Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe
PLAKATY! - Wersja do druku

+- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl)
+-- Dział: FILM i wszystko co z nim związane (https://forumkmf.pl/Forum-FILM-i-wszystko-co-z-nim-zwi%C4%85zane--3)
+--- Dział: Plakaty, trailery, prasa branżowa, nagrody filmowe (https://forumkmf.pl/Forum-Plakaty-trailery-prasa-bran%C5%BCowa-nagrody-filmowe--17)
+--- Wątek: PLAKATY! (/Thread-PLAKATY--263)

- Mierzwiak - 05-12-2007

Phil, czy dociera do ciebie że to jest TEASER POSTER? Bardzo chciałbym żebyś to w końcu zrozumiał. Przyjęliśmy też do wiadomości, że po tym wszystkim liczyłeś na więcej, więc nie musisz pisać tego znowu i znowu :roll:

Phil napisał(a):Taki plakat to można było dać zaraz po premierze BB, a gdy film za pół roku w kinach to już bym wolał cos konkretniejszego.
A to coś nowego. Od kiedy to plakaty pojawiają się na 3 lata przed premierą filmu? :lol:

Przecież gdyby nie było tej całej kampanii, dostałbyś dokładnie to samo tylko nic by się nie działo. Pierwszy teaser poster Beginsa ukazał się 3 grudnia 2004, a TDK 4 grudnia. Pierwszy zwiastun BB 13 grudnia, TDK będzie (przynajmniej w kinach) 14. Nie wiem czego wymagasz.

- Mierzwiak - 05-12-2007

Phil napisał(a):Tak, wiem co to jest teaser poster. Co nie znaczy, że mnie satysfakcjonuje wynik całej tej gry Jokera.
To po co w każdym poście dajesz wyraz temu jaki to ten plakat jest niesatysfakcjonujący? Odziel w końcu tę kampanię od tego co prezentuje ten plakat, bo nie ma to absolutnie nic do rzeczy.

Albo jedno, albo drugie, albo jedno i drugie, ale nie jako całość. geez.

- Jakuzzi - 06-12-2007

Ludki, dajcie se juz spokoj.

- Mierzwiak - 06-12-2007

Już daliśmy. Se.

- Karol - 10-12-2007

BEHOLD!

[Obrazek: 7179913.3.jpg]

- Danus - 10-12-2007

OOOOOo :shock: Calkiem niezly ten plakacik. I w starym stylu

- Tomek-1 - 11-12-2007

Fajne (trochę przypomina klimatem "Świątynię przeznaczenia"), ale jak Ford nie wyglądał mi w ogóle staro na trzech ostatnio opublikowanych fotosach z filmu, tak na tym teaser-posterze wygląda dość "zmęczenie". Wolę jego srogą i zdeterminowaną minę jak tutaj ;)

- Negrin - 11-12-2007

Z każdym zdjęciem bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że jeśli z tego nie wyjdzie kompletna farsa, to będzie zaskoczenie roku...

- Eorath - 11-12-2007

To ja sobie pozwolę napisać, że mnie się ten plakat nie bardzo podoba :)

- Oconnel - 11-12-2007

Zgodzę się z przedmówcą. Plakat wygląda głupawo, a Ford ma na posterze minę jak po lobotomii.

- Mierzwiak - 11-12-2007

Plakat jak to plakat, raczej bez charakteru. Ale może po prostu przemawia przeze mnie negatywne nastawienie do tego filmu.

- Jakuzzi - 11-12-2007

Danus1986 napisał(a):Calkiem niezly ten plakacik. I w starym stylu

Wiadomo, Struzan. ;)

Negrin napisał(a):Z każdym zdjęciem bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że jeśli z tego nie wyjdzie kompletna farsa, to będzie zaskoczenie roku...

Kompletna farsa? Przeciez to Spielberg.

- Negrin - 11-12-2007

Jakuzzi napisał(a):
Negrin napisał(a):Z każdym zdjęciem bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że jeśli z tego nie wyjdzie kompletna farsa, to będzie zaskoczenie roku...
Kompletna farsa? Przeciez to Spielberg.
Przecież to geriatryczny Ford ;)

Ale żeby nie było: ja chciałbym się zdziwić :)

- Mefisto - 12-12-2007

Ford da radę, bardziej obawiam się właśnie Spielberga, który od Parku nie zrobił żadnego filmu, którego by w jakimś stopniu nie spieprzył (o poprawianiu E.T. wolę nawet nie wspominać)

- Mierzwiak - 14-12-2007

[Obrazek: posterexclusivoomeleteao5.th.jpg]

- Snuffer - 14-12-2007

Nooo! Świetny plakat!

- Super Green - 14-12-2007

Mierzwiaku, plakat w miniaturce zapowiada się ciekawie, ale po kliknięciu na niego pojawia się u mnie jakaś żaba :wink:

- Super Green - 14-12-2007

Dzięki Phil. Plakat faktycznie daje radę, chociaż jak dla mnie miasto jest trochę za jasne przez co traci trochę na klimacie, ale może się czepiam :wink:

- Mush Room - 14-12-2007

petarda, strasznie klimatyczny.

- Negrin - 14-12-2007

I zero Jokera ;)