![]() |
|
Grand Theft Auto (seria) - Wersja do druku +- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl) +-- Dział: Działy tematyczne (https://forumkmf.pl/Forum-Dzia%C5%82y-tematyczne--5) +--- Dział: Film a gry komputerowe (https://forumkmf.pl/Forum-Film-a-gry-komputerowe--27) +--- Wątek: Grand Theft Auto (seria) (/Thread-Grand-Theft-Auto-seria--2644) |
RE: Grand Theft Auto - simek - 17-09-2013 Chłopaki, da się być taksówkarzem, czy nie ma tego typu atrakcji? Nigdzie nie znalazłem zaprzeczenia, potwierdzenia też nie, ale to może być taka pierdoła, że nikt o tym nie pisze. Ja bym bardzo chciał pobujać się taryfą, bo wtedy najlepiej się poznaje miasto - pierwsze dwa dni grania bym pojeździł i zupełnie inaczej przechodziłoby się fabułę. RE: Grand Theft Auto - PropJoe - 17-09-2013 LOL. Polecam misję od nieznajomego w pobliżu parkingu policyjnego. (17-09-2013, 12:25)Huntersky napisał(a): -pierwsze (właściwie drugie) spotkanie Franklina i Michaela jest genialne :) Dokładnie. Chociaż może niepotrzebnie było to pierwsze spotkanie. Ale ogólnie, pomimo, że fabularnie początek dość niemrawy, podoba mi się sposób wplatania i przeplatania głównych wątków fabularnych. Chociaż na razie nie ruszałem się poza ścisłe centrum, miasto wygląda pięknie, szczególnie nocą. Też muszę więcej pozwiedzać, bo na razie nawet fragmentów miasta nie ogarniam na pamięć. A żal tak przemykać po tak zajebistych ulicach skupiając się na mapie. Ruch uliczny bez zarzutów. Prowadzenie fur, jak dla mnie, też super. Podobno ludzie narzekają, że zbyt arcade'owe. Dla mnie jest idealne. Z pobocznych aktywności wypróbowałem tenis - jeśli wrócę na kort to tylko z konieczności, żeby rozwinąć skille. No i streaptease. Też raczej częstym gościem nie będę.;) RE: Grand Theft Auto - Khet - 17-09-2013 (17-09-2013, 11:55)shamar napisał(a): Można oddawać stare gry? Fajnie a jak płyta jest porysowana to też biorą? Można oddać używki (cennik na stronie Empiku) PRZY CZYM nie dostajesz za nie gotówki, tylko forsę w formie karty prezentowej na zakupy w Empiku. Jeśli na karcie masz zbyt małą kwotę, to nie ma najmniejszego problemu by dopłacić, czy to gotówką, czy kartą. Jak mówię, nie zawsze się to opłaca, ale dlatego warto śledzić ceny, bo czasem lepiej im oddać starocia, który na Allegro nie poszedłby nawet za dychę i w zamian wziąć... chociażby GTAV w promocyjnej cenie :). Cytat:Ja, pomijając oprawę graficzną, która ZACHWYCAMało powiedziane. Osobne pochwały należą im się za optymalizację - nie dość, że gra działa ładnie i gładko, to w dodatku konsola nie poci się specjalnie. Na wyższe obroty wskakiwała chociażby przy The Last of Us. Oby po kilku/nastu/dziesięciu godzinach było podobnie. RE: Grand Theft Auto - BezcelowyAlbatros - 17-09-2013 JEST! I do mnie dotarł mój egzemplarz! :) Ze smutnych wieści, dotyczących przykrych rzeczy, jakie się ludziom zdarzają w związku z GTAV - znajomy włożył grę do swojej PS3, pograł 15 minut i... YLOD! Brrrr... RE: Grand Theft Auto - MOLQ - 17-09-2013 Pewnie spisek :) GTAV bedzie powoli zabijac PS3, zeby to jeszcze wiecej kasy wyciagnac od konsolowcow. PROFIT ! :) RE: Grand Theft Auto - Huntersky - 17-09-2013 Poczekajcie na jaranie trawy. Szczena mi opadła. :) RE: Grand Theft Auto - Red - 17-09-2013 Uff, też mi się udało:). Dzwoniłem wczoraj do ME, mówili, że po południu mam zadzwonić. Zrobiłem tak i powiedzieli, że są 3 sztuki (pomyślałem sobie - 3 sztuki pod ps3 i x-a). Patrzę na półkę, a tu nic:D. Podchodzę do kasy, pytam się pani, czy coś zostało - mówi, zostawiła dla mnie egzemplarz pod ladą:). Patrzę, a ona mi podaję wersję na X360 (mam ps3). Na szczęście miała jeszcze jedno odłożone, na PS3 właśnie:). Wykupiłem ubezpieczenie na płytkę i do domu - w środku tez mam kod na sterowiec, a miał być tylko w pre-orderach xd. RE: Grand Theft Auto - Turus - 17-09-2013 (17-09-2013, 00:41)PropJoe napisał(a):A miałeś pre ordera ? bo mi te k***y napisali w mailu że odbiór dopiero jutro. Już nigdy nie zamówię nic w Empiku wszyscy już graja a ja na swojego pre ordera muszę czekać do jutra.(16-09-2013, 23:15)Mierzwiak napisał(a):(16-09-2013, 16:54)PropJoe napisał(a): Anyway, właśnie dostałem maila z empik.com, że wysłali zamówienie do salonu i mam czekać na maila z info o możliwości odbioru. Czyli jednak jest szansa, że będzie można odbierać "już" jutro. W razie, gdybym nie załapał się o północy.Ja nie czekam na żadnego maila, zawsze jak zamawiałem z empiku to do salonu docierało na drugi dzień, do tego często odbierałem z samego rana zaraz po otwarciu, także jutro stawiam się tam razem z resztą fanatyków, Tobie radzę to samo :) RE: Grand Theft Auto - PropJoe - 17-09-2013 Nie miałem pre-ordera. Udało mi się wbić jakoś z przodu kolejki, ale chyba i tak mieli spory zapas. Ja za to muszę ogarnąć kwestię zwrotu lub opchnięcia mojego pre-oredera, bo nie zdążyłem anulować. Btw, nieoczekiwanie jazda na rowerze i nurkowanie całkiem fajne. RE: Grand Theft Auto - military - 17-09-2013 Ma ktoś wersję na Xboksa? Właśnie przeczytałem, że należy zainstalować tylko jedną płytę - zainstalowanie dwóch spowoduje pogorszenie jakości, bo konsola jednocześnie odczytuje dane i z płyty, i z dysku; 2 płyty na dysku to wolniejsze ładowanie grafiki. Czy to znaczy, że pierwsza płyta zawsze musi kręcić się w napędzie, czyli bez przerwy wydawać odgłos startującego odrzutowca? EDIT: w komentarzach widzę, że w przypadku instalacji obu płyt "obiekty doczytują się z niewielkim, ale jednak opóźnieniem". Może ktoś powiedzieć, jakie to opóźnienie, czy przeszkadza itp? Bo bez instalacji po prostu na moim Xboksie już się nie da grać.:) RE: Grand Theft Auto - shamar - 17-09-2013 Dzięki za odpowiedzi i... Nie czytam już tego tematu. Chrzanić to ;) RE: Grand Theft Auto - Gal Anonim - 17-09-2013 (17-09-2013, 15:17)PropJoe napisał(a): Nie miałem pre-ordera. Udało mi się wbić jakoś z przodu kolejki, ale chyba i tak mieli spory zapas. Ja za to muszę ogarnąć kwestię zwrotu lub opchnięcia mojego pre-oredera, bo nie zdążyłem anulować.W Gdańsku takie same gratisy na nocnej wyprzedazy (plus wpierdol za krzyczenie, ze playstation jest dla pedałów). Dostałem plakat, ale niektorzy coś jeszcze dostawali (moze to ta pocztówka 3D). Mam też sterowiec. No ale też mam problem, bo okazało sie, ze pierwsza płyta - instalacyjna - jest trefna i musiałem zlozyc reklamacje. Jezeli mi wymienią to moze jutro pogram. Bla. Przeznaczenie chyba chce, zebym zrobil cos produktywnego ze swoim czasem zamiast tego. military, jak dostane kopie spowrotem to dam znac, bo mam wersje na Xa. RE: Grand Theft Auto - hanys - 17-09-2013 (17-09-2013, 17:17)military napisał(a): Ma ktoś wersję na Xboksa? Właśnie przeczytałem, że należy zainstalować tylko jedną płytę - zainstalowanie dwóch spowoduje pogorszenie jakości, bo konsola jednocześnie odczytuje dane i z płyty, i z dysku; 2 płyty na dysku to wolniejsze ładowanie grafiki. Czy to znaczy, że pierwsza płyta zawsze musi kręcić się w napędzie, czyli bez przerwy wydawać odgłos startującego odrzutowca? Jak nie masz padniętego dysku/wolnego pendriva to powinno być ok. Ja nie widzę różnicy, a zainstalowałem drugą płytę dopiero po jakimś czasie. RE: Grand Theft Auto - military - 17-09-2013 Tenks. RE: Grand Theft Auto - Khet - 17-09-2013 Nie wiem jak z tym jest do końca, ale samo Rockstar wydało komunikat w którym prosi, by wstrzymać się z instalacją. Coś jednak musi być na rzeczy i może faktycznie warto poczekać na patcha. RE: Grand Theft Auto - Gal Anonim - 17-09-2013 Coś chcą jeszcze ogłosić: http://www.rockstarannouncement.com/ RE: Grand Theft Auto - Huntersky - 17-09-2013 Znajome twarze: ![]() PS: GTA V niedługo przebije błyskotliwością misje z SA, a nie przeszedłem nawet pierwszego skoku na jubilera. Najlepsze do tej pory to te z Michaelem i jego dziećmi. :) RE: Grand Theft Auto - military - 17-09-2013 Kolejny koment ciekawy wyczytałem (znajomego grającego na PS3): animacja przycina tak bardzo, że 10/10 w żadnym przypadku nie jest uzasadniona. Jak wypada konfrontacja z rzeczywistością?:) RE: Grand Theft Auto - Khet - 17-09-2013 Bzdura. Przez kilka godzin gry animacja nie zwolniła mi ani razu. Ja czytałem z kolei, że obydwie wersje (X360 i PS3) stoją na praktycznie identycznym poziomie, jak nigdy. RE: Grand Theft Auto - Gal Anonim - 17-09-2013 Oglądałem streama wczoraj dwie godziny (co prawda jednym okiem) i żadnego chrupania nie widzialem. :) |