![]() |
|
The Dark Knight Rises (2012) - Wersja do druku +- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl) +-- Dział: Działy tematyczne (https://forumkmf.pl/Forum-Dzia%C5%82y-tematyczne--5) +--- Dział: Film a komiks (https://forumkmf.pl/Forum-Film-a-komiks--24) +--- Wątek: The Dark Knight Rises (2012) (/Thread-The-Dark-Knight-Rises-2012--1845) |
RE: The Dark Knight Rises - Lawrence - 22-08-2011 (22-08-2011, 16:13)SonnyCrockett napisał(a): Najlepsze są jednak prośby o zaznaczanie spoilerów w temacie o filmie który dopiero powstaje...to co tu mają być za informacje? Przecież ten temat to jeden wielki spoiler, zaczynając od faktu że taki film w ogóle powstaje, jakież by to było zaskoczenie jakby dowiedzieć się na gwiazdkę że w kinach lata nowy Batman a ja nie znam tytułu, aktorów, elementów fabuły, wyglądu postaci, pojazdów itp. A tak jest już 750 postów spoilerów :P No sorry, ale ja np. nie lubię czytać przed premierą danego filmu, dokładnych informacji o danej postaci, nawet jeżeli są one prawdziwe, czy nie. Choć wiem, że to niemożliwe, to jednak chcę poczuć przynajmniej odrobinę zaskoczenia w kinie podczas seansu. Ale dobra ten temat i tak się przerodził w wyżej niesklasyfikowanego mutanta, więc nawet nie ma co tutaj próbować z jakimś porządkiem. RE: The Dark Knight Rises - Gal Anonim - 26-08-2011 W sieci pojawił sie taki zwiastun TDKR: Batman vs. Bane Cooke ;) Takie TDKR bym obejrzał z chęcią :) RE: The Dark Knight Rises - Gieferg - 26-08-2011 Tak po prawdzie to dość gówniany ten filmik, ale co kto lubi... RE: The Dark Knight Rises - EL-Kal - 27-08-2011 Przyznaj po prostu, że nie rozumiesz dowcipu, bo te Twoje komentarza każą czasami się zastanowić, czy jesteś świadomy jakichś innych stanów umysłowych niż swoje. RE: The Dark Knight Rises - Gieferg - 27-08-2011 Well, skoro udzielasz tego rodzaju odpowiedzi sugerowałbym ci się samemu nad tym zastanowić. Owocnych rozmyślań. Ci sami kolesie zrobili całkiem niezłą parodię TDK, może trzeba było się wstrzymać z robieniem sobie jaj z TDKR do czasu premiery? RE: The Dark Knight Rises - Mickey - 31-08-2011 kocie uszy RE: The Dark Knight Rises - Kinomaniak - 01-09-2011 Na razie wizualnie Catwoman i Bane to dla mnie całkowita porażka, ciekawe czy porażką okaże się również sam film RE: The Dark Knight Rises - Hitch - 02-09-2011 Cytat:kocie uszyStrona: http://www.batcave.stopklatka.pl/ Uwagi: Dostęp do strony został zablokowany przez ESET NOD32 Antivirus. Strona znajduje sie na liście stron zawierających wirusy i inne niebezpieczne aplikacje. Lista jest definiowana przez producenta. RE: The Dark Knight Rises - Gieferg - 02-09-2011 To chyba czas zmienić antywirusa bo ten jest idiotą :) Korzystam z tej strony od lat, nigdy nie było problemów. RE: The Dark Knight Rises - raven.second - 02-09-2011 (01-09-2011, 11:12)Kinomaniak napisał(a): Na razie wizualnie Catwoman i Bane to dla mnie całkowita porażka, ciekawe czy porażką okaże się również sam film O ile Catwoman bardziej wygląda na złodziejkę niż kobietę przebraną za kota, to Bane dla mnie wygląda doskonale. Wolałbyś wielką kupę mięsa w masce meksykańskiego zapaśnika? No i mam takiego samego antywirusa jak Hitch i nie uświadczyłem takiego komunikatu. Dziwne. RE: The Dark Knight Rises - Kinomaniak - 02-09-2011 Wizualnie to już bardziej nie podoba mi się Catwoman niż Bane (02-09-2011, 11:39)raven.second napisał(a): Wolałbyś wielką kupę mięsa w masce meksykańskiego zapaśnika? Czemu nie, lepiej by się prezentował niż ten z zapowiadanego filmu. Niestety filmy o komiksowych superbohaterach mają do siebie niestety czasami to że wypaczają wizualnie pewne postacie i niestety te postacie nie przypominają ani trochę swoich komiksowych odpowiedników. Taki jest Bane. RE: The Dark Knight Rises - raven.second - 02-09-2011 ...Kapitan Ameryka biega w stroju rodem z komiksów - płacz, rozpacz, koszmar. Bane wygląda jak bandyta a nie meksykański zapaśnik - płacz, rozpacz, koszmar. Gdzie sens, gdzie logika? RE: The Dark Knight Rises - Lambon - 02-09-2011 Mnie kapitan się podoba, bane i catwoman nie za bardzo. Nawet nie przez to, że inaczej niż w komiksach, po prostu słabo się prezentują. RE: The Dark Knight Rises - Kinomaniak - 02-09-2011 (02-09-2011, 12:45)raven.second napisał(a): ...Kapitan Ameryka biega w stroju rodem z komiksów - płacz, rozpacz, koszmar. Bane wygląda jak bandyta a nie meksykański zapaśnik - płacz, rozpacz, koszmar. Gdzie sens, gdzie logika? Strój tego pierwszego jest koszmarny a tego drugiego nie ma nic wspólnego z komiksowym odpowiednikiem RE: The Dark Knight Rises - Lawrence - 02-09-2011 Ale to jest film na podstawie komiksu, a nie wierna 100% adaptacja i nie musi być wszystko identyczne jak w komiksie. Dobra, zważywszy jakie były burzliwe dyskusje związane ze szminką Catwoman, to ciekawe i aż strach pomyśleć jakie będą reakcje na Batcave: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jakby co mnie się bardzo podoba :) RE: The Dark Knight Rises - raven.second - 02-09-2011 Mnie też się podoba. Haterom na pewno się nie spodoba, bo jest za mała, za jasna, nie ma nietoperzy i wygląda jak mostek USS Enterprise. RE: The Dark Knight Rises - Lambon - 02-09-2011 Tyle, że to tylko plotki. A to co na zdjęciach jest w tej kopalni soli na stałe i nie ma żadnego związku z produkcją filmu. RE: The Dark Knight Rises - Snappik - 02-09-2011 Prawie jak na Kryptonie :) Dobre, bo praktyczne dekoracje, a nie jakiś zasrany bluebox. RE: The Dark Knight Rises - Kinomaniak - 02-09-2011 (02-09-2011, 14:34)Lawrence napisał(a): Ale to jest film na podstawie komiksu, a nie wierna 100% adaptacja i nie musi być wszystko identyczne jak w komiksie. Oczywiście, ale mimo wszystko Bane w takim wydaniu mnie odrzuca (02-09-2011, 14:34)Lawrence napisał(a): aż strach pomyśleć jakie będą reakcje na Batcave: Z mojej strony na razie pozytywne, ma być Jaskinia Batmana i jest Jaskinia RE: The Dark Knight Rises - nawrocki - 02-09-2011 (02-09-2011, 17:00)Kinomaniak napisał(a):(02-09-2011, 14:34)Lawrence napisał(a): Ale to jest film na podstawie komiksu, a nie wierna 100% adaptacja i nie musi być wszystko identyczne jak w komiksie. Rozumiem, że wolisz go takiego: ![]() |