![]() |
|
Ile razy w roku w kinie? - Wersja do druku +- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl) +-- Dział: FILM i wszystko co z nim związane (https://forumkmf.pl/Forum-FILM-i-wszystko-co-z-nim-zwi%C4%85zane--3) +--- Dział: Ankiety, sondy, plebiscyty, głosowania (https://forumkmf.pl/Forum-Ankiety-sondy-plebiscyty-g%C5%82osowania--26) +--- Wątek: Ile razy w roku w kinie? (/Thread-Ile-razy-w-roku-w-kinie--234) |
RE: Ile razy w roku w kinie? - Grievous - 22-12-2022 Spider-Man: No Way Home The Batman Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore The Northman Doctor Strange in the Multiverse of Madness Jurassic World Dominion Avatar: Uwolnić Orkę Anemicznie, ale więcej niż w zeszłym roku. Chociaż w przyszłym zamierzam jedynie się wybierać na te filmy które faktycznie warto zobaczyć na wielkim ekranie, więc pewnie znowu wpadną zaledwie 3-4 seanse. RE: Ile razy w roku w kinie? - Pitero - 31-12-2022 Zbliża się koniec roku, wczoraj byłem na nowym Avatarze i mogę już wrzucić swoją listę: Batman Wszystko wszędzie naraz Doktor Strange w multiwersum obłędu Wiking Top Gun: Maverick Thor: Miłość i Grom Johnny Czarna Pantera: Wakanda w moim sercu Avatar: Istota wody RE: Ile razy w roku w kinie? - Pelivaron - 31-12-2022 1 Licorice pizza 2 King's Man: Pierwsza misja 3 Gierek 4 8 rzeczy, których nie wiecie o facetach 5 Zaułek koszmarów 6 Miłość, seks i pandemia 7 Moonfall 8 Uncharted 9 Pies 10 Śmierć na Nilu 11 Krime Story. Love Story 12 Mój dług 13 Batman 14 Ambulans 15 Inni ludzie 16 Marzec 68' 17 Morbius 18 Zaginione miasto 19 Wszystko wszędzie naraz 20 Wiking 21 Nieznośny ciężar wielkiego talentu 22 Fucking Bornholm 23 Top Gun: Maverick 24 Top Gun: Maverick 25 Doktor Strange 2 26 Men 27 Jurassic World: Dominion 28 Buzz Astral 29 Czarny telefon 30 Pan Wilk i spółka 31 Thor: miłość i grom 32 Elvis 33 DC Liga Super-Pets 34 Bullet Train 35 Nie! 36 Notre Dame płonie 37 Johnny 38 Black Adam 39 Dzika noc 40 I Wanna Dance Witch Sombody 41 Avatar: Istota wody 42 Fabelmanowie Progres względem poprzedniego roku - 41 filmy (z czego Top Gun 2x) TOP 5: - Top Gun: Maverick - Licorice pizza - Fabelmanowie - Wiking - Wszystko wszędzie naraz Rozczarowanie roku: Batman RE: Ile razy w roku w kinie? - Gieferg - 31-12-2022 (19-08-2022, 22:11)Gieferg napisał(a): - Dr. Strange Doszedł Avatar i tyle w temacie. 5 seansów, czyli o 2 więcej niż w zeszłym roku. RE: Ile razy w roku w kinie? - Kryst_007 - 31-12-2022 Okey. Więcej seansów w tym roku nie będzie zatem: Nightmare Alley - 7/10 C'Mon C'Mon - 8/10 The Eyes of Tammy Faye - 5/10 Belfast - 7/10 Batman - 8/10 Turning Red - 7/10 Titane - 9/10 Najgorszy człowiek na świecie - 7/10 Piosenki o milości - 8/10 The Northman - 8/10 Memoria - 4/10 The Electrical Life of Louis Wain - 5/10 Everything Everywhere All at Once - 9/10 Film balkonowy - 8/10 Top Gun: Maverick - 8/10 Elvis - 7/10 Crimes of the Future - 6/10 Bullet Train - 6/10 Nope - 7/10 Three Thousand Years of Longing - 7/10 Chleb i sól - 5/10 IO - 6/10 Śubuk - 7/10 Kobieta na dachu - 7/10 Silent Twins - 7/10 See How They Run - 5/10 Don't Worry Darling - 6/10 The Menu - 6/10 Bones and All - 7/10 Violent Night - 5/10 Avatar: The Way of Water - 6/10 The Fabelmans - 8/10 RE: Ile razy w roku w kinie? - OGPUEE - 31-12-2022 W tym roku to tylko: - Northman - Maverick: Top Gun - Elvis - Apokawixa Lepiej niż rok temu, bo wtedy był tylko jeden seans. Więc w tym roku nie było źle. RE: Ile razy w roku w kinie? - szopman - 31-12-2022 W tym roku tylko sześć seansów. The Batman Sonic 2 (rodzinny wypad do kina) Dr Strange in the Multiverse of Madness Thor Love and Thunder 2x Dragon Ball Super - Super Hero RE: Ile razy w roku w kinie? - Scheckley - 31-12-2022 W tym roku: 1. King's Man: Pierwsza misja 2. Batman 3. Wiking 4. Top Gun: Maverick 5. Terminator (ten z 1984 r.) 6. Avatar 2 6 seansów, z czego trzy ostatnie nadwyraz udane. Batman jako trzygodzinny pseudofinczerowi snuj - rozczarowanie. Wiking - za dużo artsy-fartsy, King's Man - ok, ale bez szału, plus za setting tj. IWW. RE: Ile razy w roku w kinie? - Danus - 31-12-2022 W tym roku słabiutko: Moonfall Uncharted The Batman Ambulans Zaginione miasto Nieznośny Ciężar Wielkiego Talentu The Northman Sonic 2 Doktor Strange w multiwersum obłędu Złoto Top Gun Maverick - 2 seanse Jurassic World Dominion Thor: Miłość i grom Bullet Train Nope Avatar IMAX 3D Black Adam Czarna Pantera: Wakanda w moim sercu Violent Night Avatar The Way of Water. Najlepsze seanse? Oba Avatary oraz Top Gun Maverick. Największe rozczarowanie? Wszystkie marvele. RE: Ile razy w roku w kinie? - Bucho - 31-12-2022 Dwie wizyty w kinie. Top Gun i Avatar. Brak czasu, checi, w kinie bieda. Tak wyszlo :) RE: Ile razy w roku w kinie? - yacajackowski - 31-12-2022 To ja miałem jeszcze mniej bo tylko Top Gun. Nawet na żadnej bajce z młodym nie bylem. RE: Ile razy w roku w kinie? - Krismeister - 01-01-2023 1. King's Man: Pierwsza Misja 2. The Batman x2 4. Ambulans 5. Piosenki o miłości 6. Wiking 7. Doctor Strange in the Multiverse of Madness 8. Top Gun: Maverick 9. Thor: Love and Thunder 10. Elvis 11. After 4 12. Avatar 13. Nie martw się kochanie 14. Amsterdam 15. Black Adam 16. Listy do M 5 RE: Ile razy w roku w kinie? - kordian_slowackiego - 15-03-2023 2k23 rozpoczynam w kinie od pozytywnego zaskoczenia jakim dla mnie okazał się Scream VI, a sądząc po rozkładówce na najbliższe miesiące potencjalnie może to dla mnie być najbardziej kinowy rok od jakichś 4 lat ;) RE: Ile razy w roku w kinie? - kordian_slowackiego - 20-06-2023 Pierwsza połowa 2023 dobiega końca dlatego już pozwolę sobie zrobić zestawienie dotychczasowych seansów kinowych :) Scream VI John Wick: Chapter 4 Evil Dead Rise Guardians of the Galaxy Vol. 3 Spider-Man: Across the Spider-Verse Transformers: Rise of the Beasts Z większości seansów jestem conajmniej umiarkowanie zadowolony. Na ostatni poszedłem bo dziewczyna chciała, dziś oboje już nie pamiętamy o czym to było! :P RE: Ile razy w roku w kinie? - kordian_slowackiego - 10-07-2023 Czyżby całe forum równo zlało kino przez ostatnie pół roku? :P RE: Ile razy w roku w kinie? - Krismeister - 10-07-2023 Temat wątku to ile razy w ROKU, a nie PÓŁROCZU xd RE: Ile razy w roku w kinie? - kordian_slowackiego - 10-07-2023 Tak wiem, ale to był bait mający trochę rozruszać obumarły temat ^^ BTW jakbyś nie zauważył chłopczyku to wielu z was też robi tu swoje zestawienia co pół roku :P RE: Ile razy w roku w kinie? - Krismeister - 10-07-2023 Koło wała mi to lata bananowy chłopcze RE: Ile razy w roku w kinie? - Mefisto - 05-12-2023 (21-12-2022, 16:27)Mefisto napisał(a): 2022 - myślałem, że wyrównam 2020, ale kilka filmów ostatecznie odpuściłem/nie udało mi się załapać, a Avatar zapchany na maxa w imaxie, więc chyba też odpuszczę i obejrzę jak jeszcze będą w maju grali xD Tak czy siak równe 5 seansów w tym roku, z czego Top Gun chyba najbardziej satysfakcjonujący, mimo wszystko. 2023 - wynik wyrównany, czyli znowu 5 seansów, w tym wspomniany Avatar (na którego mogłem nie iść i nic bym nie stracił). Myślałem jeszcze o Godzilli, ale że to multikinowa limitka, to chyba nic z tego nie wyjdzie. Scorsese niby jeszcze grają, ale od samego początku jakoś nie mogę się dopasować do godzin seansów, więc chyba nic się tu nie zmieni w tych ostatnich tygodniach. Za to 2024 przewiduję powrót do bidy, bo na dzień dzisiejszy widzę dla siebie może 2-3 seanse, które i tak w większości nie są obowiązkowe do zobaczenia na dużym ekranie. RE: Ile razy w roku w kinie? - OGPUEE - 05-12-2023 (05-12-2023, 19:20)Mefisto napisał(a): Myślałem jeszcze o Godzilli, ale że to multikinowa limitka, to chyba nic z tego nie wyjdzie.Godzilla ma wydłużony czas do 14 grudnia. Co do mnie to w tym roku kinie byłem 7 razy: * Babilon * Titanic * Trylogia Władcy Pierścieni * Spider-Man: Poprzez multiwersum * Oppenheimer * Barbie * Godzila Minus One Rozważam też Aquamana. Planowałem też pójść na Wish, ale słysząc wszędzie złe opinie chyba zaoszczędzę pieniądze. |