![]() |
|
Filmweb, IMDb, itp. - portale filmowe - Wersja do druku +- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl) +-- Dział: FILM i wszystko co z nim związane (https://forumkmf.pl/Forum-FILM-i-wszystko-co-z-nim-zwi%C4%85zane--3) +--- Dział: Plakaty, trailery, prasa branżowa, nagrody filmowe (https://forumkmf.pl/Forum-Plakaty-trailery-prasa-bran%C5%BCowa-nagrody-filmowe--17) +--- Wątek: Filmweb, IMDb, itp. - portale filmowe (/Thread-Filmweb-IMDb-itp-portale-filmowe--784) |
RE: Filmweb, IMDb, itp. - portale filmowe - Snappik - 09-09-2021 Nowa skórka IMDB też nie jest tak super czytelna ja poprzednia, ale już w apce mobilnej jest wszystko jak trzeba i działa tak z 2 razy lepiej ;) Tak jak mówię - Filmweb będzie coraz bardziej płatny i jak komuś to nie pasuje to pewnie będzie korzystał z IMDB. RE: Filmweb, IMDb, itp. - portale filmowe - shamar - 09-09-2021 Wiecie, że FW cenzurują? Wyleciały negatywne komentarze pod zwiastunem "Wesela" a później cały news usunięto. Poziom dna RE: Filmweb, IMDb, itp. - portale filmowe - Debryk - 09-09-2021 A mnie od tysiącleci zastanawia, dlaczego takie IMDB nie wrzuci funkcji Aktor&Actor : Wpisujesz dane aktora, czyli imię i nazwisko, w drugą rubrykę drugiego aktora, i pokazuje ci, gdzie razem występowali. Bardzo pożądana dla mnie funkcja. RE: Filmweb, IMDb, itp. - portale filmowe - szopman - 09-09-2021 Ja to najchętniej gdyby była możliwość to bym eksportował swoją bazę filmów z FW do excella. Jako baza danych jest super, ale fajnie byłoby mieć backup :D co do samego FW -cała reszta na nie, jw, poziom newsów dno, jakieś pozycjonowane komentarze, nieczytelne strony filmów. Też od dawna sprawdzam obsady etc na angielskiej wiki Filmweb, IMDb, itp. - portale filmowe - zombie001 - 09-09-2021 Można to zrobić. Poszukaj, bo ktoś tam na forum FW dawał instrukcje. Wysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu Tapatalka RE: Filmweb, IMDb, itp. - portale filmowe - Cassel - 09-09-2021 @Debryk, wchodzisz w aktora, po prawej masz Quick Links, niżej Credited With i gotowe. RE: Filmweb, IMDb, itp. - portale filmowe - Cassel - 13-02-2022 Filmweb mi się podlizuje, ale nieudolnie. Niedawno miałem urodziny i wyskoczyło mi coś takiego, problem w tym, że w ciągu tego roku oceniłem coś tak ze 200 nowych filmów, a nie 67, i poznałem 3 znajomych, a nie 16. :/
RE: Filmweb, IMDb, itp. - portale filmowe - Mefisto - 13-02-2022 Wszystkiego najlepszego? :) RE: Filmweb, IMDb, itp. - portale filmowe - Cassel - 13-02-2022 No mówię przecież, przy rejestracji podawało się datę urodzenia, jak na fejsie, i stąd takie coś. Na IMDb chyba nie ma. :) RE: Filmweb, IMDb, itp. - portale filmowe - Mefisto - 14-02-2022 To ode mnie :P RE: Filmweb, IMDb, itp. - portale filmowe - Cassel - 14-02-2022 Aha, no to dzięki, ale na przyszłość składaj życzenia bez pytajnika, to będzie jaśniej. ;) RE: Filmweb, IMDb, itp. - portale filmowe - Mefisto - 14-02-2022 ![]() Lepiej? :) RE: Filmweb, IMDb, itp. - portale filmowe - Cassel - 14-02-2022
RE: Filmweb, IMDb, itp. - portale filmowe - Mefisto - 06-05-2022 Wam też imdb zaczęło straszyć językiem polskim w menu? RE: Filmweb, IMDb, itp. - portale filmowe - Kryst_007 - 06-05-2022 Nie tylko Ciebie. A pamiętam te czasy, gdy tylko tytuły automatycznie spolszczało ;) RE: Filmweb, IMDb, itp. - portale filmowe - Mefisto - 06-05-2022 Ty lepiej napisz, co z tą Twoją dziunią? :) RE: Filmweb, IMDb, itp. - portale filmowe - Krismeister - 11-05-2022 Wam też nie pokazuje aktywności znajomych od 4 dni na Filmwebie? RE: Filmweb, IMDb, itp. - portale filmowe - shamar - 11-05-2022 Nie wiem. Nigdy na to nie patrzę. Ale FW pokazał mi, że przez rok obejrzałem 56 filmów. Trochę mało. RE: Filmweb, IMDb, itp. - portale filmowe - nawrocki - 11-05-2022 (11-05-2022, 00:09)Krismeister napisał(a): Wam też nie pokazuje aktywności znajomych od 4 dni na Filmwebie?Yup, strasznie wkurwiające. RE: Filmweb, IMDb, itp. - portale filmowe - Snappik - 10-06-2022 Beka z Filmwebu. Jadą z nimi ostro w komentarzach ;) https://www.filmweb.pl/news/Ezra+Miller+ma+kolejne+k%C5%82opoty.+Jest+zarzut+o+demoralizacj%C4%99+nieletniej-146764 |