![]() |
|
Solo: A Star Wars Story (2018) reż. Ron Howard - Wersja do druku +- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl) +-- Dział: Działy tematyczne (https://forumkmf.pl/Forum-Dzia%C5%82y-tematyczne--5) +--- Dział: Serie filmowe (https://forumkmf.pl/Forum-Serie-filmowe--21) +---- Dział: GWIEZDNE WOJNY (https://forumkmf.pl/Forum-GWIEZDNE-WOJNY--56) +---- Wątek: Solo: A Star Wars Story (2018) reż. Ron Howard (/Thread-Solo-A-Star-Wars-Story-2018-re%C5%BC-Ron-Howard--4434) |
RE: Solo: A Star Wars Story (2018) reż. Ron Howard - shamar - 13-05-2018 A może obejrzysz go najpierw? Spoilery z rimejka "Robocopa" też zapowiadały nieznosnie badziewie a wyszedłe film poprawny. PS - zapomniałes dopisać, że wolisz obejrzeć 8my raz Awendżers. RE: Solo: A Star Wars Story (2018) reż. Ron Howard - Arahan - 13-05-2018 Nie obejrzę go bo dla mnie Solo to Ford. Tak było i będzie. I nie mam ochoty oglądać tego kim Han w widzi mi się Disneya był kiedyś, bo na pewno nie był tym za kogo go miałem. Wolę obejrzeć po raz 3 W ciągu tygodnia Iron Mana 3 na Axn z reklamami, niż Solo. Tak bardzo Disney obrzydził mi gwiezdne wojny. RE: Solo: A Star Wars Story (2018) reż. Ron Howard - Gieferg - 13-05-2018 (13-05-2018, 01:58)shamar napisał(a): A może obejrzysz go najpierw? Wyszło totalne badziewie, na którym ledwie dałem radę wysiedzieć. RE: Solo: A Star Wars Story (2018) reż. Ron Howard - shamar - 13-05-2018 A kogo to obchodzi, że nie dałeś rady. W opiniach większości - wyszedł poprawny film, nic specjalnego ale na pewno nie profanacja. ![]() (13-05-2018, 05:47)Arahan napisał(a): Wolę obejrzeć po raz 3 W ciągu tygodnia Iron Mana 3 na Axn z reklamami, niż Solo. Tak bardzo Disney obrzydził mi gwiezdne wojny. Czyli... Już Cię tu nie zobaczymy, w tym temacie?
RE: Solo: A Star Wars Story (2018) reż. Ron Howard - Badus - 13-05-2018 Proszę zostawić nowego RoboCopa w spokoju - jest dobrym średniakiem
RE: Solo: A Star Wars Story (2018) reż. Ron Howard - Lawrence - 13-05-2018 Rianowi Johnsonowi się podobało. Czyżby było aż tak źle? Cytat:“The movie was great, that’s the important thing,” Johnson wrote on his Instagram story after attending the world premiere. “Donald Glover is great in it but duh. Alden is terrific, he’s not doing a Harrison Ford impersonation but he brings his own charm and swagger to the character.” RE: Solo: A Star Wars Story (2018) reż. Ron Howard - Mierzwiak - 13-05-2018 Z Disneyem wiąże go kontrakt, ktoś się spodziewał że mu się nie spodoba? Dziwi mnie natomiast coś takiego: https://www.comicbookmovie.com/sci-fi/star_wars/solo-a-star-wars-story-star-alden-ehrenreich-gets-a-surprise-visit-from-harrison-ford-a160540 RE: Solo: A Star Wars Story (2018) reż. Ron Howard - Dr Strangelove - 13-05-2018 Pewnie dostał jakąś bańkę dolarów w zamian za kilka ciepłych słów o nowym Hanie i jakieś takie akcje ![]() A te wszystkie internetowe prostytutki wyrządzą tym disnejowskim "star Warsom" tylko niedźwiedzią przysługę jak się tak będą wszystkim zachwycać. RE: Solo: A Star Wars Story (2018) reż. Ron Howard - Doppelganger - 16-05-2018 Jeremy Jahns, ten chaotyczny YTuber, twierdzi że film jest nudny, przewidywalny, do zapomnienia i trzyma poziom AotC. Disney nie zapłaciło tym razem? RE: Solo: A Star Wars Story (2018) reż. Ron Howard - Mefisto - 16-05-2018 Bardzo fajny film w starym stylu. Lepsze od tych poprzednich badziewi wychwalanych za jakąś odwagę twórczą i inne pierdoły (i bez kitu mroczniejszy od nich o dwie długości). RE: Solo: A Star Wars Story (2018) reż. Ron Howard - Kuba - 16-05-2018 A tego za cholerę się nie spodziewałem RE: Solo: A Star Wars Story (2018) reż. Ron Howard - Dr Strangelove - 16-05-2018 Lepszy od "Łotra"? Solo: A Star Wars Story (2018) reż. Ron Howard - Badus - 16-05-2018 Do kina nie idę, ale powiedz jak wypadł młody? Fabuła faktycznie pokrywa się ze spoilerami, które tu padły wcześniej? RE: Solo: A Star Wars Story (2018) reż. Ron Howard - srebrnik - 16-05-2018 To już kolejna bardzo pozytywna opinia, jaką widzę. Pomijając oczywiście te promocyjne bzdury z twittera. Forumowy znajomy z Kinofilii napisał właśnie, że jego zdaniem lepsze od "Rogue One". Nie powiem. Jestem mocno zaskoczony RE: Solo: A Star Wars Story (2018) reż. Ron Howard - al_jarid - 16-05-2018 Tak jakby przeskoczyć "Rogue One", jeden z najbardziej bezpłciowych "Star Warsów", to była jakaś sztuka. RE: Solo: A Star Wars Story (2018) reż. Ron Howard - srebrnik - 16-05-2018 Sztuka - nie sztuka. Popularną opinią jest, że RO to najlepsze co wyszło Disneyowi w temacie Star Warsów, więc opinie, że "Solo" jest lepszy budzą wyobraźnię. RE: Solo: A Star Wars Story (2018) reż. Ron Howard - al_jarid - 16-05-2018 No, jeżeli za konkurencję brać tylko Disnejowskie odsłony, to jasne że "Rogue One" wypada najlepiej, bo nie ma takich głupot powodujących zgrzytanie zębów, czy aż tak bezwstydnego przetwarzania starych motywów, na których dwa pozostałe filmy się opierają. RE: Solo: A Star Wars Story (2018) reż. Ron Howard - Kuba - 16-05-2018 Przebić najlepsze Star Warsy (w ogóle) będzie ciezko i średnio chce mi się w to wierzyć. Przecieki sie sprawdziły? RE: Solo: A Star Wars Story (2018) reż. Ron Howard - Mierzwiak - 16-05-2018 (16-05-2018, 09:23)Kuba napisał(a): A tego za cholerę się nie spodziewałemCzego? RE: Solo: A Star Wars Story (2018) reż. Ron Howard - Kuba - 16-05-2018 Że Mefisto pochwali SW
|