Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe
PLAKATY! - Wersja do druku

+- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl)
+-- Dział: FILM i wszystko co z nim związane (https://forumkmf.pl/Forum-FILM-i-wszystko-co-z-nim-zwi%C4%85zane--3)
+--- Dział: Plakaty, trailery, prasa branżowa, nagrody filmowe (https://forumkmf.pl/Forum-Plakaty-trailery-prasa-bran%C5%BCowa-nagrody-filmowe--17)
+--- Wątek: PLAKATY! (/Thread-PLAKATY--263)

- Karol - 29-12-2007

Jakkuzi - żartujesz, prawda? :O

- Jakuzzi - 29-12-2007

Nie. A co z tym plakatem jest nie tak?

- Karol - 29-12-2007

Nic. Po prostu nie różni się niczym od innych tego typu plakatów.

Chociaż nie - na plus parodia plakatu do "Spidermana". Ale nic więcej :(.

- MOLQ - 29-12-2007

Rownie dobrze mozna wpisac w tym plakacie Hitch albo Maria Antonina xD wszystko pasuje xD LOL

- Jakuzzi - 29-12-2007

Karol napisał(a):Chociaż nie - na plus parodia plakatu do "Spidermana". Ale nic więcej :(.

Nic wiecej, ojejku. :) Plakat nie jest wcale taki typowy jak na postery hollywoodzkich wysokobudzetowcow. I przez te delikatne nawiazanie do Spider-Mana - fajny. Tylko tyle i az tyle.

- majkel78 - 30-12-2007

[Obrazek: 42527-05.jpg]

[Obrazek: 42527-19.jpg]

[Obrazek: 42527-33.jpg]

ciekawe co z tego wyniknie...

- military - 30-12-2007

Phil, a propos logiki. :) Najwieksze gowno wsrod profanacji oznaczaloby przeciez bardzo dobry film. :)

- Mental - 30-12-2007

jak zobaczyłem środkowy plakat, przeżegnałem się...
czy naprawdę nie da się zatrudnić starszych aktorów? poszukać twarzy, które wyrażają trochę więcej niż "Daje dupy za free. Kto chce?"
a chłoptaś w tle z fryzura a la "Jestem zbuntowanym nastolatkiem i szukam dziewczyny" pewnie urwał się z Harry'ego Pottera.

- Mefisto - 30-12-2007

ale ten ostatni z łapkami jest nawet fajny :D

- Mental - 30-12-2007

ten ostatni przypomina ET albo Krótkie Spięcie, czytaj: jest beznadziejny. w dodatku broń trzyma chyba jakiś dzieciak, bo sama giwera wydaje się za duza w stosunku do reszty przedramienia. no i spójrzcie jak pieszczotliwie zaciska sie na ręce człowieka dłoń cyborga: "Proszę nie strzelaj, nie zrobię ci krzywdy. Jest dobrym terminatorem".

- D'mooN - 30-12-2007

Mental, rachunek za czyszczenie ekranu dostaniesz pocztą...:)

- Mierzwiak - 30-12-2007

Dawałem linka do całej sterty potworków z tego Ścierminatora: http://www.stopklatka.pl/wydarzenia/wydarzenie.asp?wi=42527

- majkel78 - 30-12-2007

kijowe nie :) szczególnie środkowy dobija.
na filmweb.pl jest ich 30, mnie przypadł do gustu tylko jeden:

[Obrazek: sarah.jpg]

- Tomek-1 - 30-12-2007

Mi również podoba się Lena Headey w tym podkoszulku ;) Z kolei nie wiem czy ktoś zwrócił uwagę na nazwę modelu na plakacie z głową terminatora? Z pewnością przypadkowe to nie jest ;)

- Snuffer - 30-12-2007

[Obrazek: ninesver3jk4.jpg]

Średni plakat do filmu na który czekam, ze względu na Reynoldsa, no i zapowiada się na więcej niż na zrzynkę z 23. Fenomenalny trailer ma. A wogóle nic o nim nie słychać : (

- Oconnel - 30-12-2007

A oglądaliście ten odcinek przedpremierowy? Jezu co to była za słabizna. Pisałem mini recenzję w wątku o T4. W każdym razie, pilot dostał tak złe recenzje (nie dziwie się) że cały serial poszedł do przeróbki. Po plakatach wnioskuję że dosłownie nic się nie zmieniło, zatem od razu ostrzegam Was przed tą szmirą.

- Eorath - 30-12-2007

Snuffer napisał(a):[Obrazek: nines_ver3.jpg]

Średni plakat do filmu na który czekam, ze względu na Reynoldsa, no i zapowiada się na więcej niż na zrzynkę z 23. Fenomenalny trailer ma. A wogóle nic o nim nie słychać : (

Czy tylko ja go nie widzę? :)

- Eorath - 30-12-2007

Zaraz się okaże, czy jesteśmy wyjątkowi ;)

- Snuffer - 30-12-2007

Nie byliście wyjątkowi! : ) Paczcie i mówcie.

- Mierzwiak - 30-12-2007

Ech, nie od dzisiaj wiadomo że nie można hotlinkować plakatów z impawards.

The Nines zrzynką z Numeru 23? Chyba żart, przecież te filmy mają dwie kompletnie różne fabuły, tylko motyw liczby w życiu bohatera się powtarza.