Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe
ALARM! NADCHODZI KOLEJNY REMAKE! czyli wszystko o remake'ach - Wersja do druku

+- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl)
+-- Dział: FILM i wszystko co z nim związane (https://forumkmf.pl/Forum-FILM-i-wszystko-co-z-nim-zwi%C4%85zane--3)
+--- Dział: Ogólne dyskusje filmowe (https://forumkmf.pl/Forum-Og%C3%B3lne-dyskusje-filmowe--25)
+--- Wątek: ALARM! NADCHODZI KOLEJNY REMAKE! czyli wszystko o remake'ach (/Thread-ALARM-NADCHODZI-KOLEJNY-REMAKE-czyli-wszystko-o-remake-ach--652)

ALARM! NADCHODZI KOLEJNY REMAKE! czyli wszystko o remake'ach - zombie001 - 16-02-2021

Zgodnie z pewnym schematem ten film powinien kręcić Denis Villeneuve. :)

Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka

RE: ALARM! NADCHODZI KOLEJNY REMAKE! czyli wszystko o remake'ach - marsgrey21 - 16-02-2021

Nie mam z tym problemu, lubię aktora i pasuje mi do niego taka rola.

RE: ALARM! NADCHODZI KOLEJNY REMAKE! czyli wszystko o remake'ach - Badus - 16-02-2021

Poroniony pomysł - wyobrażacie sobie, by Ace z Carrey'em powstał w obecnym klimacie w Holly? Ja tu widzę mocnego kandydata do detronizacji kobiecego Ghostbusters w kategorii "Filmy, które nie powinny powstać".

RE: ALARM! NADCHODZI KOLEJNY REMAKE! czyli wszystko o remake'ach - shamar - 17-02-2021

Zastępstwo Careya? Wiemy jak się kończy: Syn Maski

RE: ALARM! NADCHODZI KOLEJNY REMAKE! czyli wszystko o remake'ach - Corn - 17-02-2021

Syn Maski, Głupi i Głupszy: Kiedy Harry poznał Lloyda, Ace Ventura Jr., Evan Wszechmogący... nie wiem jak wy ale ja tu widzę pewien wzór ;)

RE: ALARM! NADCHODZI KOLEJNY REMAKE! czyli wszystko o remake'ach - Dr Strangelove - 17-02-2021

Jaki syn???
W dzisiejszych czasach tylko córki :)

RE: ALARM! NADCHODZI KOLEJNY REMAKE! czyli wszystko o remake'ach - Kryst_007 - 17-02-2021

Giant Freakin Robot to ogólnie intrygujące źródło. Ci ludzie RZEKOMO wyłaniają ekscytujące w brzmieniu newsy na tygodnie lub miesiące zanim większe media je potwierdzą. Ostatnio coś wspominali, że Pattinson i Damon zagrają w serialowym "The Devil in the White City" od Scorsese. Tak więc - na razie trzymam ich wiarygodność na dystans.

RE: ALARM! NADCHODZI KOLEJNY REMAKE! czyli wszystko o remake'ach - shamar - 19-05-2021

https://www.filmweb.pl/news/Powstanie+nowa+%22Zagadka+nie%C5%9Bmiertelno%C5%9Bci%22-142434

RE: ALARM! NADCHODZI KOLEJNY REMAKE! czyli wszystko o remake'ach - OGPUEE - 20-05-2021

Nowy Turner i Hooch od Disney+:

RE: ALARM! NADCHODZI KOLEJNY REMAKE! czyli wszystko o remake'ach - shamar - 20-05-2021

Chlamy "straight to VHS" się nie liczą :)

RE: ALARM! NADCHODZI KOLEJNY REMAKE! czyli wszystko o remake'ach - Kryst_007 - 21-05-2021

Superman, Geralt z Rivii, teraz Connor McLeod

https://deadline.com/2021/05/henry-cavill-lionsgates-highlander-reboot-chad-stahelski-1234761916/

RE: ALARM! NADCHODZI KOLEJNY REMAKE! czyli wszystko o remake'ach - Gieferg - 21-05-2021

Trochę bez sensu byłoby gdyby został Connorem, gdy już jest Geraltem.

RE: ALARM! NADCHODZI KOLEJNY REMAKE! czyli wszystko o remake'ach - yacajackowski - 21-05-2021

No i fajnie :)

RE: ALARM! NADCHODZI KOLEJNY REMAKE! czyli wszystko o remake'ach - marsgrey21 - 21-05-2021

Już mi się przejada ten Cavill...

Niech zgadnę, napakowany jak dzik, niski głos, zmarszczone brwi?

RE: ALARM! NADCHODZI KOLEJNY REMAKE! czyli wszystko o remake'ach - Badus - 21-05-2021

Ultimate Chad jakiego mamy, a na którego nie zasługujemy ;)

ALARM! NADCHODZI KOLEJNY REMAKE! czyli wszystko o remake'ach - zombie001 - 21-05-2021

Tee. Wcale niegłupie. Ale wizualnie kogoś w tym stylu to 100 razy bardziej wolałbym Maddena.

Wysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu Tapatalka

RE: ALARM! NADCHODZI KOLEJNY REMAKE! czyli wszystko o remake'ach - Corn - 21-05-2021

Jeszcze Vin Diesel na Kurgana i może być. Nie mój wybór, ale lepszy Cavill niż Ryan Reynolds. Mam tylko nadzieję, że nie wykorzystają tej wersji scenariusza, która była ostatnio, gdzie nieśmiertelni napierdalali do siebie z karabinów, a na końcu wraca Ramirez twierdząc, że "The Prize" to raptem eliminacje do międzyplanetarnego (czy cos takiego) turnieju Nieśmiertelnych ;)

ALARM! NADCHODZI KOLEJNY REMAKE! czyli wszystko o remake'ach - zombie001 - 22-05-2021

Lata temu w plotach łączono Bautiste z rolą Kurgana. Ale to nawet inny reżyser wtedy miał kręcić. Choć kto wie. Kto wie...

Widziałem za to fajną propozycję na Ramireza - Banderas. Choć obawiam się, że mogą chcieć kogoś minimalnie młodszego. Albo Stahelski pójdzie na łatwiznę i obsadzi Kijankę.

Wysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu Tapatalka

RE: ALARM! NADCHODZI KOLEJNY REMAKE! czyli wszystko o remake'ach - Corn - 22-05-2021

Fajnie by było gdyby Ramireza zagrał Dev Patel, lub ktoś inny wyraźnie młodszy wizualnie od Cavilla, żeby stworzyć fajny dysonans - młodszy, który tak naprawdę jest starszy o setki lat

RE: ALARM! NADCHODZI KOLEJNY REMAKE! czyli wszystko o remake'ach - shamar - 22-05-2021

(21-05-2021, 21:15)Kryst_007 napisał(a): Superman, Geralt z Rivii, teraz Connor McLeod
Jeszcze niech Bondem będzie. Jak wyżej - co za dużo to...
Tym bardziej, że "Highlander" nie ma co tykać. Są filmy niepowtarzalne, które nie powinny dostawać rimejkow.