![]() |
|
Inception (2010) - Wersja do druku +- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl) +-- Dział: FILM i wszystko co z nim związane (https://forumkmf.pl/Forum-FILM-i-wszystko-co-z-nim-zwi%C4%85zane--3) +--- Dział: Filmy zagraniczne (https://forumkmf.pl/Forum-Filmy-zagraniczne--12) +---- Dział: Filmy Christophera Nolana (https://forumkmf.pl/Forum-Filmy-Christophera-Nolana--60) +---- Wątek: Inception (2010) (/Thread-Inception-2010--1430) |
- Craven - 07-05-2010 Tia... a akurat w świecie snu typowe dla kina obligatoryjne_napierdalanie_się_po_ryjach_w_finale mogło by mieć jednakowy sens jak strzelanina ![]() Snappik napisał(a):Bydło na sali, gorsze niż w Polsce. Gdzie oni to nagrywali? W teksańskim chlewie ze świniami? IMO w Polsce nie jest źle. z wyjątkiem żarcia albo niedojebanych dzieci, które się dopytują o rzeczy oczywiste jest z reguły nieźle. U nich natomiast to jest standard afaik. - Mefisto - 07-05-2010 Craven napisał(a):Cotillard... nie wiedziałem, że występuje. Super. Jak dla mnie obsada sama w sobie epicka - oj, coraz bardziej czekam na film
- Lawrence - 07-05-2010 Mimo fatalnej jakości obrazu i fatalnej publiczności mogę napisać tylko jedno słowo "WOW!". Ten film zapowiada się więcej niż świetnie i jak na razie chyba najbardziej wyczekiwana przeze mnie premiera roku. Czekam z niecierpliwością, a najnowszy plakat podoba mi się mile:
- Mental - 07-05-2010 Craven napisał(a):brzydka kinówa nowego trailera. podczas oglądania tego trailera usłyszałem więcej bluzgów niż w trzech ostatnich filmach Nolana. dokąd ten świat zmierza? ![]() i taka moja obserwacja: zajebiście wnerwiające bydło dopchało się na pokaz. - Tyler Durden - 07-05-2010 Tutaj mamy już dość hardkorowy tego przykład, ale w UK zauważyłem, że tamtejsi widzowie generalnie "żywiej" reagują podczas filmów. - Arahan - 07-05-2010 Shut the fuck up and watching ! lol ![]() A zwiastun mimo, że kopia chu**** ogląda się świetnie, coś czuje, że ten film mocno namiesza. - Craven - 07-05-2010 Ciekaw jestem bardzo czy ten SFX przetrwa do filmu. - Mierzwiak - 07-05-2010 Mój skromny kandydat do tytułu najlepszego filmu 2010 : ) Zaczynam rozumieć na co poszło 200 baniek. - Rodia - 07-05-2010 A ja zwiastunu nie oglądam dopóki nie ukaże się w zajebistej jakości. Dopiero wtedy z czystym sumieniem spuszczę się w gacie czekając na Inception - kolejny film aktualnie mojego najulubieńszego żyjącego reżysera na świecie ;] - Snappik - 07-05-2010 Mierzwiak napisał(a):Zaczynam rozumieć na co poszło 200 baniek. Ja też wiem - na obsadę
- Dexter - 07-05-2010 Znów premierę dzieła Nolana poprzedza seria dobrych plakatów. Właściwie brakuje jeszcze tylko czegoś na poziomie 'Why so serious?' i będzie git. A na sam film czekam coraz bardziej. I ta obsada... :) - Mental - 07-05-2010 ja tam jestem niezmiernie ciekaw występu Marion i Toma Berengera. Marion to piękna, inteligentna kobieta, w dodatku dzierży w prawicy męski model broni, wiec jej seksowność z automatu idzie w górę o 100 pkt, a Toma uwielbiam za ryj, którym mógłby konie płoszyć: ![]() ... oraz za to, że spadł na samo dno aktorstwa, co potwierdza jedynie, że epoka dobrych filmów dawno za nami i gdyby nie ludzie wielkiego serca jak Nolan, Tarantino czy właściciele HBO (przypominam, że do serialu "pilotowanego" przez Manna zaangażowali trupa Nicka Nolte oraz praktycznie niegrającego już w niczym sensownym Dustina Hoffmana), nikt by dzisiaj nie pamiętał o dinozaurach kina. z innej paki: rzadko ilość topowych aktorów przekłada się na fajność ich pojawiania sie w filmie. przy takiej liczbie znanych twarzy wszyscy muszą wystąpić i w efekcie istnieje zagrożenie, że film przerodzi się w coś na kształt epizodów z aktorem w roli głównej, a i tak ci najlepsi, a najmniej medialni - jak Berenger - dostaną z łaski kilka minut i tyle ich było widać. - Hitch - 07-05-2010 Akurat Nolte ostatnio zaliczył rewelacyjny występ w "Tropic Thunder"
- Mierzwiak - 07-05-2010 Do tej pory w filmach Nolana bohaterki kobiecie były zdecydowanie w cieniu męskich postaci, Incepcja ma spore szanse to zmienić. Nie żebym spodziewał się że Leo albo wyglądający na totalnego badassa Gordon Lewitt mieli zostać przez którąś z pań przyćmieni, ale zapowiada się naprawdę dobrze w tej kwestii. Co do Marion - z jej ważniejszych ról widziałem tylko tę w Public Enemies i chociaż była bardzo dobra, dopiero po zobaczeniu jej jako Edith Piaf muszę postawić Cotillard ołtarzyk, bo mnie zmiażdżyła swoją kreacją. - Mental - 07-05-2010 Mierzwiak napisał(a):dopiero po zobaczeniu jej jako Edith Piaf muszę postawić Cotillard ołtarzyk, bo mnie zmiażdżyła swoją kreacją e tam Edith Piaf. - Mierzwiak - 07-05-2010 To swoją drogą : ) - Pitero - 07-05-2010 Hitch napisał(a):Akurat Nolte ostatnio zaliczył rewelacyjny występ w "Tropic Thunder" No nie wiem, Cruise i Downey Jr. tak go przyćmili swoimi rolami, aż zapomniałem że on tam w ogóle występował. - Craven - 07-05-2010 Darman napisał(a):Znów premierę dzieła Nolana poprzedza seria dobrych plakatów. Właściwie brakuje jeszcze tylko czegoś na poziomie 'Why so serious?' i będzie git.Zajebiście wysoko postawiona poprzeczka IMO ![]() Co do ról kobiecych Page i Cotillard stać na sporo, zobaczymy co będą miały do zagrania. - Mental - 07-05-2010 Page to jest ta rezolutna smarkula z Hard Candy? Nolan lubi wolty i twisty - życzę jej zatem śmierci w połowie filmu
- Mierzwiak - 07-05-2010 Raczej nie zginie, bo z tego co wynika z poprzedniego trailera akcja (przynajmniej częściowo) rozgrywa się w jej snach. |