![]() |
|
The Expendables 2010 - Wersja do druku +- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl) +-- Dział: Działy tematyczne (https://forumkmf.pl/Forum-Dzia%C5%82y-tematyczne--5) +--- Dział: Serie filmowe (https://forumkmf.pl/Forum-Serie-filmowe--21) +--- Wątek: The Expendables 2010 (/Thread-The-Expendables-2010--1454) |
- Hannibal - 01-04-2010 Ale jazda się zapowiada, scena w kościele nakręciła mnie podwójnie na ten film. Tylu kultowców razem! Brakuje tam tylko tego z mojego i Mentala awatara, a także Kurta Russella. - Hitch - 01-04-2010 DeeZee napisał(a):Takiego karatekę to jednym strzałem się załatwia... Wg szkoły Indy Jones'aJako, że jesteś nowy zarówno w Klubie, jak i na Forum - tym razem ci wybaczę :) - Mierzwiak - 01-04-2010 Don Vito napisał(a):Czy tylko ja nie widzę nic specjalnego w tym zwiastunie?Nie tylko ty. Trailer potwierdza moje podejrzenia że będzie to zwykły szajs i tak też to wygląda. To ma być powrót do akcyjniaków z lat 80-tych? Chyba sobie jaja robią. Arahan napisał(a):epa i testosteron rozsadza ekranI tak oto słowo "epa" ostatecznie spowszedniało. Czekam aż ktoś użyje go w odniesieniu do zwiastuna nowego filmu Uwe Bolla. Mental napisał(a):wytwórnia Lionsgate nie boi się kręcić filmów dla dorosłychDla dorosłych ameb będąc dokładniejszym. - Mental - 01-04-2010 Mierzwiak napisał(a):Dla dorosłych ameb będąc dokładniejszym. nie wszystko, nie wszystko. tak czy siak, logo Lionsgate dobrze mi sie kojarzy. w odróżnieniu od logo Foxa, ktore kojarzy mi sie fatalnie. - Mierzwiak - 01-04-2010 Fox = ostateczny argument <ok> - Gal Anonim - 01-04-2010 Don Vito napisał(a):Zmontowane, jakby to był Bourne 4, nie pada żaden bluzg, anie nie leje się krewTo jest ZWIASTUN. Musi być dynamicznie zmontowany, nie może mieć bluzgów i nie może mieć krwi. - Craven - 01-04-2010 A ostatnio to nawet w zwiastunie nie można do kogoś celować... :roll: - vast - 01-04-2010 to mogą robić tylko predatorzy - Hannibal - 02-04-2010 I tylko do chudych żydków:) - Kadaver - 10-04-2010 Na Imdb pisze, że The Expendables będzie trwało 99 minut. Nie wiem jak wy, ale ja myslę, że to za mało, żeby pomieścić tylu kozaków. - Mierzwiak - 10-04-2010 Ja myślę że to o 99 minut za dużo. - shamar - 10-04-2010 Mierzwiak napisał(a):Ja myślę że to o 99 minut za dużo. Nie jęcz. Albo dostaniemy dobry film albo słaby. Nic się nie traci. - Craven - 10-04-2010 Półtorej godziny to w sam raz na intensywny film akcji i tyle. 2h wymagałoby ambitniejszej fabuły :P - Kadaver - 10-04-2010 Lethal Weapon trwało 110, Die Hard 131 min, oba filmy nie miały specjalnie ambitnej fabuły.Nie było tam z kolei aż tylu badassów. - Mierzwiak - 10-04-2010 To są filmy z czasów kiedy akcyjniaki były DOBRYMI filmami. - Kadaver - 10-04-2010 A to się świetnie składa, bo The Expendables ma być w stylu filmów z tamtych czasów. - Craven - 10-04-2010 Cóż no... widać, jak nie ma się do czego przyjebać to patrzymy na czas trwania filmu :P - Kadaver - 10-04-2010 A ja myślałem, że na kategorie wiekowe. Albo na to, że w trailerach nie wolno celować :razz: - Hitch - 10-04-2010 A ja myślę, że raczej będzie w stylu "Rambo" niż "Szklanych Pułapek" Z resztą co to za kretyńskie porównanie "Die Hard' z "Expandables"? Rambo - 93 min Rambo 2 - 96 min Rambo 3 - 102 min Rambo 4 - 92 min "Expandables" trzyma się granicy metrażowej. Tak w ogóle, czepianie się czasu projekcji jest głupie. - Kadaver - 10-04-2010 W jakim będzie stylu przekonamy się po premierze. No, chyba że już widziałeś film. Zresztą, co to za kretyńskie porównanie Rambo z The Expandables? W Rambo jest tylko jeden gwiazdor, w The Expendebles jest ich cały odzdział. Mam wiele ciekawych mocy, jak np. właśnie ocenianie filmów po trailerach. To NIE jest styl "Szklanej Pułapki". W razie dalszych wątpliwości odsyłam do mojej sygnaturki. Nie kłóćmy się :) Pierwszej Szklanej Pułapki nie, ale czwartej? Ja oceniam film dopiero po obejrzeniu całości, więc proponuje odłożyć dyskusję do czasu, aż będziemy po seansie. |