Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe
MasterKadr 2 - Wersja do druku

+- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl)
+-- Dział: FILM i wszystko co z nim związane (https://forumkmf.pl/Forum-FILM-i-wszystko-co-z-nim-zwi%C4%85zane--3)
+--- Dział: Zagadki (https://forumkmf.pl/Forum-Zagadki--15)
+--- Wątek: MasterKadr 2 (/Thread-MasterKadr-2--1455)

Strony: 1 2 3 4 5

- simek - 21-09-2009

Corn napisał(a):simek - osoby postronne zobaczyć będą mogły choć szczerze mówiąc mam nadzieję, że nie będziecie zbyt dużo korzystać z pomocy innych użytkowników :]

Nie no ja liczyłem że chociażby po ogłoszeniu wyników pokażesz obrazki, ale skoro razem z zawodnikami to ok.

- Donia Agata - 21-09-2009

Pasuje, data.

- Mush Room - 21-09-2009

mi też pasuje.

- Pitero - 21-09-2009

Mnie też pasuje.

- Corn - 21-09-2009

simek napisał(a):
Corn napisał(a):simek - osoby postronne zobaczyć będą mogły choć szczerze mówiąc mam nadzieję, że nie będziecie zbyt dużo korzystać z pomocy innych użytkowników :]

Nie no ja liczyłem że chociażby po ogłoszeniu wyników pokażesz obrazki, ale skoro razem z zawodnikami to ok.
Nie zrozumieliśmy się. Wszystkie obrazki będą wrzucane do tematu, tak że każdy będzie mieć w nie wgląd, jednak tylko osoby grające będą mogły podesłać mi wyniki.

- Danus - 21-09-2009

Pasi data:)

- Lord_Vontroba - 21-09-2009

Wszystko pasuje :)

- Fryta - 22-09-2009

Pasi.

- Krove - 22-09-2009

Data pasi jak ta lala

- slepy51 - 22-09-2009

<ok>

- Luis Cyfer - 22-09-2009

pasi:) dzien po obronie:)

- Corn - 22-09-2009

Dr_Bakier z grupy 2 nie może wziąć udziału w masterkadrze, chyba ze ktoś z grupy 3 lub 4 zamieniłby się z nim na miejsca. Kto jest chętny na taką zamianę?

A ja tym czasem zabieram się za przygotowanie palety dla grupy drugiej.

- Cassel - 22-09-2009

Taa, już widzę ten las rąk. Całe stado chętnych, żeby być w grupie z Mefistem. :)
No, szkoda Doktora, chciałem się z nim zmierzyć.

- Dr_Bakier - 22-09-2009

Wracam 5.X wieczorem wiec pewnie uda mi sie jeszcze wysłać odpowiedzi przed 20 ale wolałbym mieć pełen weekend na MK2 bo przecież czynnik czasowy jest szalenie istotny :twisted:

- Corn - 22-09-2009

To w jaki sposób ty chcesz zagrać skoro teraz wyjeżdżasz a wracasz 5 października?

- Dr_Bakier - 23-09-2009

Racja, miałem na myśli najbliższy poniedziałek (28).

- Corn - 23-09-2009

Czy osoby z grupy 1 i 2 nie miałby nic przeciwko by - ze względu na Dr_Bakiera - przełożyć "mecze" o 24 godziny - od Soboty od godziny 20:00 do Wtorku godzina 20:00?

- Dr_Bakier - 23-09-2009

Spoko, nie musicie przesuwać terminu z powodu mojej skromnej osoby, źle bym sie z tym czuł (powiedzmy ze ktos ma juz w grafiku zaplanowane odpowiadanie na MK2 w piatek wieczorem a potem wyjazd w Bieszczady albo gdzieś i taka zmiana zrujnowałaby mu plany;) zresztą nie można poświęcać dobra ogółu dla jednostek;) ) .
Zresztą taka zmiana i tak by mnie uratowała bo instynkt podpowiada mi że jeśli o awansie będzie decydował czas to będą to nie dni a raczej godziny albo nawet i minuty bo albo sie cos wie albo sie nie wie, a sprawdzanie na imdb to raczej szybka operacja dla weteranów z forum:) Ale dzięki za starania <ok>

- Corn - 23-09-2009

W porządku, a więc bez zmian. Ten temat zamykam jutro i w piątek, punkt 20:00 otwieram nowy.

- Cassel - 23-09-2009

Mnie wszystko pasi.

Pytanie tylko mam: co z poprawkami i uzupełnieniami – można je dosyłać? I jeśli tak, to jak będą one wpływały na sposób naliczania kolejności nadsyłania odpowiedzi?