![]() |
|
The Dark Knight Rises (2012) - Wersja do druku +- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl) +-- Dział: Działy tematyczne (https://forumkmf.pl/Forum-Dzia%C5%82y-tematyczne--5) +--- Dział: Film a komiks (https://forumkmf.pl/Forum-Film-a-komiks--24) +--- Wątek: The Dark Knight Rises (2012) (/Thread-The-Dark-Knight-Rises-2012--1845) |
- Bogdan - 30-07-2010 A ja bym chciał zobaczyć Batmana z akcją osadzoną w realiach lat 30/40, w zwykłym, materiałowym kostiumie z wyszytym nietoperzykiem na piersi, a nie w super-niezniszczalnej-zbroi. :) Trudno było by uniknąć kiczowatości, ale kurczę, ja bym się ucieszył na taki projekt :D - Azgaroth - 30-07-2010 Beyond mógłby być ciekawy:) Za to mam nadzieję, że nie zrobią z Batmanem żadnej Ligi Sprawiedliwych czy duetu z Supermanem :) - jarod - 30-07-2010 Cytat:ja bym chciał zobaczyć Batmana z akcją osadzoną w realiach lat 30/40,Trochę nie ten okres co prawda, ale obadaj Batman: The Movie ;-) - Mierzwiak - 30-07-2010 Azgaroth napisał(a):Za to mam nadzieję, że nie zrobią z Batmanem żadnej Ligi Sprawiedliwych czy duetu z SupermanemByło blisko! http://www.batcave.stopklatka.pl/index2.php?id=jl_movie - Bogdan - 30-07-2010 jarod napisał(a):Trochę nie ten okres co prawda, ale obadaj Batman: The Movie ;-) Właśnie. Muszę sobie to zobaczyć w końcu w całości, bo widziałem tylko fragmenty na YT i konałem ze śmiechu :mrgreen: Chociaż jakby teraz miał powstać Batman według mojej koncepcji, to wolałbym, żeby to było na poważnie : P W latach 40 też w sumie powstała jedna wersja Gacka, właśnie ta, z której pochodzi podlinkowana wyżej przeze mnie fotka. Ciekawie się to teraz ogląda :) - Rodia - 30-07-2010 Zaraz, zaraz. Chcesz: -Bodzio- napisał(a):zobaczyć Batmana z akcją osadzoną w realiach lat 30/40, w zwykłym, materiałowym kostiumie z wyszytym nietoperzykiem na piersi, a nie w super-niezniszczalnej-zbroi. i jednocześnie: -Bodzio- napisał(a):Chociaż jakby teraz miał powstać Batman według mojej koncepcji, to wolałbym, żeby to było na poważnie : P ?? Powiedz mi, jak sobie wyobrażasz Batmana w papierowym kostiumie z nietoperzykiem na poważnie? :P - Rodia - 30-07-2010 Oooooookej, no spoko :D - Don Vito - 30-07-2010 A nie przemoknie mu kostium na deszczu? ;) - Don Vito - 30-07-2010 Zbroi przynajmniej nie trzeba prać :P - Bogdan - 30-07-2010 I drożej wychodzi niż materiałowy kostium :P Ale w sumie co to za różnica dla Wayne'a :lol: - Don Vito - 30-07-2010 Ale pranie trzeba wieszać, a zbroi nie ;) Tak na poważnie: Jak sobie wyobrażasz Batmana biegającego po ulicy w piżamie zrobionego na poważnie? Bo zaprezentowane na poprzedniej stronie zdjęcie wygląda raczej na niezamierzony kicz. - Don Vito - 30-07-2010 Widziałem dawno temu i kostium z materiału jest według mnie największą wadą tego filmu. - Bogdan - 30-07-2010 Ale tak na chłopski rozum - gdyby akcja filmu faktycznie toczyła się w latach 30, to Batman nie mógłby mieć zbroi takiej jak u Nolana, bo zwyczajnie technologia by na to nie pozwalała. Trudno - wyglądałoby to kiczowato czy nie, aby utrzymać konsekwencję, Batman musiałby ubierać się jak pajac :D No i poza tym byłoby to wierne oryginalnemu wyglądowi w komiksach: Chyba odeszliśmy od tematu ;) - Don Vito - 30-07-2010 -Bodzio- napisał(a):Trudno - wyglądałoby to kiczowato czy nie, aby utrzymać konsekwencję, Batman musiałby ubierać się jak pajac I właśnie dlatego taki film nie powinien powstać. - Corn - 30-07-2010 U Burtona chodził w gumie i było okej. - Lawrence - 31-07-2010 E tam nic nie pobije kostiumu Batmana z filmów Schumachera. Ale mam nadzieję, że Nolan nie wpadnie na podrasowanie kostiumu w tym stylu: :razz: - Mierzwiak - 31-07-2010 Jakiego podrasowania? To jest ujęcie dupy. Bale też ma dupę, ale Nolan jej nie pokazuje. Właśnie straciłem 20 punktów IQ. - Lawrence - 31-07-2010 Chcesz mnie przekonać, że kostium Batmana u Nolana też jest stringopodobny? - Mierzwiak - 31-07-2010 Właśnie napisałem że Nolan nie pokazał jego dupy, więc skąd mam wiedzieć? Helllllloł! - Rodia - 31-07-2010 Mam nieodparte wrażenie, że Batman Nolana nie ma suwaka w asshole :D |