![]() |
|
Only God Forgives - Wersja do druku +- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl) +-- Dział: FILM i wszystko co z nim związane (https://forumkmf.pl/Forum-FILM-i-wszystko-co-z-nim-zwi%C4%85zane--3) +--- Dział: Filmy zagraniczne (https://forumkmf.pl/Forum-Filmy-zagraniczne--12) +---- Dział: Filmy Nicolasa Windinga Refna (https://forumkmf.pl/Forum-Filmy-Nicolasa-Windinga-Refna--85) +---- Wątek: Only God Forgives (/Thread-Only-God-Forgives--2589) |
RE: Only God Forgives - hanys - 04-04-2013 JEST MOC! TRAILER ! RE: Only God Forgives - Arahan - 04-04-2013 Poranna stójka nie wzięła się znikąd ... RE: Only God Forgives - Szaman - 04-04-2013 Ależ świetny zwiastun ma ten "Drive 2: Bangkok Job"! RE: Only God Forgives - nawrocki - 04-04-2013 Póki co, najbardziej klimatyczny zwiastun, jak widziałem w tym roku. Ktoś wie, co to za utwór w tle? RE: Only God Forgives - Bucho - 04-04-2013 Fajny fjny - chyba już jasne kto Goslingowi obije morde
RE: Only God Forgives - Szaman - 04-04-2013 A może to jednak finałowe starcie a gębę obiją mu wcześniej? RE: Only God Forgives - nawrocki - 04-04-2013 Wątpię - spójrz na wdzianko Goslinga, kiedy zaczyna się walka Potem pomyka w tym samym, już z obitą mordą, a niemożliwe, żeby na final clash ubrał się w to samo, lol.
RE: Only God Forgives - Szaman - 04-04-2013 Obejrzałem jeszcze raz, racja Po prostu spotkanie z końcówki zwiastuna idealnie pasowałoby mi na finałowe starcie.
RE: Only God Forgives - Wawrzyniec - 04-04-2013 Trailer bardzo konkretny. Na żaden film nie czekam równie mocno, co na OGF. Nie wyobrażam sobie, żeby ten film sprawił mi zawód, a jeśli okaże się lepszy od Drive, to postawię duetowi Refn-Gosling ołtarzyk. RE: Only God Forgives - Mierzwiak - 04-04-2013 Rewelacyjny klimat i nic poza tym. Czekam, ale mokro nie mam. Większe wrażenie robi na mnie wyobrażenie, jakie mam o tym filmie, aniżeli jego fragmenty. RE: Only God Forgives - Szaman - 04-04-2013 Jeśli miałbym wysunąć jakieś minusy- ten zwiastun przypomina trochę reklamę męskich perfum nakręconą przez Bardzo Znanego Reżysera. Co nie zmienia faktu, że bardzo mi się podoba. RE: Only God Forgives - simek - 04-04-2013 Cytat:Rewelacyjny klimat i nic poza tymJa na nic więcej nie liczę, Refn mnie fabułą nigdy nie uwiódł. RE: Only God Forgives - Lawrence - 04-04-2013 Jak ktoś nie ma cierpliwości do yahoo, to tutaj trailer: OK, jest klimat, ale jakoś wielce się nie podnieciłem.Wizualnie będzie przyjemny to film. RE: Only God Forgives - Mefisto - 04-04-2013 piękny zwiastun, w przeciwieństwie do Mierzwiaka popuściłem I czy to tylko ja, czy Kristin wygląda tu naprawdę hot
RE: Only God Forgives - Pitero - 04-04-2013 Pięć słow: JA JUZ CHCĘ TEN FILM!!!! I wydaje mi się, że Kristin bardziej tu wymiecie niż Gosling. RE: Only God Forgives - nawrocki - 04-04-2013 (04-04-2013, 15:09)Mefisto napisał(a): I czy to tylko ja, czy Kristin wygląda tu naprawdę hotNie tylko ty. Już na fotkach prezentowała się świetnie, w ruchu wygląda jeszcze lepiej.@Pitero, mnie się wydaje, że nie Gosling, nie Thomas, ale Vithaya Pansringarm (ale nazwisko, dobrze że jest kopiuj-wklej) będzie rządził na ekranie. RE: Only God Forgives - Mental - 04-04-2013 Średni na jeża ten zwiastun. Sytuacja podobna jak w przypadku nowego filmu Zombiego - pojęcia nie mam, co z tego wyjdzie i czy mi się to spodoba. RE: Only God Forgives - paj - 04-04-2013 Zwiastun wydaje się podejrzanie artystyczny, co nie zachęca do całego filmu. Chyba że to typowa zmyłka? Dziś nigdy nie można mieć pewności. Oby Gosling nie zaczął się powtarzać, bo następnego po Drive milczącego bohatera już nie zniosę. RE: Only God Forgives - nawrocki - 04-04-2013 Wątpię, żeby to była typowa zmyłka. Przeczuwałem, że ten film będzie się mocno różnił od "Drive" i ten trailer te przeczucia częściowo potwierdza. Nie, żebym się jakoś przejmował "artyzmem" zaprezentowanych fragmentów, bo myślę, że Refn dokładnie wie, gdzie biegnie granica pomiędzy klimatycznym, lekko psychodelicznym kinem, a pseudoartystycznym bełkotem. RE: Only God Forgives - Bartholomew - 04-04-2013 (04-04-2013, 12:17)Szaman napisał(a): Jeśli miałbym wysunąć jakieś minusy- ten zwiastun przypomina trochę reklamę męskich perfum nakręconą przez Bardzo Znanego Reżysera. dokładnie, idealnie podsumowanie brakuje pod koniec tylko: PROVOCATIVE. MASCULINE. SEXY - CALVIN KLEINco śmieszniejsze widziałem kiedyś reklame perfum Gucciego autorstwa Refna - ta sama stylistyka i klimat co w trailerze |