![]() |
|
Ghostbusters (1984-2020) - Wersja do druku +- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl) +-- Dział: Działy tematyczne (https://forumkmf.pl/Forum-Dzia%C5%82y-tematyczne--5) +--- Dział: Serie filmowe (https://forumkmf.pl/Forum-Serie-filmowe--21) +--- Wątek: Ghostbusters (1984-2020) (/Thread-Ghostbusters-1984-2020--4024) |
RE: Ghostbusters - Mierzwiak - 28-01-2016 Hejt wziął się z niezrozumiałego dla mnie przekonania, że Pogromcy duchów, którzy są sympatycznymi filmami i nic poza tym, są jakimiś nietykalnymi klejnotami kinematografii, a ich nowa wersja z żeńską obsadą to jakiś zamach na... pies w sumie wie na co. Internety są dziwne. RE: Ghostbusters - Gieferg - 28-01-2016 U mnie to w sumie nie hejt, tylko totalna obojętność. Hejtowałem Fantforstik, ale tam zwyczajnie chciałem, żeby film poległ (because fuck you Fox that's why), tutaj mam to gdzieś. Cytat:Filmu raczej nie obejrzę, ale bardzo ciekawi mnie wynik finansowy w Box Office. Same here. Remake Total Recall poległ, Robocop poległ, Point Break poległ, Ghostbusters - kolejny z serii nikomu niepotrzebnych remakerebootówrecośtam też polegnie :P RE: Ghostbusters - Juby - 28-01-2016 Remake Nowej nadziei nie poległ. ;) RE: Ghostbusters - Juby - 14-02-2016 Trailer 3 marca. RE: Ghostbusters - Corn - 14-02-2016 Myślałem, że ktoś wrzucił to
RE: Ghostbusters - shamar - 16-02-2016 To wojsko, ta policja. Ten stan zagrożenia. Czy wszystko dziś musi być takie serio z kijem w dupie? Robimy komedię, komiks, bajkę ale musi być jakaś bitwa, militaria, powaga podkreślająca, że to serio się dzieje...
RE: Ghostbusters - Bucho - 16-02-2016 (28-01-2016, 02:15)Mierzwiak napisał(a): Hejt wziął się z niezrozumiałego dla mnie przekonania, że Pogromcy duchów, którzy są sympatycznymi filmami i nic poza tym, są jakimiś nietykalnymi klejnotami kinematografii, a ich nowa wersja z żeńską obsadą to jakiś zamach na... pies w sumie wie na co. Internety są dziwne. Nie, no jedynka to uber klasyk przeciez. W Stanach to komediowy top i kulturowy fenomen 80s przeciez. RE: Ghostbusters - Arahan - 16-02-2016 A oto czarny charakter: Jakby to powiedział Walu z Blok Ekipy - średnie. RE: Ghostbusters - OGPUEE - 16-02-2016 Gdyby nie logo na końcu powiedziałbym, że to jakiś poważny blockbuster o zagrożeniu dużego miasta. Nawet plakaty są mhroczne... Serio, nawet komedie ogarnia gritty-mania? RE: Ghostbusters - Bucho - 16-02-2016 Powazny blockbuster? Z tym bardzo kreskowkowym potworem? Nieeee RE: Ghostbusters - Paszczak - 16-02-2016 Czarnym charakterem będzie skrzydlaty z Gremlins 2? RE: Ghostbusters - shamar - 16-02-2016 Bo następny będzie mash-up "Ghostbusters v Gremins" RE: Ghostbusters - jarod - 16-02-2016 Ogladalbym. RE: Ghostbusters - Juby - 16-02-2016 (16-02-2016, 13:52)shamar napisał(a): Tak jak przy teaser posterze Jurassic World, nie mogli sobie darować tej tandetnej mgiełki w tle? RE: Ghostbusters - shamar - 16-02-2016 Nie bo ma być mhrocznie :) RE: Ghostbusters - Juby - 17-02-2016 Co z tego jak plakat i tak ssie? To przecież logo pierwszej części zrobione na wypukłe/błyszczące się + mgiełka w tle + najoczywistszy możliwy tagline. Lenistwo, którego wykonanie trwało pewnie z 10 minut. Zobaczymy co pokaże zwiastun, bo po tym jak Sony odpuściło Superbowl, jest to jedyny z nadchodzących w te wakacje szlagierów, do którego nie opublikowano jeszcze żadnego materiału promocyjnego poza plakatami/fotkami. RE: Ghostbusters - Gieferg - 17-02-2016 Powód jest jeden: Plakat spoko, podoba mi się, mogliby go dać na steelbook z jedynką i dwójką :P RE: Ghostbusters - raven.second - 03-03-2016 Już jest zwiastun. Totalnie po mnie spłynął, a to źle... wolałbym już jakieś emocje, choćby i zwykłe rozczarowanie, agresję, czy wkurw, albo i zachwyt, ale obojętność to chyba najgorsze co może być. RE: Ghostbusters - Gieferg - 03-03-2016 Zieew Ta czarna to transwestyta? RE: Ghostbusters - nawrocki - 03-03-2016 Wygląda jak kolejny film Feiga z McCarthy w roli głównej. Zieeeew. |