![]() |
|
The Predator (2018) reż. Shane Black - Wersja do druku +- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl) +-- Dział: Działy tematyczne (https://forumkmf.pl/Forum-Dzia%C5%82y-tematyczne--5) +--- Dział: Serie filmowe (https://forumkmf.pl/Forum-Serie-filmowe--21) +---- Dział: ALIEN & PREDATOR (https://forumkmf.pl/Forum-ALIEN-PREDATOR--20) +---- Wątek: The Predator (2018) reż. Shane Black (/Thread-The-Predator-2018-re%C5%BC-Shane-Black--4295) |
RE: The Predator [Shane Black] - Mierzwiak - 19-02-2017 To nie jest modne (???), to najszybszy sposób komunikacji z widzami / fanami. RE: The Predator [Shane Black] - Huntersky - 19-02-2017 Sądzę, że gdyby to zależało od Blacka, IM3 miałby eRkę. Ciekawe jak wspomina ten film po latach. RE: The Predator [Shane Black] - Szaman - 20-02-2017 Z okazji rozpoczęcia prac na planie oficjalne zdjęcie obsady:
RE: The Predator [Shane Black] - Predator895 - 20-02-2017 Dzieciak jest do wywalenia, strasznie niepokoi mnie jego uśmieszek i familijny wkład w tę produkcje ;] RE: The Predator [Shane Black] - Szaman - 20-02-2017 Przecież to jeszcze dziecko, jakby robił groźną minę to pojawiłyby się oskarżenia o pajacowanie. Nie boję się o to czy zepsuje film, przeszedł już drogę od Smurfów 2 do Pokoju z Brie Larson. RE: The Predator [Shane Black] - Predator895 - 20-02-2017 Nie chodzi mi o jego aktorskie zdolności, poprostu nie pasuje mi rola dzieciaka w filmie o Predatorze :P Śmierdzi mi tu family survivalem ;] RE: The Predator [Shane Black] - Szaman - 20-02-2017 Epoka w której głowę nadal trzyma Black potrafiła przekonująco sprzedać dzieciaka w filmie akcji. On sam zrobił to przekonująco choćby w "Ostatnim skaucie". RE: The Predator [Shane Black] - Corn - 20-02-2017 Cytat:Nie chodzi mi o jego aktorskie zdolności, poprostu nie pasuje mi rola dzieciaka w filmie o Predatorze :P Śmierdzi mi tu family survivalem ;]A czy Aliens było family survivalem? ;) RE: The Predator [Shane Black] - Albertino - 20-02-2017 Jakieś głosy zawodu widzę, chyba nikt nie oczekuje, że to będzie oglądalne? RE: The Predator [Shane Black] - Grievous - 20-02-2017 Oglądalne? Predator + Shane Black. Przecież to będzie spokojnie jakieś top5 przyszłego roku. RE: The Predator [Shane Black] - Dr Strangelove - 20-02-2017 Jakoś strasznie mało kozacko ta ekipa wygląda. Ale nie ma "skośnookiego" co stanowi jednak zaskoczenie. PS. Stawiam, że to będzie mało strawne. RE: The Predator [Shane Black] - shamar - 20-02-2017 Czarno to widzę. Gdzie ten Jane? Już go wykopali? RE: The Predator [Shane Black] - zombie001 - 20-02-2017 Ekipa mocno średnia. Na ten moment to bardziej pachnie "Predators 2", niż sequelem (nawet czysto teoretycznym) "Predatora". Z tym, że nawet w "Predators" ekipa prezentowała się znacznie lepiej :/ Gdyby tu wrzucili Hardy'ego i takiego Wesley Snipesa, to czułbym bardziej ten projekt, a tak to... mocne meh. Iskierkę nadziei pozostawia tylko nazwisko Blacka i kategoria wiekowa. RE: The Predator [Shane Black] - SonnyCrockett - 20-02-2017 To nie pachnie, to śmierdzi. :) RE: The Predator [Shane Black] - Mierzwiak - 20-02-2017 Fotka jak promo kolejnego gównianego serialu. Jacyś tacy bez wyrazu ci wszyscy ludzie. RE: The Predator [Shane Black] - nawrocki - 20-02-2017 Ja ogólnie nie rozumiem podjarki, bo Shane Black. Niezły scenarzysta i średni reżyser, a tutaj głosy, jakby był jakimś cudotwórcą. Owszem, może to być sympatyczny filmik, ale nie widzę tutaj potencjału na nic więcej. Gamechangerem (jakkolwiek to brzmi w kontekście entego wskrzeszania zdechłej serii) to to na pewno nie będzie. RE: The Predator [Shane Black] - SonnyCrockett - 20-02-2017 Znaczy chłop pewnie potrafiłby zrobić dobry film o Predzie ale ze 20-30 lat temu. Byłoby przyzwolenie na fucki, dobre onlinery, krew, cycki itd. Ale dziś jeżeli film dostanie ze 100 mln budżetu to powyżej dupy nie podskoczy i wyjdzie jak z IM3, ewidentnie nieskładne i nieciekawe filmidło. Nijak jego styl jako scenarzysty i reżysera nie pasuje do wysokobudżetowego kina. RE: The Predator [Shane Black] - vast - 20-02-2017 (20-02-2017, 19:00)Szaman napisał(a): Z okazji rozpoczęcia prac na planie oficjalne zdjęcie obsady: To obsada parodii predatora ze skeczu Key'a & Peel'a? RE: The Predator [Shane Black] - SonnyCrockett - 20-02-2017 Rzecz ma się dziać na przedmieściach. I Predator ma tam walczyć z trzema czarnymi i Azjatką. Co to Detroit? C'mon. :P RE: The Predator [Shane Black] - Snappik - 20-02-2017 To wygląda jak zdjęcie z jakiegoś comic conu gdzie stary z dzieckiem zrobili sobie fotkę wśród przebranych fanów pierwszej odsłony. |