![]() |
|
Punisher: War Zone (2008) - Wersja do druku +- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl) +-- Dział: Działy tematyczne (https://forumkmf.pl/Forum-Dzia%C5%82y-tematyczne--5) +--- Dział: Film a komiks (https://forumkmf.pl/Forum-Film-a-komiks--24) +--- Wątek: Punisher: War Zone (2008) (/Thread-Punisher-War-Zone-2008--503) |
- military - 27-07-2008 Oconnel, Anderson sciemnial z ta erka - w koncu przyznal, ze od poczatku robil PG13. Co widac, bo wersja R to nie jakas niezmieniona edycja, tylko wersja z komputerowo dodana krwia - ktorej na planie bylo duzo mniej. - Oconnel - 27-07-2008 Tak? Czyli pogłoski o krążącej wersji "R" to jednak bajka :) Szkoda ;) - military - 27-07-2008 Nie, nie bajka, przeczytaj jeszcze raz mojego posta. - Oconnel - 27-07-2008 Tz. rozumiem że piszesz o wersji Extended? Tak widziałem ją, ale pomimo jej wydania słyszałem że i tak nadal jest ona okrojona. - military - 27-07-2008 Aaaaaaaargh. Pisze o wersji Unrated, czy jak ja tam nazwali, ktora ma "erke" i wiecej krwi - dodanej komputerowo. Chodzi mi o to, ze robiac kinowke Anderson nie cenzurowal tego co nakrecil; raczej dopalal nakrecony juz material PG13 zeby wydac na DVD Unrated. - Gal Anonim - 27-07-2008 Oconnel napisał(a):Trailer to jedno. Ostateczna wersja filmu to drugie. "This film is not yet rated", głosi napis na oficjalnej stronie filmu. (...) Wszystko jest więc jeszcze możliwe.... dla producentów liczy się tylko kasa. A z niższej kategorii wiekowej (według ich opinii) można wyciągnąć więcej szmalu.Oczywiście. Nie ma to jak promować film jako Rkę zwiastunami z Rką, żeby ściągnąć dzieciaki na PG-13. Chociaż coś w tym jest. - Oconnel - 27-07-2008 Zauważ że, ten najkrwawszy trailer nie jest z oznaczeniem "R". A ten drugi, został zatwierdzony dla każdej widowni. Oczywiście bardzo mało prawdopodobne aby film nie miał kategorii "R", choć by ze względu na fakt, że wszystkie dotychczasowe Punishery miały Rkę. Trochę rzecz jasna się tu droczę heh. Ale co w takim razie mogło nie pasować producentom, niż zbyt krwawe sceny? - Mierzwiak - 27-07-2008 O pierwszym trailerze Lexi napisała że była zaskoczona, że udało się zmontować PG zajawkę, bo film jest tak brutalny i krwawy. Podejrzewam więc że nie chodzi tutaj o kategorię wiekową, ale po prostu o ostateczny kształt filmu. Niech żyje wizja reżysera... - Oconnel - 27-07-2008 Trochę więcej szczegółów: Cytat:Iâve put out the word for further confirmation from our staffâagainst terrible odds of hangovers and lipstick shenanigansâbut a rumor is quickly circulating that Lionsgate/Marvel has kicked director Lexi Alexander off Punisher: War Zone. The film, which opens this December, is finished filming but apparently HUGE creative differences arose overâŚfinal cut? Thereâs a lot of speculation going around. Over at AICN, Knowles says the filmâs composer is off the project as well, and Lionsgate is now transplanting the score with shitty heavy metalâas we suffered through yesterday while watching the rather kickass and ultra violent footage from Comic-Con. Czyli tak. Jednak R-ka zostaje. I hmm... tym razem producenci może jednak powzięli słuszne decyzje? Np. jeżeli chodzi o wywalenie z filmu ciężkiej heavy-metalowej muzy? To z pewnością krok w dobrą stronę. - D'mooN - 27-07-2008 Nie 'wywalenie', a 'wrzucenie do'. Cytat: Over at AICN, Knowles says the filmâs composer is off the project as well, and Lionsgate is now transplanting the score with shitty heavy metal - Oconnel - 27-07-2008 Powinienem to uważniej czytać. Nie no skoro tak faktycznie będzie to ja z oglądania filmu w kinie rezygnuję. Z użyciem takiej muzy to można zrobić tylko film w konwencji teledysku z MTV. I'm off. - Predator895 - 16-08-2008 http://www.filmweb.pl/%22Punisher++War+Zone%22+z+kategori%C4%85+PG-13,News,id=45293 - Gal Anonim - 16-08-2008 To ciągle jedynie plotki, ale niepokojące. Jak dostanie PG-13 to walę ten film i obejrze jakiegoś ripa. - Mierzwiak - 16-08-2008 Ja tak czy inaczej poczekam na Unrated Director's Cut, o ile pozwolą Lexi na zmontowanie własnej wersji na potrzeby dvd. - Snappik - 16-08-2008 Tylko czemu nazywają ten manewr "ratowaniem filmu"? Przecież oni właśnie go masakrują, tak jak miał to zrobic Frank z przeciwnikami w wersji R. - Mental - 16-08-2008 szykowałem sie na nowego Punishera, pomimo ze trailer za nic w świecie nie przypadł mi do gustu. powiedzcie, w którym filmie ostatnio widzieliście, jak jeden kolo łamie kręgosłup drugiemu kolowi? bo ja w Maratończyku z 1976 roku (oczywiście pomijam w tym miejscu różnorakie bijatyki, gdzie kości łamane są nagminnie i to w takich ilościach, ze człowiek robi się apatyczny po 10 minutach oglądania). jednakże po przeczytaniu tej... "plotki", jestem już na 100% pewien, ze filmu w kinie nie zobaczę, a co za tym idzie - nie zobaczę go już nigdy, chyba ze wyjdzie wersja autorska owej dzielnej lasi, którą tak nieładnie panowie z wytwórni wyruchali. - Oconnel - 16-08-2008 Źródło: http://www.aintitcool.com/node/37955 Cytat:one of my contacts deep within the bowels of Hollywood and close to the Punisher: War Zone project (source will not be named. Sorry!) told me today that the big fight over the Punisher project is Lionsgate wants a PG-13 cut to be released. A nie mówiłem? :roll: - Danus - 16-08-2008 Mental napisał(a):szykowałem sie na nowego Punishera, pomimo ze trailer za nic w świecie nie przypadł mi do gustu. powiedzcie, w którym filmie ostatnio widzieliście, jak jeden kolo łamie kręgosłup drugiemu kolowi? bo ja w Maratończyku z 1976 roku (oczywiście pomijam w tym miejscu różnorakie bijatyki, gdzie kości łamane są nagminnie i to w takich ilościach, ze człowiek robi się apatyczny po 10 minutach oglądania). jednakże po przeczytaniu tej... "plotki", jestem już na 100% pewien, ze filmu w kinie nie zobaczę, a co za tym idzie - nie zobaczę go już nigdy, chyba ze wyjdzie wersja autorska owej dzielnej lasi, którą tak nieładnie panowie z wytwórni wyruchali.Wiecie co w większości przypadków to Mentalowskie narzekanie na PG-13 robi się nudne i żenujące(bez urazy), ale tym razem się podpisuję pod tym co jegomość pisze. Są filmy które powinny zostać zrobione w Rce, powiem więcej Punisher powinien mieć kategorię NC-17 bo to kategoria chyba wyższa od Rki. Punisher powinien być mega brutalnym i mrocznym sensacyjniakiem, ociekającym krwią, sexem i czym tam jeszcze wolicie. Mental podoba ci się moja wizja? - Gal Anonim - 16-08-2008 Danus napisał(a):Mental podoba ci się moja wizja?To nie twoja wizja tylko Gartha Ennisa, scenarzysty "Punishera" z marvelowskiego imprintu MAX. ;) Oconnel napisał(a):A nie mówiłem?Toć przecież news o tej samej treści jest podany wyżej. I to tak samo plotka. Inna sprawa, że nie pokojąca i jeżeli okaże się prawdą, a na DVD nie ukaże się dircut unrated to spokojnie można przejść obok filmu. Szkoda tylko Stevensona, bo Punisher z niego dobry. Myślę, że jednak większość fanów postaci oleje film i studio zarobi mniej niż przy Punisherze z Thomasem Jane'em. - Corn - 16-08-2008 No...to śmierć dla Puniego. Niczym powrót Joela do Batmana. Film będzie miał PG-13 i...albo zarobi dużo i każdy sequel będzie PG-13, albo będzie klapą i Frank jeszcze długo nie powróci na ekrany. Jakkolwiek nie będzie, będzie beznadziejnie. Cytat:Mental podoba ci się moja wizja?You are such a przydupas... |