Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe
Pętla (2020) - czyli Patryk Vega o aferze podkarpackiej - Wersja do druku

+- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl)
+-- Dział: FILM i wszystko co z nim związane (https://forumkmf.pl/Forum-FILM-i-wszystko-co-z-nim-zwi%C4%85zane--3)
+--- Dział: Filmy polskie (https://forumkmf.pl/Forum-Filmy-polskie--13)
+--- Wątek: Pętla (2020) - czyli Patryk Vega o aferze podkarpackiej (/Thread-P%C4%99tla-2020-czyli-Patryk-Vega-o-aferze-podkarpackiej--5488)

Strony: 1 2 3 4

RE: Pętla (2020) - czyli Patryk Vega o aferze podkarpackiej - desjudi - 09-09-2020

On? No coś ty. Szczery, uczciwy i skromny człowiek. Ma samochód rodzinny.

RE: Pętla (2020) - czyli Patryk Vega o aferze podkarpackiej - Corn - 09-09-2020

(09-09-2020, 13:24)Pelivaron napisał(a): Wczoraj dzięki temu hejt parkowi dowiedziałem się o tej grubej akcji na planie, gdzie postrzelono operatora. Nie wiem jakim cudem ominęła mnie taka informacja.
Znałem tę sprawę od środka i tam było grubo, bo Vega w zasadzie sprawił, że kamerzysta do końca życia będzie inwalidą, a przynajmniej nie będzie mógł dźwigać tak ciężkich kamer, więc nie będzie w pełni sprawnym filmowcem. Bujał się z nim po sądach, bo Vega oczywiście wszystkiego się wypierał. Nie wiem jak to się ostatecznie skończyło.

Zniszczenie kariery i zdrowia i jakieś konsekwencje? Panie, co pan, mnie tam nie było a w ogóle to nie jestem filmowcem ;)

RE: Pętla (2020) - czyli Patryk Vega o aferze podkarpackiej - Mental - 09-09-2020

Vega mówił, że wypłacił prywatnie operatorowi 100 tys złotych. Potem proponował więcej, ale typ odmawiał, argumentując, że musi sam stanąć na nogi.

RE: Pętla (2020) - czyli Patryk Vega o aferze podkarpackiej - Corn - 09-09-2020

Na tym etapie na którym znałem sprawę, o żadnej kasie nie było mowy, ale może potem sprawa się jako tako pozytywnie zakończyła

RE: Pętla (2020) - czyli Patryk Vega o aferze podkarpackiej - nawrocki - 09-09-2020

Nikt nie wspomina o telefonie od Fabijańskiego? Gość jest jeszcze bardziej zenujący niż Vega.

RE: Pętla (2020) - czyli Patryk Vega o aferze podkarpackiej - Kuba - 09-09-2020

Mnie bawiło autentyczne zaangażowanie i zachwyt Pola

RE: Pętla (2020) - czyli Patryk Vega o aferze podkarpackiej - Mental - 09-09-2020

Jestem prawdziwym kinomaniakiem.

- Michał Pol

Bardzo polecam "Pętlę". To jest naprawdę coś innego, a nie jakiś zlepek skeczy.

- Michał Pol

RE: Pętla (2020) - czyli Patryk Vega o aferze podkarpackiej - Doppelganger - 09-09-2020

Pol widać na filmach zna się tak samo jak na futbolu.
Ale miło że się rozwija i dumnie kroczy nosi kaganek oświaty filmowej.

RE: Pętla (2020) - czyli Patryk Vega o aferze podkarpackiej - f.lamer - 20-10-2020

zostawie tutaj, bo się chłopak napracował żeby vege zaorać
http://youtube.com/watch?v=GsN6O-KgrdA

RE: Pętla (2020) - czyli Patryk Vega o aferze podkarpackiej - łowca - 31-12-2020

Jest nowy zwiastun filmu :D

RE: Pętla (2020) - czyli Patryk Vega o aferze podkarpackiej - Doppelganger - 31-12-2020

Vega to zwykły szkodnik. Jego filmy są po prostu niebezpieczne dla społeczeństwa.
Ale widzę tez lokowanie UsECrypt Messengera - pewnie skasował za to 200-300k minimum.

RE: Pętla (2020) - czyli Patryk Vega o aferze podkarpackiej - Pelivaron - 31-12-2020

Małgorzata Rozenek-Majdan w roli głównej LOL XD

ROK 2020: Nie może być gorzej.

Patryk Vega: Potrzymaj mi piwo

RE: Pętla (2020) - czyli Patryk Vega o aferze podkarpackiej - Capt. Nascimento - 31-12-2020

To wygląda jakby Vega się założył że napisze i nakręci film w kilka dni.
"Dobra, to tytuł to eeee... Miłość, Seks i... hmmm o, Miłość, Seks i Pandemia"

Idealne kino dla Karyn i Sebixów.

RE: Pętla (2020) - czyli Patryk Vega o aferze podkarpackiej - łowca - 11-02-2021

Scenarzysta pracujący dla Patryka Vegi (współscenarzysta "Pętli"), który wystąpił też w jego filmie o kibolach zatytułowanym "Bad Boy" został zatrzymany. jest wśród trzech osób, które wpadły ręce funkcjonariuszy CBŚP w śledztwie dotyczącym powiązanej ze śląskimi Psychofans

RE: Pętla (2020) - czyli Patryk Vega o aferze podkarpackiej - Snappik - 24-01-2022

Okropny film od każdej możliwej strony. Fabuła to nic innego jak zlepek skeczów dialogowych (tradycyjnie przypominających gadanie pod nosem) poprzetykanych cyckami i seksem, oraz czerstwym humorem z tego wynikającym (np. żarcik o penisie w gównie). Vega leci bez opamiętania, bez umiaru. Ja rozumiem, że nie stać nas polską wersję "Człowieka z blizną" (tutaj potencjał był duży bo postacie były prawdziwe), ale chociaż twórzmy kino gatunkowe. Vega posrał po całości swoim weganizmem. 

1/10

RE: Krótko o polskich filmach - Ted - 12-05-2022

Nie znalazłem dedykowanego tematu więc napiszę tutaj. Oglądałem ostatnio "Pętle" Vegi, o tym skorumpowanym policjancie burdelarzu granym przez Królikowskiego. Nie widziałem wszystkich filmów Vegi, ale kilka odhaczyłem, mimo to byłem zszokowany poziomem obrzydliwości w tym. W trakcie jednej sceny seksu kobiecie wypadają implanty piersi, w innej scenie Antek gwałci analnie prostytutke i potem przychodzi z brudnym penisem do pani prokurator, która wyczuwa ów brzydki zapach w trakcie rozpinania mu rozporka w celu wiadomym. Może trafiłem wcześniej na bardziej cywilizowane Vegówki, bo nie było aż tam aż tak obrzydliwej wersji prymitywizmu (ten o lekarzach szybko wyłączyłem po początkowych scenach zoofili). Nie wiem kto jest targetem tych filmów, bo patologia która mogłaby być jego odbiorcami na filmy zerka tylko w telewizji w trakcie libacji. Nic więcej konstruktywnego nie napiszę, tak po prostu chciałem się tym podzielić.