Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe
Zbieractwo, czyli plakaty, ulotki itp. - Wersja do druku

+- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl)
+-- Dział: FILM i wszystko co z nim związane (https://forumkmf.pl/Forum-FILM-i-wszystko-co-z-nim-zwi%C4%85zane--3)
+--- Dział: Plakaty, trailery, prasa branżowa, nagrody filmowe (https://forumkmf.pl/Forum-Plakaty-trailery-prasa-bran%C5%BCowa-nagrody-filmowe--17)
+--- Wątek: Zbieractwo, czyli plakaty, ulotki itp. (/Thread-Zbieractwo-czyli-plakaty-ulotki-itp--735)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

- Fryta - 10-09-2009

Oryginał. A co do ramek, w Ikea sa fajne za 39,99. 100x70cm. Plakat Avatara jest własnie w takiej ramce.

- majlo - 10-09-2009

Mam pewne wątpliwości, dzwoniłem właśnie do jednego sprzedawcy i jak się dowiedziałem grubość plexi to 0,85 mm. Czy Wy też macie takie chudzinki, czy coś masywniejszego? Bo wydaje mi się, że ledwie milimetrowe płyty, a raczej płytki, plexi nawet nie przeżyją przesyłki...

- military - 10-09-2009

One są pakowane w grube tektury, więc spokojnie przeżyją. W końcu do tej ikei też je musieli jakoś przetransportować, no nie?:)

[ Dodano: Czw Wrz 10, 2009 16:39 ]
A, dodatkowym zabezpieczeniem jest folia przylepiona z obu stron części przezroczystej, więc nie pękaj.:)

- Predator895 - 18-09-2009

Przytulny kącik :D
[Obrazek: 1002456t.th.jpg]

- majlo - 18-09-2009

Predator895 napisał(a):One są pakowane w grube tektury, więc spokojnie przeżyją. W końcu do tej ikei też je musieli jakoś przetransportować, no nie?:)

[ Dodano: Czw Wrz 10, 2009 16:39 ]
A, dodatkowym zabezpieczeniem jest folia przylepiona z obu stron części przezroczystej, więc nie pękaj.:)

No w zeszłym tygodniu zapłaciłem i jeszcze nie ma, a koleś podobno kurierem śle.

- military - 18-09-2009

A dostałeś powiadomienie o wysyłce? Bo ja też czekałem na kuriera kiedyś, a okazało się że na magazynie nie mieli.:)

- majlo - 22-09-2009

Nie dostałem. Wczoraj maila napisałem do sprzedawcy. Odpisał mi, że paczka nadana. No cóż, jak będę czekał 2 tyg. to najwyżej "nega" zarobi.

[ Dodano: Wto Wrz 22, 2009 21:40 ]
OK, na poczatek taki zestawik:
[Obrazek: anty.th.jpg]

- Craven - 23-09-2009

2x bękarty? Aż tak?

- Fryta - 23-09-2009

Metro strachu? Aż tak? :twisted:

- majlo - 23-09-2009

Craven napisał(a):2x bękarty? Aż tak?
Az tak. :)

Fryta napisał(a):Metro strachu? Aż tak? :twisted:
Hehe, a z tym MS to akurat bylo tak, ze mialem to po prostu na stanie. Na pewno nastapi jakas zmiana na tej pozycji w niedalekiej przyszlosci. ;) Docelowo i tak mam zamiar umiescic kadry z filmow, nie plakaty.

- kubek - 26-09-2009

Ja teraz muszę polować na plakat do filmu "Moje Winnipeg", gdyby ktoś miał jakiś dostęp i mógł załatwić to chętnie kupię taki plakacik, nawet bardzo chętnie.

- Tyler Durden - 26-09-2009

Kurde, jakbyś dał znać wcześniej to ostatniego dnia festiwalu ENH walało się tego trochę luzem po korytarzach kin (nie, nie po podłodze) :)

- kubek - 26-09-2009

No właśnie ja nie mogłem żadnego znaleźć, nawet poszedłem do tego salonu Ery, w którym właśnie te plakaty były rozdawane i już ich nie mieli, więc kiszka. Ale i tak te plakaty wydane przez nich były szczerze mówiąc średniej jakości, teraz jest szansa na normalny, ładny, kinowy plakat :wink:

- Tyler Durden - 26-09-2009

Wystarczyło pójść do Warszawy, tam widziałem co najmniej kilka :)

- Fryta - 03-10-2009

Tylko gdzie taką wielką naklejkę przykleić?

[Obrazek: avat.JPG]

- Snappik - 03-10-2009

Szczerze? Czekam na jakiś lepszy plakat. Ten jest za bardzo teaserowy.

- Fryta - 08-10-2009

Teaserowy znaczy gorszy? Jest mnóstwo teaser plakatów o niebo lepszych od "późniejszych"

Mi się podoba i do tego w gratisie :)

- Craven - 08-10-2009

IMO jest fajny jako teaserowy, ale liczyłem na coś ciekawszego i bardziej finałowego. Ale chyba nic nie będzie - już wiszą jebne polskie bannery z półpyszczkami, więc nic innego chyba nie będzie.

- Predator895 - 08-10-2009

Ja też moją kopię zarąbałem z kina wraz z gratisową taśmą "Tylko dla ludzi" z Dystryktu :P

- Craven - 08-10-2009

Kurde mnie babka zbyła jak chcialem wydębić biały plakat D9 :( trza bedzie poczekac az na allegro beda w jakies ludzkiej cenie.