![]() |
|
Grand Theft Auto (seria) - Wersja do druku +- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl) +-- Dział: Działy tematyczne (https://forumkmf.pl/Forum-Dzia%C5%82y-tematyczne--5) +--- Dział: Film a gry komputerowe (https://forumkmf.pl/Forum-Film-a-gry-komputerowe--27) +--- Wątek: Grand Theft Auto (seria) (/Thread-Grand-Theft-Auto-seria--2644) |
RE: Grand Theft Auto - Red - 21-09-2013 Dzięki, ta mapka przyda się podczas misji z łowcami nagród:). Właśnie, nie wykonałem jeszcze żadnego zadania z tej serii, czy cele ogłusza się ręcznie, żeby zachować je przy życiu, czy można użyć też paralizatora? EDIT: ok, już widzę, że po prostu się w pewnym momencie poddają (jakieś kajdanki lub przenoszenie ciał by się przydało, co za lenie są w Rockstarze ;) ). RE: Grand Theft Auto - BezcelowyAlbatros - 21-09-2013 Odnośnie znikających aut. Chyba, zaznaczam, chyba, bo może to przypadek, ale należy zwrócić uwagę, gdzie się parkuje. Okazuje się, że jeśli zaparkuje się auto w wyznaczonym miejscu (żółte linie, zatoczki parkingowe, parkingi) to one nadal się tam znajdują nawet po kilku misjach. Co prawda, wykonywałem tylko aktywności typu wyścigi, tenis i golf, ale kilka razy zapisałem grę w domu, i potem sprawdziłem - autko stało tam, gdzie je uprzednio zostawiłem. Jeśli tak to działa naprawdę, to kolejny szacun dla R* Poza tym słyszałem w jednym podcaście, że można w internecie - w tym fikcyjnym, w grze - znaleźć stronę, gdzie można ubezpieczyć co droższe i lepiej odpicowane auta. Szukałem wczoraj, ale nijak nie mogłem tego znaleźć. Nie wiem niby jak to działa, ale jeśli jest, to też miodnie. Red napisał(a):EDIT: ok, już widzę, że po prostu się w pewnym momencie poddają (jakieś kajdanki lub przenoszenie ciał by się przydało, co za lenie są w Rockstarze ;) ). Ja pierwszego gościa w kamnieniołomie zaszedłem cichaczem od tyłu i ogłuszyłem. Nic więcej nie mogłem z nim po tym zrobić. Misję mi zaliczyło, ale kasy nie dostałem. Jedynie e-mail od Maud, że wszystko fajnie, ale miałem kolesia dostarczyć do niej. Kolejnego goniłem, potem dwa razy postrzeliłem go w nogi i się poddał. Trzeciego nadal szukam, ale teraz, dzięki mapie Mierzwiaka, chyba wiem już gdzie się zadekował :) RE: Grand Theft Auto - Huntersky - 21-09-2013 Kolejna mega fota: ![]() Liczę na to, że dla Stevena Ogga i Neda Luke'a kariera dopiero się zaczyna :) RE: Grand Theft Auto - Huntersky - 21-09-2013 ![]() I ride i polecam odwiedzić lumpeks w Grapeseed Misja z kradzieżą samochodu z planu filmowego to czysty geekasm i nieustający banan na twarzy ("sprawdź, co robi przycisk (kwadrat)") :) RE: Grand Theft Auto - MOLQ - 21-09-2013 WOW Zmodowane GTA IV http://www.flickr.com/photos/15539352@N02/8517616932/in/set-72157632886023166/ RE: Grand Theft Auto - Hitch - 22-09-2013 Gdzie jest furgonetka z lekami dla Szukam, szukam i znaleźć nie mogę :( RE: Grand Theft Auto - BezcelowyAlbatros - 22-09-2013 A ja wciąż szukam trzeciego w kolei zbiega. Przeszukałem mapę satelitarną, którą podlinkował wyżej Mierzwiak i myślałem, że koleś zaszył się niedaleko obozu tej sekty w górach (co prawda w budynku na przeciwko znalazłem, co innego), ale się myliłem. W sms'esie od Maude jest to jakaś góra, lub pagórek, z chatą na stoku, w tle jest jakiś inny szczyt. Wczoraj szukając tego, zawędrowałem piechotą na samą sam szczyt Mount Josiah (jest to chyba najwyżej położone miejsce, do którego można się dostać tylko na piechotę... nie licząc samolotów, oczywiście) i nic. W tle coś majaczyło, myślałem, że to ta chatka, ale to tylko głaz był :) Znając życie, to będzie jakaś blisko położona lokacja, którą mijałem już z tysiąc razy. No, nic. Gość dobrze się zaszył :) RE: Grand Theft Auto - Huntersky - 22-09-2013 A trzeci nie jest czasem na Chilliad? BTW, nie wiedziałem, że szukanie odpadów na dnie oceanu może być takie satysfakcjonujące. ![]() Czy tylko ja mam problem z zapisywaniem fotek w chmurze? RE: Grand Theft Auto - Mental - 22-09-2013 RE: Grand Theft Auto - Wawrzyniec - 22-09-2013 Poprzednia strona tematu. RE: Grand Theft Auto - Khet - 22-09-2013 (22-09-2013, 01:23)Huntersky napisał(a): Czy tylko ja mam problem z zapisywaniem fotek w chmurze? Nie tylko. Serwery R* leżą i kwiczą, więc ciągle są cyrki z SocialClubem i zapisywaniem zdjęć. Szkoda, że tak to rozwiązali - fotki powinny się docelowo zapisywać na HDD, a dopiero potem można by je ręcznie udostępniać i byłoby mniej problemów. Swoją drogą, jak jest z tym nurkowaniem i poszukiwaniem "skarbów"? Wiem, że można sporo fajnych rzeczy znaleźć, ale czytałem, że trzeba kupić sonar/cokolwiek. Jestem już po misji z batyskafem, ale na razie nie mogę go wykorzystać. RE: Grand Theft Auto - Huntersky - 22-09-2013 Musisz kupić molo za 250.000, które znajduje się na południe od Paleto Bay RE: Grand Theft Auto - Khet - 22-09-2013 Dzięki, czyli kolejna pierdoła do roboty doszła :). RE: Grand Theft Auto - Mierzwiak - 22-09-2013 Osobiście czekam aż ktoś odkryje kod na kasę, granie na giełdzie kurewsko mnie irytuje. PS. Komu jeszcze zdarzyło się przyłapać Amandę na zabawie z wibratorem? :D RE: Grand Theft Auto - hanys - 22-09-2013 Przejdź cały wątek główny, a kasy nie będzie Ci brakowało :P. RE: Grand Theft Auto - Mierzwiak - 22-09-2013 Będę mieć jej na tyle dużo, by kupić wszystkie nieruchomości? :) Zauważyłem, że grze ZDARZA się zapamiętywać ciuchy, choć zdecydowanie nie tak często, jak bym chciał. Trevor ma nosić różową koszulkę w białe paski, złote awiatory i basta! RE: Grand Theft Auto - Perfik - 22-09-2013 (22-09-2013, 13:05)Mierzwiak napisał(a): Będę mieć jej na tyle dużo, by kupić wszystkie nieruchomości? :) Nawet jakby wszyscy trzej bohaterowie się złożyli, to i tak nie byłoby ich stać na najdroższą :) RE: Grand Theft Auto - hanys - 22-09-2013 No na pole golfowe może trochę zabraknąć i bez spekulacji na giełdzie się nie obejdzie, ale na fajne auta, przystań, bar itp. spokojnie wystarczy. RE: Grand Theft Auto - Mental - 22-09-2013 Mam parę pytań: - dużo jest budynków, do których można wejść? jakieś centra handlowe? - czy można się chować np. w domu Michaela i stamtąd prowadzić ostrzał? ;) policja włazi na chatę? - znikają ciała? zauważyłem, że można cykać fotki telefonem, więc przyszło mi na myśl, że usypałbym stos ciał i zrobił zdjęcie, po czym opublikował je na jakimś portalu społecznościowym :) RE: Grand Theft Auto - hanys - 22-09-2013 Właśnie z tymi budynkami to jest kiepsko raczej. Nie miałem czasu sprawdzać wszystkiego, ale raczej żadnego centrum handlowego do którego można wejść nie ma. Mało jest też innych budynków otwartych, kilka sklepów, stacje benzynowe, ale np. jak chciałem wbić do a'la McD tak jak w IV to okazało się, że nie da rady. Ciała pewnie znikają, ale mija zwykle sporo czasu zanim posprzątają np. miałem ukraść ciężarówkę to zabiłem wszystkich strażników, wsiadłem w normalne auto, uciekłem policji(zwykłym autem) co trochę trwało i wróciłem po ciężarówkę, a ciała strażników dalej leżały i nikt się z pracowników czy ochroniarzy nie zrespawnował. |