![]() |
|
Superman (2025) / Man of Tomorrow (2027) reż. James Gunn - Wersja do druku +- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl) +-- Dział: Działy tematyczne (https://forumkmf.pl/Forum-Dzia%C5%82y-tematyczne--5) +--- Dział: Film a komiks (https://forumkmf.pl/Forum-Film-a-komiks--24) +---- Dział: DC EXTENDED UNIVERSE (https://forumkmf.pl/Forum-DC-EXTENDED-UNIVERSE--55) +---- Wątek: Superman (2025) / Man of Tomorrow (2027) reż. James Gunn (/Thread-Superman-2025-Man-of-Tomorrow-2027-re%C5%BC-James-Gunn--6540) |
RE: Superman (2025) reż. James Gunn - Paszczak - 11-07-2025 Ja dwa dni temu sprawiłem sobie 3-miesięcznego psa geniusza (suczkę). Wyobraźcie sobie wredny charakter kundla z klipu - połączony z diabolicznym intelektem Luthora. W tym momencie życzyłbym sobie psa debila. Mój nowy szczeniak to geniuszka zła, prawdopodobnie knująca właśnie przejęcie władzy nad światem. RE: Superman (2025) reż. James Gunn - Gieferg - 11-07-2025 Spójrzcie na nogę supka - 0:34. RE: Superman (2025) reż. James Gunn - Paszczak - 11-07-2025 For fuck's sake. Klaun w klaunowych butach chodzi. Klaunich? RE: Superman (2025) reż. James Gunn - marsgrey21 - 11-07-2025 Ulubione soczewki gunna, no żeby móc podziwiać to: ![]() Trzeba przecierpieć to: ![]() Lol, nie mówiłem, że star lord? https://www.facebook.com/groups/566703971215542/posts/1409720906913840/ RE: Superman (2025) reż. James Gunn - Paszczak - 11-07-2025 Gorzej, Star Lord circa GotG 1. Circa part trois zdążyłem go polubić, bo zrobił się zgorzkniały i neurotyczny jak ja. Ten piździel pewnie będzie odstawiał numery taneczne w niezbadanych i potencjalnie niebezpiecznych jaskiniach. RE: Superman (2025) reż. James Gunn - Ted - 11-07-2025 Marsgrey, ale przecie Gunn poprawił te scene. Zmienił goofy twarz Supermana na normalną. RE: Superman (2025) reż. James Gunn - marsgrey21 - 11-07-2025 Gówno poprawił, w filmie wygląda tak samo. Swoją drogą, gunn zatrudnił braciszka w roli geniusza miliardera Maxwella Lorda w supermiemie. Kilka dni temu była premiera, wywiady, jakiś start pryk z wymalowanymi paznokciami wypytuje specjalnie, z uśmiechem na ustach patrząc prosto w kamerę, szukając dymów o to, że Maga, jest złe, że Supermen ma być komentarzem na temat imigracji. Nathan Fillion: Wyluzujcie, to tylko film. Tylko film. James Gunn: Nikogo nie wykluczam, to film dla wszystkich, wszystkich nas łączy chęć czynienia dobra. Sean Dumb (brat Gonna): Tak, to film o imigracji, bo wszyscy Amerykanie to imigranci, a kto tak nie uważa, nie jest Amerykaninem. xD RE: Superman (2025) reż. James Gunn - marsgrey21 - 11-07-2025 BTW. w gunnverse, symbol supermema to od dziś symbol niesienia kryptońskiego nasienia w świat, pdk :D RE: Superman (2025) reż. James Gunn - Lashly - 11-07-2025 To brzmi jak typowo burgerowe problemy. MAGA drony akurat spędzają ogromną część każdej recenzji dyskutowaniem czy dany film nie łamie ich uczuć politycznych (religijnych?) i chyba wszyscy są zgodni że Superman ich nie łamię. RE: Superman (2025) reż. James Gunn - Ted - 11-07-2025 No powiedział prawdę. Jedyni Amerykanie nie będący imigrantami to indianie. To coś nowego? RE: Superman (2025) reż. James Gunn - Corn - 11-07-2025 Imigrant to nie to samo co osadnik. Równie dobrze można mówić, że wszystkie kraje są imigranckie, bo kiedyś tam ludzie przybli po raz pierwszy. USA to kraj zbudowany i założony przez osadników, który potem zasilał się imigracją, aż wytworzył własną kulturę oderwaną od źródeł. W pewnym momencie to już nie był kraj imigrantów. Indianie to nie Amerykanie. Znamienne, że ta dyskusja o imigranckości Ameryki zawsze dotyczy USA czy Kanady a nigdy Meksyku czy Boliwii RE: Superman (2025) reż. James Gunn - Ted - 11-07-2025 Marsgrey ma identyczne opinie co jego ulubiony youtuber? nie ma przypadków.
RE: Superman (2025) reż. James Gunn - marsgrey21 - 11-07-2025 Nie równaj mnie z tym próżnym prosiakiem. RE: Superman (2025) reż. James Gunn - Spoilerowo - 11-07-2025 dużo jest gunozy w filmie? zwierzątek to bankowo najebane, niech zgadnę, na końcu scena z muzyczką pewnie jak w GoG 3? RE: Superman (2025) reż. James Gunn - marsgrey21 - 11-07-2025 Cały film to gunoza, 2 teledyski, mnóstwo scen jak krypto wskakuje w poważnej scenie na kogoś i go liże albo gryzie, mnóstwo dialogów opartych na quipach... Mnóstwo? Większość dialogów opartych o quipy, no to jest Strażnicy Galaktyki 4 tylko z innymi postaciami, stylistycznie, reżysersko to jest identiko. Końcówka bez muzyczki, jest to epilog do najbardziej kontrowersyjnego pomysłu gunna + pewna postać nazywa go suką. RE: Superman (2025) reż. James Gunn - OGPUEE - 11-07-2025 A pytanie - czy faktycznie Lex płacze, gdy Krypto niesie go za nogawkę :)? I są te Tytusy de Hejto :)? RE: Superman (2025) reż. James Gunn - Krismeister - 11-07-2025 Są sceny po napisach? RE: Superman (2025) reż. James Gunn - marsgrey21 - 11-07-2025 Lex płacze po tym jak poszarpał go Krypto i oczywiście dzieje się to nagle jako żart po tym jak Superman robi głęboką przemowę do Lexa. Classic. Widzieliście tę scenę w trailerze. Luthor w tym filmie to kompletnie kreskówkowy villain. Zero głębi. Rosenbaum pozostaje wciąż najlepszym Lexem. ![]() Małpy też są. Jest scena po napisach, jej nie ma w wycieku, ale słyszałem o niej, to dosłownie scena "nic", po prostu krótka scenka bez znaczenia. RE: Superman (2025) reż. James Gunn - nawrocki - 11-07-2025 Bylem dzisiaj bo miałem trochę czasu do zabicia - no taki to film, jaki zapowiadały zwiastuny, dla mnie IMO dwie polki niżej niż wszystkie dotychczasowe filmy trykociarskie spod ręki Gunna, majaca sympatyczne momenty popierdółka, na której parę razy zdarzyło mi się ziewnąć. Nie wiem w sumie co miałbym więcej napisać. RE: Superman (2025) reż. James Gunn - shamar - 11-07-2025 Np. że sceny z psem wkurwiały Cię tak, że chciałeś zajebać grubasowi siedzącemu przed Tobą. |