![]() |
|
BŁĘDY, literówki, omsknięcia, potknięcia na stronie KMF - Wersja do druku +- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl) +-- Dział: FILM i wszystko co z nim związane (https://forumkmf.pl/Forum-FILM-i-wszystko-co-z-nim-zwi%C4%85zane--3) +--- Dział: Strona KMF (https://forumkmf.pl/Forum-Strona-KMF--10) +--- Wątek: BŁĘDY, literówki, omsknięcia, potknięcia na stronie KMF (/Thread-B%C5%81%C4%98DY-liter%C3%B3wki-omskni%C4%99cia-potkni%C4%99cia-na-stronie-KMF--192) |
RE: BŁĘDY, literówki, omsknięcia, potknięcia na stronie KMF - MauZ - 31-05-2012 http://film.org.pl/a/artykul/krwawa-fala-zalewa-kino-10895/ "DziwolągĄ"? do prawdy? ;) RE: BŁĘDY, literówki, omsknięcia, potknięcia na stronie KMF - patyczak - 31-05-2012 To temat o błędach, więc będę czepliwy:P "Doprawdy" pisze się razem:) RE: BŁĘDY, literówki, omsknięcia, potknięcia na stronie KMF - Bart - 26-07-2012 W ostatniej recenzji Prometeusza są błędne linki do podobnych artykułów. RE: BŁĘDY, literówki, omsknięcia, potknięcia na stronie KMF - Mefisto - 03-08-2012 nie wiem czemu, ale w komentarzach pod TDKR by wojsko przy próbie odpowiedzi wyświetla się błąd "Comments can't be blank." RE: BŁĘDY, literówki, omsknięcia, potknięcia na stronie KMF - Mefisto - 03-08-2012 o, a teraz w ogóle nic nie da się tam zrobić - tak jakby komentarze zarchiwizowało RE: BŁĘDY, literówki, omsknięcia, potknięcia na stronie KMF - military - 03-08-2012 U mnie wszystko działa. Może masz jakieś problemy z javą, flashem, czy jaki syf obsługuje discussa? RE: BŁĘDY, literówki, omsknięcia, potknięcia na stronie KMF - Mefisto - 03-08-2012 Jakoś wcześniej (wczoraj) działało bez problemu, więc podejrzewam, że to discuss ma problem sam ze sobą EDIT: no, teraz poszło - sam nie wiem o co kaman RE: BŁĘDY, literówki, omsknięcia, potknięcia na stronie KMF - Gieferg - 02-09-2012 Wtopa w stylu Tele-Magazynu: http://film.org.pl/a/ranking/ Najlepsze filmy lat 90-tych i obok fota z Terminatora 3... RE: BŁĘDY, literówki, omsknięcia, potknięcia na stronie KMF - Gemini - 02-09-2012 Nie wiem czy to dobry dział, ale nie znalazłem lepszego. Otóż jaka jest szansa na to, aby w dziale "Rankingi" spiąć razem te trzy wątki pt. "Najlepsze postacie cyfrowe"? Nie wygląda to najlepiej. Każdy plebiscyt ma jeden odnośnik i dopiero po wejściu w niego można sobie wybrać poszczególne miejsca zajmowane przez filmy lub suplement, a w tym przypadku tak nie jest. RE: BŁĘDY, literówki, omsknięcia, potknięcia na stronie KMF - Mefisto - 02-09-2012 (02-09-2012, 05:29)Gieferg napisał(a): Wtopa w stylu Tele-Magazynu: No i? Chodzi tu przecież o postać. Zresztą poza Tobą jakoś nikt nie odróżnił z której części to fota, a i tak się obudziłeś po roku... RE: BŁĘDY, literówki, omsknięcia, potknięcia na stronie KMF - Mefisto - 20-09-2012 z Gorączki: Cytat:Jeśli już na ekranie uświadczymy scenę w której uświadczymy zapierającej dech w piersiach akcji, gwarantuje, że choćby nie sposób oderwać od niej oczu. :) poza tym interpunkcja, interpunkcja i jeszcze raz interpunkcja :) RE: BŁĘDY, literówki, omsknięcia, potknięcia na stronie KMF - Mefisto - 03-10-2012 nie wiem czemu, ale nie chce mi dodać dłuższego komentarza pod Breakfast club - krótkie wchodzą bez problemu, jak widać, ale przy dłuższym każe mi wpisywać jakiś durny kod i czekać na akceptację. WTF? RE: BŁĘDY, literówki, omsknięcia, potknięcia na stronie KMF - desjudi - 03-10-2012 prawdopodobnie z tego powodu, że w komentarzu był link - nie wiem dlaczego skrót "m.in" jest brany za takowy. W każdym bądź razie nic o limitach na ilość znaków nie wiem, no i usunąłem blokadę na dodawanie linków (to takie zabezpieczenie antyspamowe, ale nie zdarza się za często) RE: BŁĘDY, literówki, omsknięcia, potknięcia na stronie KMF - Mefisto - 03-10-2012 ok, dzięki :) RE: BŁĘDY, literówki, omsknięcia, potknięcia na stronie KMF - patyczak - 06-10-2012 W tekście o Nosferatu: Cytat:O kultowości pierwszej części niech świadczą nawiązania: jeden z nastolatków w pierwszej części „Oszukać przeznaczenie” ma na nazwisko Murnau. Po pierwsze, powtórzenie. Po drugie - pierwowzór chyba, a nie pierwsza cześć. RE: BŁĘDY, literówki, omsknięcia, potknięcia na stronie KMF - Phlogiston2 - 06-10-2012 Plus "Powrót Barmana Burtona" w tym samym akapicie. RE: BŁĘDY, literówki, omsknięcia, potknięcia na stronie KMF - Mefisto - 07-10-2012 z Taken 2: Cytat:a ogromne gwoździe zatapiały się w kolanach przesłuchiwanych przez głównego bohatera handlarzy żywym towarem. Abstrahując od tego, że tych handlarzy dałoby się zastąpić jakimś krótszym określeniem, to brzmi to tak, jakby główny bohater przesłuchiwał kolana :) Może tak byłoby lepiej: a ogromne gwoździe zatapiały się w kolanach handlarzy żywym towarem, przesłuchiwanych przez głównego bohatera. RE: BŁĘDY, literówki, omsknięcia, potknięcia na stronie KMF - Motoduf - 08-10-2012 Wydaje mi się, że wiadomo było o co chodzi i nie był to błąd, ale Twoja wersja rzeczywiście brzmi lepiej i jest bardziej zgrabna, więc zmieniłem. Dzięki :) RE: BŁĘDY, literówki, omsknięcia, potknięcia na stronie KMF - Mefisto - 08-10-2012 yey, I helped
RE: BŁĘDY, literówki, omsknięcia, potknięcia na stronie KMF - idol - 17-11-2012 W dziale "recenzje" zdublowana została recenzja "m-morderca" autorstwa Fidela. Pozdrawiam |