![]() |
|
NASZE PLAKATY - Wersja do druku +- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl) +-- Dział: FILM i wszystko co z nim związane (https://forumkmf.pl/Forum-FILM-i-wszystko-co-z-nim-zwi%C4%85zane--3) +--- Dział: Ogólne dyskusje filmowe (https://forumkmf.pl/Forum-Og%C3%B3lne-dyskusje-filmowe--25) +--- Wątek: NASZE PLAKATY (/Thread-NASZE-PLAKATY--845) |
RE: NASZE PLAKATY - Sancho - 10-09-2011 Wszystko fajnie, ale to białe tło... I dlaczego deptany przeciwnik się uśmiecha? :) RE: NASZE PLAKATY - Mierzwiak - 10-09-2011 Bo przeciwnik zafundował mu masaż tyłka z użyciem stopy? RE: NASZE PLAKATY - gigacz - 10-09-2011 Białe bo... bo tak :). Próbowałem zrobić jakiś stadion w tle i reflektory, ale nie wychodziło to ładnie. Zostawiłem tak i jestem zadowolony. No on niby się nie uśmiecha, po prostu ma taki wyraz :) Tak w ogóle to on zagrał i tego co stoi i tego co leży ;) RE: NASZE PLAKATY - Corn - 10-09-2011 Mustangs Płock, huh... ciekawszy byłby dokument o Bielawie :] RE: NASZE PLAKATY - gigacz - 10-09-2011 No i widmo ;) RE: NASZE PLAKATY - Mefisto - 10-09-2011 (10-09-2011, 12:10)Sancho napisał(a): Wszystko fajnie, ale to białe tło.. Przecież to polski plakat :P RE: NASZE PLAKATY - patyczak - 13-09-2011 Bohater grany przez Pleasence'a skojarzył mi się z kurą, więc... ![]() Chyba zbyt groteskowe, nie? RE: NASZE PLAKATY - Albertino - 13-09-2011 Mnie się podoba :) RE: NASZE PLAKATY - Berus - 13-09-2011 Cytat:Chyba zbyt groteskowe, nie? Nie bardziej niż film :) A plakat bardzo pomysłowy. Pleasence i kura - ciekawe połączenie. RE: NASZE PLAKATY - patyczak - 13-09-2011 Dzięki:) RE: NASZE PLAKATY - picek - 14-09-2011 taki pomysł na szybko ![]()
RE: NASZE PLAKATY - patyczak - 14-09-2011 Mam dylemat, bo z jednej strony pomysł nie jest za ciekawy - no po prostu nóż w wodzie:) Z drugiej strony, bardzo mi się to podoba od strony graficznej. Bardzo fajny minimalizm:) I ten ciemniejszy lepszy chyba, bo nożyk jest bardziej widoczny. RE: NASZE PLAKATY - picek - 14-09-2011 Przyznaję się bez bicia, że pierwszy film Polańskiego nie oglądałem jeszcze, więc nawiązuje tylko do tytułu. Jeszcze jedna opcja kompozycyjna z inną typografią.
RE: NASZE PLAKATY - Mierzwiak - 14-09-2011 Pierwsza wersja (niebieska) o wiele lepsza, teraz jest za dużo wolnego miejsca i ten skos w ogóle nie gra, pion jest bardziej ostry, jak nóż :) patyczak, filmu nie oglądałem, ale choćby graficznie w ogóle mi ten plakat nie leży. RE: NASZE PLAKATY - picek - 14-09-2011 dobra, to teraz minimalizm na 100% bez jakiś efektów ![]()
RE: NASZE PLAKATY - patyczak - 14-09-2011 Mnie się te efekty podobały:) Dalej uważam, że ten pierwszy niebieski jest najlepszy. RE: NASZE PLAKATY - Corn - 14-09-2011 A może dacie zdjęcie łódki z góry, który jakimś cudem daje cień na wodzie na kształt noża ;] RE: NASZE PLAKATY - patyczak - 20-09-2011 Ząbki, albo raczej kły czosnku:P ![]() RE: NASZE PLAKATY - Mefisto - 20-09-2011 jeden z Twoich lepszych - czysty geniusz! RE: NASZE PLAKATY - MauZ - 20-09-2011 to jest, kuźwa, tak dobre i, kuźwa, tak pomysłowe, że szok! p.s. ale chyba byłoby lepiej z napisami po środku. |