![]() |
|
Prison Break - Wersja do druku +- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl) +-- Dział: Działy tematyczne (https://forumkmf.pl/Forum-Dzia%C5%82y-tematyczne--5) +--- Dział: Seriale (https://forumkmf.pl/Forum-Seriale--22) +--- Wątek: Prison Break (/Thread-Prison-Break--131) |
- picek - 12-02-2007 hops napisał(a):ROTFL, już nawet nie zwracam uwagi na spoilery. Skończyłem to oglądać na odcinku 15 drugiej serii. I tak stanowczo za późno. 2 sezon oglądam tylko z sympatii do 1 sezonu.. Ja nie rozumiem po co Wam jakieś przeklinanie i brutalne walki? Po co komuś oglądanie całych zakrwawionych postaci bo to 'jest realistyczne'? Po co komuś używanie 'kurwa' jako przecinek bo to 'dodaje realizmu'? Ja tego nie rozumiem i nie wyszukuje tego w filmach.. wręcz przeciwnie - unikam takich filmów bo mi psują humor. - Mental - 12-02-2007 Czego jeszcze unikasz? Słońca, pokrzyw, schłodzonej wody? Dobra, już się nie czepiam :) - T-Bag - 13-02-2007 SPOILER szkoda Haywire'a, dobry był z niego herbatnik :D KONIEC SPOILER'a - desjudi - 26-02-2007 ten serial osiąga scenariuszowe dno. po wyznaniach w pociągu aż mi sie niedobrze zrobiło. pierwszy a drugi sezon to jak niebo i ziemia. straszna naciągana do granic mozliwości i pradopodobieństwa słabizna 8) - picek - 27-02-2007 Hitch napisał(a):Wrazenia po17 odcinku: odcinek 17 - najgorszy trzeba przyznać... sezon 2 wcale się nie poprawia.. słabizna, słabiznaaaaa - Mierzwiak - 27-02-2007 Za to niedzielny odcinek był pierwszym który mi się podobał. Gdyby cały czas odcinki trzymały taki poziom, byłoby dobrze. No, może z wyjątkiem cudownego zbiegu okoliczności "wrzucamy strażnika akurat do celi Michaela i ten strażnik akurat wpada na umywalkę i odsłania dziurę". - hops - 28-02-2007 desjudi napisał(a):ten serial osiąga scenariuszowe dno. po wyznaniach w pociągu aż mi sie niedobrze zrobiło. pierwszy a drugi sezon to jak niebo i ziemia. straszna naciągana do granic mozliwości i pradopodobieństwa słabizna 8)Amen to that, bro! Nie oglądam już od kilku odcinków. Nadal takie, za przeproszeniem, gówno? - picek - 28-02-2007 hops napisał(a):Nie oglądam już od kilku odcinków. Nadal takie, za przeproszeniem, gówno? taa.. :wink: - picek - 06-03-2007 najnowszy odcinek 2x19 (mało spoilerów ale oznaczam żeby nikt się nie czepiał 8) ) Nie spodziewałem się wiele po tym odcinku ale zaskoczyło mnie. Imho jeden z lepszych odcinków 2 sezonu. Akcja się rozkręca, są jakieś zaskoczenia. Oczekiwałem na panią Prezydent od pierwszych odcinków i nie zawiodła mnie;-) Chcą podwyższyć poziom chyba na ostanie 4 odcinki żeby oczekiwano na 3 sezon... Jestem ciekaw jakie będzie zakończenie 2 sezonu? Czy zrobią tak jak z 1 sezonem (zostawią w kluczowym momencie) czy zakończą inaczej, bez jakiegoś 'wciągającego momentu'? Następny odcinek za 2 tygodnie. Zostały już tylko 3 odcinki... Mamy właściwie jeszcze tylko Lost :) - Mierzwiak - 06-03-2007 Wiadomo że jak sezon zbliża się ku końcowi to napięcie wzrasta i mnożą się twisty. Podobno na końcu drugiego sezonu SPOILERMichael trafi do więzienia, ale nie do Fox River, tylko do jednego z najcięższych więzień w USA KONIEC. Czyżby serial miał więc stać się W KOŃCU brutalny? A może jakieś sięganie po mydełko pod prysznicem będzie? :twisted: - picek - 06-03-2007 Mierzwiak napisał(a):Czyżby serial miał więc stać się W KOŃCU brutalny? A może jakieś sięganie po mydełko pod prysznicem będzie? :twisted: Raczej nie ma takiej możliwości. To jest typowa komercja w której przekląć nie można. Cenzura czuwa-spoiler przerwano w najgorętszym momencie nagrania (w 2x19) i w wspomnieniach T-Baga...koniec A co do tego zakończenia to najgorsze wyjście jakie mogą wymyślić... - Gal Anonim - 07-03-2007 Ciekawostka: http://reynolds-again.com/calendar.htm "July 11th Meeting with Polish President Lech Kaczynski Krakow, Poland" ;) - picek - 07-03-2007 Crov napisał(a):Ciekawostka: O Lol. Właśnie zobaczyłem ten adres na tych bannerach. Fajnie byłoby gdyby w 3 sezonie panie Prezydent przyjechała do Polski a Kellerman wyskakuje strzela i do nich jak do kaczek :) - picek - 16-03-2007 spojler o 3 serii pb: prison.pl napisał(a):Od dłuższego czasu Fani Prison Break ( Skazany na Śmierć ) zastanawiają się, czy po sezonie numer II, nastąpi jego kontynuacja. Wszystkim tym, którzy jeszcze nie widzą spieszymy z informacją, że nowy sezon opatrzony cyferką III - będzie. Jego oficjalna premiera zapowiedziana została na 29 sierpnia 2007 roku, czyli prawie 5 miesięcy po zakończeniu II sezonu. Sezon ma się pojawić pod zupełnie inna nazwą, która zostanie ogłoszona wkrótce. - *Zosia - 16-03-2007 Hehe, dobre z Kaczynskim! Wlasciwie sie ciesze, ze bedzie 3 sezon. Wg mnie w TV brakuje ciekawych, oryginalnych i wciagajacych seriali. Lost byl ogolnoswiatowa sensacja, ale od dobrych kilkunastu odcinkow nic sie nie dzieje i mam ten serial i jego bohaterow w dupie. Wiec jesli potwierdzi sie to, ze nie beda ciagnac w nieskonczonosc obecnej fabuly, zapewne utrzymaja wysoki poziom serialu :) A tutuaj opis poniedzialkowego odcinka: The brooding Michael Scofield (Wentworth Miller) and big bro Lincoln Burrows (Dominic Purcell) make it out of town on a freighter bound for Panama and get one step closer to freedom! In this episode, Sarah weighs sacrificing herself in order for Michael and Lincoln to set sail to freedom; T-Bagâs reign of terror continues south of the border as Bellick forces Sucre to track down the missing money; Mahoneâs actions finally catch up with him; an escapee finally tastes freedom; and the FBI works a deal with C-Note for his testimony against Mahone. http://www.justjared.com - picek - 16-03-2007 *Zosia napisał(a):Wg mnie w TV brakuje ciekawych, oryginalnych i wciagajacych seriali. Lost byl ogolnoswiatowa sensacja, ale od dobrych kilkunastu odcinkow nic sie nie dzieje i mam ten serial i jego bohaterow w dupie. A w Prisonie niby tak nie jest? - *Zosia - 16-03-2007 Nie. Np ostatni odcinek z Caroline byl swietny, od poczatku do konca trzymal w napieciu. - picek - 16-03-2007 *Zosia napisał(a):Nie. Np ostatni odcinek z Caroline byl swietny, od poczatku do konca trzymal w napieciu. ostatni odcinek najlepszy w 2 sezonie... zdarzają się wyjątki (jakieś 3 odcinki) ale reszta trzeba przyznać- klapa - Mierzwiak - 16-03-2007 Po ostatnim odcinku na Polsacie, kiedy w końcu coś się zaczęło dziać postanowiłem nie czekać co tydzień i zaopatrzyłem się w resztę I sezonu. Jestem po 12 odcinku i muszę przyznać że jest nieźle. Co prawda aktorstwo "niektórych" członków obsady pozostawia wiele do życzenia, podobnie dialogi i cudowne zbiegi okoliczności i fabularne dziury, ale wreszcie jest jakaś akcja, i nawet napięcia trochę było. - picek - 17-03-2007 Mierzwiak napisał(a):dialogi i cudowne zbiegi okoliczności i fabularne dziury w którym serialu tego nie ma? nie ma rzeczy doskonałych :) |