![]() |
|
True Grit (1969 & 2010) - Wersja do druku +- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl) +-- Dział: FILM i wszystko co z nim związane (https://forumkmf.pl/Forum-FILM-i-wszystko-co-z-nim-zwi%C4%85zane--3) +--- Dział: Filmy zagraniczne (https://forumkmf.pl/Forum-Filmy-zagraniczne--12) +---- Dział: Filmy Braci Coen (https://forumkmf.pl/Forum-Filmy-Braci-Coen--84) +---- Wątek: True Grit (1969 & 2010) (/Thread-True-Grit-1969-2010--1933) |
- Craven - 06-03-2011 No właśnie po co pisać długie posty, skoro ludzie nie doczytują
- Hitch - 06-03-2011 Twój styl pisania skutecznie odrzuca od chęci zapoznania się z całością twoich wypowiedzi. - Craven - 06-03-2011 No właśnie po co pisać długie posty, skoro ludzie nie doczytują
- nawrocki - 06-03-2011 Cytat:Ale doczytałeś dalej ? Nie chciało Ci sie ? czy po prostu wolałes zignorować czesc dalszą lub nie wyrazilem sie zbyt jasno ?Tak, studia zabrały ci zdolności nabyte w podstawówce. Chyba, że coś przekręciłem. Tak, również denerwują mnie jednozdaniowe opinie. - nawrocki - 06-03-2011 Cytat:Ale doczytałeś dalej ? Nie chciało Ci sie ? czy po prostu wolałes zignorować czesc dalszą lub nie wyrazilem sie zbyt jasno ?Tak, studia zabrały ci zdolności nabyte w podstawówce. Chyba, że coś przekręciłem. Tak, również denerwują mnie jednozdaniowe opinie. - Snuffer - 07-03-2011 Mnie też irytują. Uprasza się Shamara o przestrzeganie zasad interpunkcji i ortografii. Banów nie będzie, ale jestem pewien że będzie nam się żyło lepiej. KONIEC OFFTOPA. - Snuffer - 07-03-2011 Mnie też irytują. Uprasza się Shamara o przestrzeganie zasad interpunkcji i ortografii. Banów nie będzie, ale jestem pewien że będzie nam się żyło lepiej. KONIEC OFFTOPA. - shamar - 07-03-2011 Hitch napisał(a):Twój styl pisania skutecznie odrzuca od chęci zapoznania się z całością twoich wypowiedzi. Nie dosc , żes megaloman to jeszcze ignorant. Wiec mnie wiecej nie cytuj i nie pisz nic do mnie. Zegnam wsciekły prostaczku. ![]() nawrocki napisał(a):Tak, studia zabrały ci zdolności nabyte w podstawówce. Chyba, że coś przekręciłem. Dokładnie. Nie pisz niczego ( pisz sporadycznie ) przez kilka lat to zrozumiesz. Przestancie bredzic o interpunkcji bo brak kilku przecinkow to nic wielkiego. A o jakiej to "ortografii" piszemy ? Gdzie ja popełniam błedy ortograficzne ? - shamar - 07-03-2011 Hitch napisał(a):Twój styl pisania skutecznie odrzuca od chęci zapoznania się z całością twoich wypowiedzi. Nie dosc , żes megaloman to jeszcze ignorant. Wiec mnie wiecej nie cytuj i nie pisz nic do mnie. Zegnam wsciekły prostaczku. ![]() nawrocki napisał(a):Tak, studia zabrały ci zdolności nabyte w podstawówce. Chyba, że coś przekręciłem. Dokładnie. Nie pisz niczego ( pisz sporadycznie ) przez kilka lat to zrozumiesz. Przestancie bredzic o interpunkcji bo brak kilku przecinkow to nic wielkiego. A o jakiej to "ortografii" piszemy ? Gdzie ja popełniam błedy ortograficzne ? - Jakuzzi - 07-03-2011 Cytat:Shamar szacun za zwięzłą opinię bez pierdolenia. Szacun za tak lapidarna i merytorycznie nijaka wypowiedz? Dziwne. Pewnie za ograniczenie opinii do jenego epitetu albo cyfry bilbys poklony. - Jakuzzi - 07-03-2011 Cytat:Shamar szacun za zwięzłą opinię bez pierdolenia. Szacun za tak lapidarna i merytorycznie nijaka wypowiedz? Dziwne. Pewnie za ograniczenie opinii do jenego epitetu albo cyfry bilbys poklony. - shamar - 07-03-2011 Widze, że jakas nagonka na moją osobe. Co to jakis konkurs macie ? - shamar - 07-03-2011 Widze, że jakas nagonka na moją osobe. Co to jakis konkurs macie ? - Jakuzzi - 07-03-2011 Takimi tekstami tylko pogarszasz sprawe. - Jakuzzi - 07-03-2011 Takimi tekstami tylko pogarszasz sprawe. - Snuffer - 07-03-2011 Warn już jest, radzę się uspokoić i zakończmy sprawę na tym. - Snuffer - 07-03-2011 Warn już jest, radzę się uspokoić i zakończmy sprawę na tym. - Craven - 07-03-2011 Jakuzzi napisał(a):Szacun za tak lapidarna i merytorycznie nijaka wypowiedz? Dziwne. Pewnie za ograniczenie opinii do jenego epitetu albo cyfry bilbys poklony. Dla mnie liczy się treść. Jak ktoś zmieści ją w zwięzłej formie, to szanuje mój czas. Do pokłonów daleka droga. - Craven - 07-03-2011 Jakuzzi napisał(a):Szacun za tak lapidarna i merytorycznie nijaka wypowiedz? Dziwne. Pewnie za ograniczenie opinii do jenego epitetu albo cyfry bilbys poklony. Dla mnie liczy się treść. Jak ktoś zmieści ją w zwięzłej formie, to szanuje mój czas. Do pokłonów daleka droga. - Gudendag - 07-03-2011 Hitch napisał(a):To nie sekcja z komentarzami na Pirate Bayu lub Filmwebie, żeby płodzić takie półzdaniowe jałowce. <ok> Wchodząc w wątek o filmie liczę na jakąś w miarę rozbudowaną recenzję lub dyskusję, wspólną analizę filmu po fragmencie. Jeśli wątek o filmie ma się składać głównie z ocen punktowych i wymieniania kto był świetny, bez uzasadnienia, to trochę bez sensu. A na wspomnianym filmwebie czasem produkują się sporo całkiem rozgarnięci ludzie, niestety trzeba ich wyławiać spośród ton takich jednozdaniowców. |