Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe
True Grit (1969 & 2010) - Wersja do druku

+- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl)
+-- Dział: FILM i wszystko co z nim związane (https://forumkmf.pl/Forum-FILM-i-wszystko-co-z-nim-zwi%C4%85zane--3)
+--- Dział: Filmy zagraniczne (https://forumkmf.pl/Forum-Filmy-zagraniczne--12)
+---- Dział: Filmy Braci Coen (https://forumkmf.pl/Forum-Filmy-Braci-Coen--84)
+---- Wątek: True Grit (1969 & 2010) (/Thread-True-Grit-1969-2010--1933)

Strony: 1 2 3 4 5 6

- Craven - 06-03-2011

No właśnie po co pisać długie posty, skoro ludzie nie doczytują Język

- Hitch - 06-03-2011

Twój styl pisania skutecznie odrzuca od chęci zapoznania się z całością twoich wypowiedzi.

- Craven - 06-03-2011

No właśnie po co pisać długie posty, skoro ludzie nie doczytują Język

- nawrocki - 06-03-2011

Cytat:Ale doczytałeś dalej ? Nie chciało Ci sie ? czy po prostu wolałes zignorować czesc dalszą lub nie wyrazilem sie zbyt jasno ?
Tak, studia zabrały ci zdolności nabyte w podstawówce. Chyba, że coś przekręciłem.

Tak, również denerwują mnie jednozdaniowe opinie.

- nawrocki - 06-03-2011

Cytat:Ale doczytałeś dalej ? Nie chciało Ci sie ? czy po prostu wolałes zignorować czesc dalszą lub nie wyrazilem sie zbyt jasno ?
Tak, studia zabrały ci zdolności nabyte w podstawówce. Chyba, że coś przekręciłem.

- Snuffer - 07-03-2011

Mnie też irytują. Uprasza się Shamara o przestrzeganie zasad interpunkcji i ortografii. Banów nie będzie, ale jestem pewien że będzie nam się żyło lepiej.
KONIEC OFFTOPA.

- Snuffer - 07-03-2011

Mnie też irytują. Uprasza się Shamara o przestrzeganie zasad interpunkcji i ortografii. Banów nie będzie, ale jestem pewien że będzie nam się żyło lepiej.
KONIEC OFFTOPA.

- shamar - 07-03-2011

Hitch napisał(a):Twój styl pisania skutecznie odrzuca od chęci zapoznania się z całością twoich wypowiedzi.

Nie dosc , żes megaloman to jeszcze ignorant.

Wiec mnie wiecej nie cytuj i nie pisz nic do mnie. Zegnam wsciekły prostaczku. Szczęśliwy

nawrocki napisał(a):Tak, studia zabrały ci zdolności nabyte w podstawówce. Chyba, że coś przekręciłem.

Dokładnie. Nie pisz niczego ( pisz sporadycznie ) przez kilka lat to zrozumiesz.

Przestancie bredzic o interpunkcji bo brak kilku przecinkow to nic wielkiego. A o jakiej to "ortografii" piszemy ? Gdzie ja popełniam błedy ortograficzne ?

- shamar - 07-03-2011

Hitch napisał(a):Twój styl pisania skutecznie odrzuca od chęci zapoznania się z całością twoich wypowiedzi.

Nie dosc , żes megaloman to jeszcze ignorant.

Wiec mnie wiecej nie cytuj i nie pisz nic do mnie. Zegnam wsciekły prostaczku. Szczęśliwy

nawrocki napisał(a):Tak, studia zabrały ci zdolności nabyte w podstawówce. Chyba, że coś przekręciłem.

Dokładnie. Nie pisz niczego ( pisz sporadycznie ) przez kilka lat to zrozumiesz.

Przestancie bredzic o interpunkcji bo brak kilku przecinkow to nic wielkiego. A o jakiej to "ortografii" piszemy ? Gdzie ja popełniam błedy ortograficzne ?

- Jakuzzi - 07-03-2011

Cytat:Shamar szacun za zwięzłą opinię bez pierdolenia.

Szacun za tak lapidarna i merytorycznie nijaka wypowiedz? Dziwne. Pewnie za ograniczenie opinii do jenego epitetu albo cyfry bilbys poklony.

- Jakuzzi - 07-03-2011

Cytat:Shamar szacun za zwięzłą opinię bez pierdolenia.

Szacun za tak lapidarna i merytorycznie nijaka wypowiedz? Dziwne. Pewnie za ograniczenie opinii do jenego epitetu albo cyfry bilbys poklony.

- shamar - 07-03-2011

Widze, że jakas nagonka na moją osobe. Co to jakis konkurs macie ?

- shamar - 07-03-2011

Widze, że jakas nagonka na moją osobe. Co to jakis konkurs macie ?

- Jakuzzi - 07-03-2011

Takimi tekstami tylko pogarszasz sprawe.

- Jakuzzi - 07-03-2011

Takimi tekstami tylko pogarszasz sprawe.

- Snuffer - 07-03-2011

Warn już jest, radzę się uspokoić i zakończmy sprawę na tym.

- Snuffer - 07-03-2011

Warn już jest, radzę się uspokoić i zakończmy sprawę na tym.

- Craven - 07-03-2011

Jakuzzi napisał(a):Szacun za tak lapidarna i merytorycznie nijaka wypowiedz? Dziwne. Pewnie za ograniczenie opinii do jenego epitetu albo cyfry bilbys poklony.

Dla mnie liczy się treść. Jak ktoś zmieści ją w zwięzłej formie, to szanuje mój czas. Do pokłonów daleka droga.

- Craven - 07-03-2011

Jakuzzi napisał(a):Szacun za tak lapidarna i merytorycznie nijaka wypowiedz? Dziwne. Pewnie za ograniczenie opinii do jenego epitetu albo cyfry bilbys poklony.

Dla mnie liczy się treść. Jak ktoś zmieści ją w zwięzłej formie, to szanuje mój czas. Do pokłonów daleka droga.

- Gudendag - 07-03-2011

Hitch napisał(a):To nie sekcja z komentarzami na Pirate Bayu lub Filmwebie, żeby płodzić takie półzdaniowe jałowce.

<ok>

Wchodząc w wątek o filmie liczę na jakąś w miarę rozbudowaną recenzję lub dyskusję, wspólną analizę filmu po fragmencie. Jeśli wątek o filmie ma się składać głównie z ocen punktowych i wymieniania kto był świetny, bez uzasadnienia, to trochę bez sensu.

A na wspomnianym filmwebie czasem produkują się sporo całkiem rozgarnięci ludzie, niestety trzeba ich wyławiać spośród ton takich jednozdaniowców.