![]() |
|
Star Wars: Episode II - Attack of the Clones (2002) reż. George Lucas - Wersja do druku +- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl) +-- Dział: Działy tematyczne (https://forumkmf.pl/Forum-Dzia%C5%82y-tematyczne--5) +--- Dział: Serie filmowe (https://forumkmf.pl/Forum-Serie-filmowe--21) +---- Dział: GWIEZDNE WOJNY (https://forumkmf.pl/Forum-GWIEZDNE-WOJNY--56) +---- Wątek: Star Wars: Episode II - Attack of the Clones (2002) reż. George Lucas (/Thread-Star-Wars-Episode-II-Attack-of-the-Clones-2002-re%C5%BC-George-Lucas--1968) |
RE: Gwiezdne wojny: Atak Klonów - OGPUEE - 08-01-2016 Taa... i pod koniec niemal ten sam dialog z TESB Luke'a i Vadera plus "twist". Wiem, wiem, kontekst inny, Obi nie ma uciętego łapska, a w ogóle TFA to rimejk niedorównujący OT, która nagle jest dobra, a Lucas to naprawdę wizjoner spełniający swe marzenia nie uginając fanom i producentom. RE: Gwiezdne wojny: Atak Klonów - Doppelganger - 08-01-2016 "It may be difficult to secure your release..." - Christopher Lee swoją charyzmą tam wciągał wszystkich nosem. Warto film obejrzeć choćby dla niego. RE: Star Wars: Episode II - Attack of the Clones (2002) reż. George Lucas - Juby - 05-02-2017 (05-02-2017, 22:49)Phil napisał(a): to bezapelacyjnie najgorsza część Sagi The Force Awakens, dude. The Force Awakens. RE: Star Wars: Episode II - Attack of the Clones (2002) reż. George Lucas - OGPUEE - 06-02-2017 (05-02-2017, 23:36)Juby napisał(a):You both wrong. Revenge of the Sith!(05-02-2017, 22:49)Phil napisał(a): to bezapelacyjnie najgorsza część Sagi RE: Star Wars: Episode II - Attack of the Clones (2002) reż. George Lucas - Gieferg - 06-02-2017 Czytaj ze zrozumieniem, mowa jest o najgorszej, nie najlepszej
RE: Star Wars: Episode II - Attack of the Clones (2002) reż. George Lucas - Juby - 06-02-2017 Mój brat... wszyscy moi bracia stawiają AotC nad TFA.
RE: Star Wars: Episode II - Attack of the Clones (2002) reż. George Lucas - Corn - 06-02-2017 What's wrong with you guys? Nawet ja nie stawiam... RE: Star Wars: Episode II - Attack of the Clones (2002) reż. George Lucas - Arahan - 19-02-2017 Właśnie na TVN RE: Star Wars: Episode II - Attack of the Clones (2002) reż. George Lucas - szopman - 19-02-2017 Widziałem kawałek filmu na TVN. Masakra, od tego lektora można dostać raka ;O RE: Star Wars: Episode II - Attack of the Clones (2002) reż. George Lucas - Gieferg - 20-02-2017 Ale chodzi ci o tłumaczenie, czy samego lektora, bo o ile wiem czyta to chyba Brzostyński, a to raczej obecnie jedna z lepszych opcji. RE: Star Wars: Episode II - Attack of the Clones (2002) reż. George Lucas - Arahan - 20-02-2017 Szopmanowi chodziło raczej o tłumaczenie, bo lektor wydał mi się w porządku. RE: Star Wars: Episode II - Attack of the Clones (2002) reż. George Lucas - szopman - 20-02-2017 Tzn tłumaczenie jakieś wybitne nie było, ale chodziło mi właśnie o lektora
RE: Star Wars: Episode II - Attack of the Clones (2002) reż. George Lucas - Gieferg - 20-02-2017 Jeśli to ten co myślę, to nie rozumiem w czym problem. Prequel trilogy opglądałem ostatnio z Borowcem z TVP ale zdecydowanie bardziej lubię Brzostyńskiego. Co, może dubbing lepszy?
RE: Star Wars: Episode II - Attack of the Clones (2002) reż. George Lucas - Juby - 20-02-2017 To jest szopman!!!! Jakaś klątwa tego forum, użytkownicy na "sz" lub"sh". ![]() (06-02-2017, 12:19)Corn napisał(a): What's wrong with you guys? Nawet ja nie stawiam... Po prostu, 5 minut po seansie TFA nie pamiętam nic, a po seansie AotC kilka dni nucę sobie ...i spoglądam na ścianę, podziwiając śliczny plakat Struzana.
RE: Star Wars: Episode II - Attack of the Clones (2002) reż. George Lucas - szopman - 20-02-2017 Ludzie, to jest przecież rzecz gustu. Nie podoba mi się ten lektor, nie podoba mi się jego głos, ogólnie brzmi dla mnie ch*jowo. Jeśli wam się podoba to spoko. Cytat:Co, może dubbing lepszy?Oglądanie tych filmów z dubbingiem powinno być zakazane ![]() Wgl Gieferg, który wielokrotnie cisnął bodajże z shamara za to, że ogląda filmy na TVN broni teraz tvn-owskiego lektora WTF
RE: Star Wars: Episode II - Attack of the Clones (2002) reż. George Lucas - Juby - 20-02-2017 Co WTF? Jest jakiś inny lektor od tego z TVNu? Poza tym, czy Gieferg ogląda film na TVNie, czy po prostu dodaje sobie lektora z tv do filmu na DVD? Serio szopman, niedługo dogonisz shamara. RE: Star Wars: Episode II - Attack of the Clones (2002) reż. George Lucas - Gieferg - 20-02-2017 Cytat:Wgl Gieferg, który wielokrotnie cisnął bodajże z shamara za to, że ogląda filmy na TVN broni teraz tvn-owskiego lektora Que? Co ma jedno z drugim wspólnego? Cytat:Co WTF? Jest jakiś inny lektor od tego z TVNu?Jest. Cytat:Pamiętam, że na urlopie w zeszłym roku trafiłem na Guardians of the Galaxy w TVNie Brak danych na ten temat, ale TVN ma zwykle lektorów z tych lepszych (Gudowski, Borowiec, Brzostyński, Łukomski), w przeciwieństwie do np FIlmostrady i ich wydań BD gdzie zazwyczaj czytają jacyś leszcze (Ciunel, Bukrewicz, Lelek, Machnicki itp.). RE: Star Wars: Episode II - Attack of the Clones (2002) reż. George Lucas - OGPUEE - 20-02-2017 (20-02-2017, 11:15)szopman napisał(a):Cytat:Co, może dubbing lepszy?Oglądanie tych filmów z dubbingiem powinno być zakazane Akurat dubbing do Epizodu I jest w porządku. RE: Star Wars: Episode II - Attack of the Clones (2002) reż. George Lucas - shamar - 12-12-2017 Byłem włączyłem se wczorej telewizor i akurat leciała końcówka Nie pamiętałem, że to była aż taka CGI-sraka. Ta finalna bitwa wygląda jak jakiś filmik z PS3, z naciskiem na koszmarne animki-stworki-potworki. RE: Star Wars: Episode II - Attack of the Clones (2002) reż. George Lucas - Huntersky - 13-06-2020 https://www.facebook.com/antypolakamijestescie/videos/299373671469554/ |