![]() |
|
Gdzie obejrzeć transmisję z rozdania Oscarów? - Wersja do druku +- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl) +-- Dział: FILM i wszystko co z nim związane (https://forumkmf.pl/Forum-FILM-i-wszystko-co-z-nim-zwi%C4%85zane--3) +--- Dział: Plakaty, trailery, prasa branżowa, nagrody filmowe (https://forumkmf.pl/Forum-Plakaty-trailery-prasa-bran%C5%BCowa-nagrody-filmowe--17) +--- Wątek: Gdzie obejrzeć transmisję z rozdania Oscarów? (/Thread-Gdzie-obejrze%C4%87-transmisj%C4%99-z-rozdania-Oscar%C3%B3w--3131) |
RE: Gdzie obejrzeć transmisję z rozdania Oscarów? - Motoduf - 25-02-2013 Waltz i Brave - bardzo fajnie, chociaż w tej drugiej kategorii wolałbym ParaNormana. RE: Gdzie obejrzeć transmisję z rozdania Oscarów? - Bogdan - 25-02-2013 a gdzie Scarlett?! RE: Gdzie obejrzeć transmisję z rozdania Oscarów? - PropJoe - 25-02-2013 Waltzowi nie żałuję, szczególnie, że zgarnąłem parę złotych na bet365, ale klipy z nominowanymi przypomniały jak bardzo The Master został olany (bo zwycięstwa Phoenixa chyba nikt nie oczekuje). RE: Gdzie obejrzeć transmisję z rozdania Oscarów? - nawrocki - 25-02-2013 Skyfall please... Ale gdzie tam ;( RE: Gdzie obejrzeć transmisję z rozdania Oscarów? - Arahan - 25-02-2013 no dupa, Pi miało ładne zdjęcia, ale bez jaj RE: Gdzie obejrzeć transmisję z rozdania Oscarów? - Bogdan - 25-02-2013 wiedźmin dostał Oscara RE: Gdzie obejrzeć transmisję z rozdania Oscarów? - Lawrence - 25-02-2013 (25-02-2013, 04:08)Arahan napisał(a): no dupa, Pi miało ładne zdjęcia, ale bez jaj Dokładnie. Wyżej Skyfall tylko niebo. Kolejne zawody. RE: Gdzie obejrzeć transmisję z rozdania Oscarów? - Arahan - 25-02-2013 Życie Pi z 2 statuetką, ech ... a zaczęło się tak dobrze RE: Gdzie obejrzeć transmisję z rozdania Oscarów? - Persona non grata - 25-02-2013 Acz to nie powinna być żadna niespodzianka. RE: Gdzie obejrzeć transmisję z rozdania Oscarów? - Bogdan - 25-02-2013
RE: Gdzie obejrzeć transmisję z rozdania Oscarów? - PropJoe - 25-02-2013 Spoko, w technicznych niech Pi zgarnia. Za efekty zasłużyli, zdjęcia też ok, chociaż kibicowałem Deakinsowi. Byle ten gniot nie wygrał w najważniejszych kategoriach. RE: Gdzie obejrzeć transmisję z rozdania Oscarów? - Lawrence - 25-02-2013 Przynajmniej "Hobbit" nie dostał za efekty, ale rajd "Life of Pi" robi się niepokojący. RE: Gdzie obejrzeć transmisję z rozdania Oscarów? - PropJoe - 25-02-2013 Tylko mi padł stream z tv-stream.in ?! RE: Gdzie obejrzeć transmisję z rozdania Oscarów? - Perfik - 25-02-2013 Zasłużył to dostał. Pogódźcie się z tym :) RE: Gdzie obejrzeć transmisję z rozdania Oscarów? - Doveling - 25-02-2013 Mi działa. Mam lekkie opóźnienia względem Was (chyba, że mieliście przecieki w przypadku Meridy :P), ale wolę nie odświeżać. RE: Gdzie obejrzeć transmisję z rozdania Oscarów? - raven.second - 25-02-2013 (25-02-2013, 04:14)PropJoe napisał(a): Tylko mi padł stream z tv-stream.in ?! Tak? Ja oglądam cały czas - Button, True Grit, Harry Brown, red carpet i Oscary :) RE: Gdzie obejrzeć transmisję z rozdania Oscarów? - Arahan - 25-02-2013 Mam nadzieję, że dostaną Nędznicy RE: Gdzie obejrzeć transmisję z rozdania Oscarów? - Bogdan - 25-02-2013 płonne Twe nadzieje zatem ;p RE: Gdzie obejrzeć transmisję z rozdania Oscarów? - Arahan - 25-02-2013 Tragedii nie ma :) no to charakteryzacja dla Hobbita :D żartuję, stawiałem na Nędzników :D RE: Gdzie obejrzeć transmisję z rozdania Oscarów? - Bogdan - 25-02-2013 dziś nie masz szczęścia w typowaniu :D |