![]() |
|
Iron Man (2008) - Wersja do druku +- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl) +-- Dział: Działy tematyczne (https://forumkmf.pl/Forum-Dzia%C5%82y-tematyczne--5) +--- Dział: Film a komiks (https://forumkmf.pl/Forum-Film-a-komiks--24) +---- Dział: MARVEL CINEMATIC UNIVERSE (MCU) (https://forumkmf.pl/Forum-MARVEL-CINEMATIC-UNIVERSE-MCU--54) +---- Wątek: Iron Man (2008) (/Thread-Iron-Man-2008--429) |
- MOLQ - 04-10-2007 Plakat jest denny jak 100 50 ,no coz ale kazdy ma inne zdanie :D Nie mniej jednak wciagnales kreche :D:D hehe - Hitch - 05-10-2007 Typowy plakat, typowego komiksowego scierwa. Neeext. - Oconnel - 05-10-2007 Nie wiem co Wam się tak (niektórym) podoba trailer do IronMena. Jest żenująco słaby. Zrobiony chyba dla dzieciaków w przedziale 8-12 lat. Jak zobaczyłem końcówkę trailera to buchnąłem gromkim śmiechem. Żeby to potwierdzić dałem go obejrzeć swojej kobiecie. Gust filmowy mamy odrębny a i ona spontanicznie się zaśmiała :) Coś tutaj jest chyba jest nie tak. Szkoda kasy na robienie takiego szamba. Ja do kina na to się nie wybieram, może zobaczę to na kompie... - military - 05-10-2007 Iron-man, Iron-man, does whatever Iron-man does... Can he fly? Yes he can, because it's stupid dumbshit movie... Iron-maaaaan... It's Iron-man. Film powinien nosić tytuł "Komputerowy ludzik robi wybuchy". Żenada. Na takie ścierwo mnie końmi nie zaciągną do kina. Trailer prezentuje poziom Ghost Ridera. - Mierzwiak - 05-10-2007 MOLQ, mógłbyś zachować hehe te półgłówkowate hehe uwagi dla siebie hehe? Oconnel napisał(a):Żeby to potwierdzić dałem go obejrzeć swojej kobiecie. Gust filmowy mamy odrębny a i ona spontanicznie się zaśmiałaMogę mieć prośbę? Chciałbym żebyś od dzisiaj dawał "swojej kobiecie" plakaty nowości kinowych do wąchania. Napiszesz jaka reakcja a ja będę wiedział na co iść do kina. Ok? military napisał(a):Trailer prezentuje poziom Ghost Ridera.E tam, gadasz. Iron Man już ma wielką przewagę nad większością tych durnych knotów pokroju właśnie Ridera - świetnego aktora w roli głównej. - military - 05-10-2007 No ba, że ma świetnego aktora. Po Zodiaku twierdzę, że Downey Jr. jest absolutnie genialny. Tyle, że nawet najlepsi występowali w kiłach. Anthony Hopkins też ma na koncie parę filmów, których mógłby się wstydzić. - Oconnel - 05-10-2007 Kiepsko zapowiada się film, którego już nawet sam trailer śmierdzi niczym siatka starych śledzi. Ja dziękuje, nie skorzystam. - Gal Anonim - 05-10-2007 No, nawet najlepsi występowali w kiłach. Z reguły jednak lepiej najpierw coś obejrzeć niż się zjechać ;) Zresztą, w drugą stronę to też działa -> Transformers. :) Trailer mi sie podoba jak mówiłem (a co tam, jak Oconnel powtarza swoja opinie nie dodajac nic to i ja powtorze), a do tego film ma plejadę świetnych aktorów (Robert Downey Jr., Jeff Bridges, Terrance Howard, Gwyneth Paltrow, czy Samuel L. Jackson i Hilary Swank) i dla mnie to juz wystarczy. Zresztą, samego Downeya w roli Starka oglądać to przyjemność, bo w trailerze jest wspaniały. Nie wiem co w tym trailerze niby takiego złego - są wybuchy, jasne, to film akcji. Jest charyzmatyczny, interesujący główny bohater i aktor. Są fajne efekty. Póki co zapowiada się na przyjemne dialogi. I tyle. Można nie lubić gości w zbrojach, bo się na przykład dostało dwóję ze sprawdzianu o Średniowieczu, albo cuś, ale film zapowiada się fajnie. ;) A, no i nie ma co oczekiwać krwi i fucków, za to pewnie w drugiej czesci zacznie sie watek z alkoholizmem - też fajne. Jestem nastawiony pozytywnie, ale wiadomo, że zawsze może wyjść kiła. I tym optymistycznym akcentem zakończę. ;) - Q - 28-11-2007 Porcja nowych fotek: http://media.movies.ign.com/media/034/034317/imgs_1.html Ta blasznka całkiem nieźle wygląda na zdjeciu. - Q - 04-02-2008 Nowe fotki: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oraz Spot TV: http://www.ironmanmovie.com/ http://www.apple.com/trailers/paramount/ironman/ - Akaki - 05-02-2008 Za ten sam jeden tekst: Christine Everheart: You've been called the Da Vinci of our time; what do you say to that? Tony Stark: That's absolutely ridiculous, I don't paint. wybiorę się na ten film. Ba, czekam na niego niecierpliwie. Także ze względu na dwie serie kreskóek. Pierwsza była kiepściana, ale druga... miód. I jeszcze jedno. Błagam, proszę, ograniczcie wypowiadanie kategorycznych, popadających w kalumnie sądów na podstawie samego trailera i włąsnych uprzedzeń co do gatunku. Hę? Na forum zaczyna funkcjonować system zerojedynkowy - albo coś jest zajebiste, albo jest gównem. Lubicie kino? Jeśli tak, to dlaczego przenosicie nasze polskie (jakże wyraźnie objawiające sięw polityce) kompleksy na filmy? Sorry, mam już dość druzgocącej krytyki na podstawie jednej minuty. - Mental - 05-02-2008 a mnie te fotki odrzucają: wszystko czyste, cyfrowe, świecące, połyskujące, włosy na żel, gładka skora, metalowe części jak ze sklepu z zabawkami, wystrój chaty jak z ikei... to będzie kolejny Next skrzyżowany z Dardevilem i Electra, zapewne poważniejszy, ale stylistycznie to i tak ciągle niegroźny plastik. niestety "brudnych" filmów sie już nie kręci. - Strummer - 05-02-2008 Mental napisał(a):a mnie te fotki odrzucają: wszystko czyste, cyfrowe, świecące, połyskujące, włosy na żel, gładka skora, metalowe części jak ze sklepu z zabawkami, wystrój chaty jak z ikei... to będzie kolejny Next skrzyżowany z Dardevilem i Electra, zapewne poważniejszy, ale stylistycznie to i tak ciągle niegroźny plastik. niestety "brudnych" filmów sie już nie kręci.Trochę trzeźwego spojrzenia na obecne filmy. NIkt ci już nie nakręci Hardware'a. - Mental - 05-02-2008 a zatem nie będę sie pochlebnie wyrażał o obecnych filmach. - military - 05-02-2008 Tak, Mental, bo najdrozsze na swiecie laboratoria i ich najnowsze wynalazki to pokryte pieciocentymetrowa warstwa brudu, pordzewiale kawalki zelastwa, w ktore wciskaja sie nieogoleni, spoceni zule spod bloku. :) - Hitch - 05-02-2008 Dzieciaki, chodzi o to, ze po finalowej bitwie zbroja bedzie blyszczala tak samo jak po zejsciu z lini produkcyjnej, a Downey Jr. nie bedzie nawet spocony, ze nie wspomne o chociazby rozcietym luku brwiowym... Tak wiec stonujcie swoje slowa krytki skierowane w slowa krytyki, krytykujacych wasz ukochany gatunek filmowy, gdyz to bedzie kolejna komiksowa bzdura z udawana przemoca i w sumie wszystkim udawanym. - military - 05-02-2008 A, zapomnialem ze widziales juz ten film, Hitch. - Mierzwiak - 05-02-2008 military dobrze prawi. Nie dajmy się zwariować Mentalom i innym jego naśladowcom, którzy oceniają film kilka miesięcy przed premierą. PS. Mój jedyny zarzut w stosunku do Iron Mana to ostatnia scena ze spotu tv. Co za fatalne CGI, Iron porusza się jak kloc z jakiejś starej gry komputerowej, a tło... W dobie efektów na poziomie Transformers czy Piratów pokazywanie czegoś takiego to zwykła kompromitacja. - Hitch - 05-02-2008 military napisał(a):A, zapomnialem ze widziales juz ten film, Hitch.Zapomniales, ze widzialem wszelakie Beginsy, Spidermany, Supermany, Iksmeny i inne meny i wszystkie to ta sama szmira. - Azgaroth - 05-02-2008 Widzę nową zasadę przy ocenianiu; cośtam+man=szmira. |