Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe
NASZE PLAKATY - Wersja do druku

+- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl)
+-- Dział: FILM i wszystko co z nim związane (https://forumkmf.pl/Forum-FILM-i-wszystko-co-z-nim-zwi%C4%85zane--3)
+--- Dział: Ogólne dyskusje filmowe (https://forumkmf.pl/Forum-Og%C3%B3lne-dyskusje-filmowe--25)
+--- Wątek: NASZE PLAKATY (/Thread-NASZE-PLAKATY--845)

- Negrin - 23-05-2009

Przekaz, nie przekaz -- linkowany niedawno na tym forum filmik "Transforminators" nie byłby taki śmieszny, gdyby był słabo wykonany :)

- Mierzwiak - 23-05-2009

Negrin mówisz tak jakby plakaty większości dużych produkcji były dobrze wykonane ;]

- Negrin - 23-05-2009

Mierzwiak, mówisz tak, jakbyś równał w dół :D

- Mierzwiak - 23-05-2009

Ok, muszę użyć argumentu ostatecznego: to taka konwencja.

Happy? : )

- Snappik - 23-05-2009

Super plakat!

Zac :* :twisted:

W ogóle powinna powstać seria plakatów planowanych rimejków. Chciałbym zobaczyć takiego Orlando Blooma w roli Rocky'ego :)

- Negrin - 23-05-2009

Mierzwiak, Snappik znalazł Ci zajęcie na następne parę tygodni. Wszystkie klasyki mają być, aait?

- Mefisto - 29-06-2009

Plakat fajny, ale Foxx? WTF?

- Anonymous - 29-06-2009

Każde dziecko wie, że Harry'ego dziś może i powinien zagrać tylko i wyłącznie Hugh Jackman.

- Mental - 29-06-2009

Solo napisał(a):Każde dziecko wie, że Harry'ego dziś może i powinien zagrać tylko i wyłącznie Hugh Jackman.

nie wiem, co wie każde dziecko, wiem natomiast, co wie (a przynajmniej powinien wiedzieć) każdy w miarę dorosły: że hugh jackman doskakuje eastwoodowi ledwie do kutasa i harry'ego to on se może grać, ale księcia walii.

co do plakatu to ma potencjał, acz na razie niewykorzystany:)

- Gal Anonim - 30-06-2009

Mental napisał(a):
Solo napisał(a):Każde dziecko wie, że Harry'ego dziś może i powinien zagrać tylko i wyłącznie Hugh Jackman.

nie wiem, co wie każde dziecko, wiem natomiast, co wie (a przynajmniej powinien wiedzieć) każdy w miarę dorosły: że
Każdy w miarę dorosły wie, że Hugh Jackman przypomina nieco aparycją Clinta Eastwooda, a poza tym to dobry aktor. :)

- Hitch - 30-06-2009

Jeden z niewielu razy sie z toba zgodze :)
Jednak zaznaczam iz to bedzie tylko marna podrobka, choc najlepsza jaka jest mozliwa do zrobienia.

- Anonymous - 30-06-2009

Mental napisał(a):nie wiem, co wie każde dziecko, wiem natomiast, co wie (a przynajmniej powinien wiedzieć) każdy w miarę dorosły: że hugh jackman doskakuje eastwoodowi ledwie do kutasa

Ech Mental, Mental, żebyś Ty się tak czasami nie napinał i widział oczywista ironię... :)

Ale tak na serio: Jackman jest z urody (i sylwetki) łudząco podobny do młodego Eastwooda i fizycznie jest predysponowany do pewnych ról.

- Mental - 30-06-2009

jeśli to była ironia, to posypuje głowę popiołem. czasami mam zwyczajnie problem z odróżnieniem poczciwego sarkazmu od namaszczonej powagi - i chodzi tu wyłącznie o ciebie:)

- Anonymous - 30-06-2009

No była, była, ale racja - tak w połowie, bo Jackman nadaje się fizycznie do roli Callahana, ale jako aktor to już trochę mniej, choć w sumie...

- Mental - 30-06-2009

fizycznie? a ja fizycznie przypominam morgana freemana. czy to mnie predysponuje do głównej roli w remake'u skazanych na shawshank? dla mnie jackman to się nadaje albo na okładkę vivy z gola klata na plaży, albo do blockbustera dla dzieci. dajcie znać, jak pojawi się w jakimś dramacie sensacyjnym. wtedy może się do niego choć troche przekonam.

- Mierzwiak - 30-06-2009

Mental udaje że nie pamięta jego dobrej roli w Prestiżu : )

- Mental - 30-06-2009

dobrej? ok, niech będzie, że dobra, ale bale, cane i bowie byli znacznie lepsi. poza tym prestiż to nie dramat sensacyjny:)

- Mierzwiak - 30-06-2009

Dla mnie był bardzo dobry (ale tak jak piszesz reszta obsady była lepsza), ale napisałem po prostu dobry asekuracyjnie, żeby cię za bardzo nie rozjuszyć : )

Wracając do meritum: Fajny plakat Phil, tylko to logo Warnera mi tam nie pasuje na środku, sprawia że całość wygląda jak okładka VHS.

- Anonymous - 30-06-2009

Mental napisał(a):dajcie znać, jak pojawi się w jakimś dramacie sensacyjnym.

A co powiesz o "Fountain"? Nie sprawdził się?

- Mierzwiak - 30-06-2009

Fountain to dramat SENSACYJNY? :>