![]() |
|
NASZE PLAKATY - Wersja do druku +- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl) +-- Dział: FILM i wszystko co z nim związane (https://forumkmf.pl/Forum-FILM-i-wszystko-co-z-nim-zwi%C4%85zane--3) +--- Dział: Ogólne dyskusje filmowe (https://forumkmf.pl/Forum-Og%C3%B3lne-dyskusje-filmowe--25) +--- Wątek: NASZE PLAKATY (/Thread-NASZE-PLAKATY--845) |
RE: NASZE PLAKATY - MauZ - 22-09-2011 może gdyby na plakacie do "Psycho" dało się zagiąć nieco napisy, żeby pasowały do owalu odpływu byłoby fajniej? :) RE: NASZE PLAKATY - Mefisto - 22-09-2011 pewnikiem - jeszcze do tego wrócę, tymczasem inne wersje:
RE: NASZE PLAKATY - Berus - 22-09-2011 Z trzech Psycho najbardziej podoba mi się ten pierwszy, bo krew jest taka żywa, taka krwisto czerwona :) RE: NASZE PLAKATY - Mierzwiak - 22-09-2011 patyczak, plakaty na 2/10. Ale za to sam wpadłem na pomysł na poster Rosemary :) Mefisto: 1) Bardzo dobra fotka, tragiczne typo (poza tytułem). Dlaczego reżyser tak wysoko z lewej? Dlaczego Paramount dotyka dolnej krawędzi? AAAAAARGH. Daruj sobie jakiekolwiek informacje poza tytułem bo psujesz nimi całość. 2) Na miniaturce wygląda to jak nieostra twarz jakiegoś cyborga ze świecącym okiem na środku. Całość ma klimat totalnie nieadekwatny do filmu. 3) Nie mam już siły ;) RE: NASZE PLAKATY - patyczak - 22-09-2011 Ja jeszcze wymyśliłem rogatego plemnika zmierzającego do jajeczka, ale to by była wielka przesada:P RE: NASZE PLAKATY - picek - 22-09-2011 znowu oklepane pomysły wrzucam: ![]()
RE: NASZE PLAKATY - Mierzwiak - 22-09-2011 Bardzo podoba mi się pierwsza wersja, agresywna i przyciągająca uwagę. Dobra robota. Sugeruję tylko by tytuł nie był pokryty taką samą grafiką co reszta plakatu. RE: NASZE PLAKATY - Mefisto - 23-09-2011 (22-09-2011, 23:19)Mierzwiak napisał(a): patyczak, plakaty na 2/10. eee, te ostatnie ze smoczkiem są fajne :P Cytat:1) Bardzo dobra fotka, tragiczne typo (poza tytułem). Dlaczego reżyser tak wysoko z lewej? Dlaczego Paramount dotyka dolnej krawędzi? AAAAAARGH. Daruj sobie jakiekolwiek informacje poza tytułem bo psujesz nimi całość. Wysoko, bo tam adekwatne miejsce jest :) Typo jakie lepsze byś widział? Próbowałem już wiele. Z Paramountem się zgodzę - trza go w cholerę wywalić. Wersja bez tych napisów: ![]() Cytat:2) Na miniaturce wygląda to jak nieostra twarz jakiegoś cyborga ze świecącym okiem na środku. Całość ma klimat totalnie nieadekwatny do filmu. Początkowo chciałem zostawić samo Psych - tak, żeby odpływ sam stanowił "O", ale wyglądało to dziwnie, z kolei nie chciałem zaznaczać też samego odpływu czerwonym kółkiem. Natomiast całość to taki skok w bok, który celowo miał być kiczowaty, jak niektóre plakaty z tamtej epoki. Ale wiem, przegiąłem :) Cytat:3) Nie mam już siły ;) Akurat ostatni najbardziej mi się podoba :( A z picka roboty druga lepsza, bo bardziej czytelna - od pierwszej oczy bolą ;) RE: NASZE PLAKATY - patyczak - 07-10-2011 Jeszcze jedna próba:)
RE: NASZE PLAKATY - desjudi - 07-10-2011 zajebisty. RE: NASZE PLAKATY - military - 07-10-2011 Łopatologiczny. RE: NASZE PLAKATY - Mierzwiak - 14-10-2011 Dopadł mnie uwiąd twórczy więc tym razem typowy plakat z wykorzystaniem zdjęcia z filmu:
RE: NASZE PLAKATY - patyczak - 14-10-2011 W tytule zbyt wiele się dzieje:) Zdjęcie ładne, ale nie widzę nic poza napisem "Drive". RE: NASZE PLAKATY - Mefisto - 14-10-2011 ładne, ale nie wiem czy nie bardziej gejowskie od oficjalnego :P RE: NASZE PLAKATY - patyczak - 15-10-2011 Strasznie trudno wymyślić coś do Makbeta.
RE: NASZE PLAKATY - Berus - 15-10-2011 Taki sobie. Ten gość mi przypomina jakiegoś samuraja. RE: NASZE PLAKATY - Mierzwiak - 15-10-2011 patyczaku, drepczesz w miejscu, od jakiegoś czasu każdy twój plakat jest dokładnie taki sam. RE: NASZE PLAKATY - Huntersky - 15-10-2011 Ja wiem, że to nie plakat, ale nie znalazłem lepszego tematu, żeby pokazać takie coś:
RE: NASZE PLAKATY - patyczak - 15-10-2011 Nie oglądałem, ale wyczytałem, że "Co?" to wariacja na temat Alicji w krainie czarów:) ![]() I jeszcze coś takiego:
RE: NASZE PLAKATY - patyczak - 16-10-2011
|