![]() |
|
The Dark Knight Rises (2012) - Wersja do druku +- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl) +-- Dział: Działy tematyczne (https://forumkmf.pl/Forum-Dzia%C5%82y-tematyczne--5) +--- Dział: Film a komiks (https://forumkmf.pl/Forum-Film-a-komiks--24) +--- Wątek: The Dark Knight Rises (2012) (/Thread-The-Dark-Knight-Rises-2012--1845) |
RE: The Dark Knight Rises - Craven - 03-01-2012 A jak tak wtrącę bo mi się przypomniało: trailer nowego batka (ten pierwszy) na ekranie IMAX urywa dupę. RE: The Dark Knight Rises - Pitero - 03-01-2012 Potwierdza, leci przed Mission: Impossible. Wrażenie nieziemskie, a jak się pomyśli o całym filmie.... RE: The Dark Knight Rises - Mefisto - 03-01-2012 eee, znaczy co w nim niby takiego urywa dupę? retrospekcje z poprzednich części? narracja z offu? a może fakt, że właściwie nic nie pokazuje? :D Naprawdę - niektórym pokazać wielki ekran, to srają pod siebie z zasady :D RE: The Dark Knight Rises - Craven - 03-01-2012 Ano z jakiegoś powodu chodzi się do tego kina a nie ogląda wszystkiego na monitorku. RE: The Dark Knight Rises - Mefisto - 03-01-2012 z taką ripostą akurat pod zły adres trafiłeś :D RE: The Dark Knight Rises - Craven - 03-01-2012 To nie riposta, to oczywista odpowiedź. Po prostu - na większym ekranie, z mocniejszym dźwiękiem rzeczy dobre wyglądają często jeszcze lepiej. Nie wiem czego tu można nie kumać. RE: The Dark Knight Rises - Mefisto - 03-01-2012 tego, że tenże zwiastun nawet na ekranie rozmiaru księżyca nie robi wrażenia :) RE: The Dark Knight Rises - Anielski_Pyl - 03-01-2012 Ten pierwszy zwiastun to może i nie żadne cuda na kiju, ale jest klimatyczny i ma mocną puentę Bane vs. Batman. Na pewno teaser jest dużo lepszy niż śmieszny i bezjajeczny zwiastun nr 2. Zatem, jako że jestem tu sędzią i katem, orzekam, że Mefi nie ma racji :P RE: The Dark Knight Rises - Craven - 03-01-2012 (03-01-2012, 22:07)Anielski_Pyl napisał(a): Mefi nie ma racji :PNihil novi :P Ale po co się tak z tym obnosi? RE: The Dark Knight Rises - Mierzwiak - 03-01-2012 Dupę by mi urwało gdyby puścili ten nowy zwiastun, ale po co? Trzeba polaczkom pokazać teaser sprzed pół roku. Średnio to wyglądało, bo jakość obrazu nie była najlepsza, ale muza Zimmera dała radę. Genialne!!! RE: The Dark Knight Rises - Lawrence - 04-01-2012 (03-01-2012, 15:40)Mefisto napisał(a): eee, znaczy co w nim niby takiego urywa dupę? retrospekcje z poprzednich części? narracja z offu? a może fakt, że właściwie nic nie pokazuje? :D Ale Ty mówisz teraz o teaserze, czy trailerze? RE: The Dark Knight Rises - Mierzwiak - 04-01-2012 Przecież napisałem, że puszczają teaser. Trailer pewnie będzie u nas w maju, a tego ostatecznego nie będzie w ogóle. RE: The Dark Knight Rises - Corn - 04-01-2012 Świetne! RE: The Dark Knight Rises - Rodia - 05-01-2012 Pogłoski o zmianie głosku Bane'a okazały się mocno przesadzone. Ach ten Nolan, jeden z niewielu prawdziwych autorów w dzisiejszym Hollywood, prawie jak Fellini :) RE: The Dark Knight Rises - Mierzwiak - 07-01-2012 O prologu się nie wypowiadam, bo w takiej formie jak należy go nie widziałem, ale nie rozumiem narzekających na linijkę Bane'a w trailerze. To było dla mnie zrozumiałe już za pierwszym razem, tymczasem Amerykańce w komentarzach narzekają, że nawet w zwiastunie go zrozumieć nie można. WTF? Natomiast śmieszna jest reakcja obozu Nolana: Cytat:Chris wants the audience to catch up and participate rather than push everything at them. He doesn?t dumb things down. You?ve got to pedal faster to keep up.Naprawdę? To pewnie dlatego w Batman Begins TRZY RAZY tłumaczy się widzowi na głos co się stanie jak pociąg dojedzie do Wayne Tower. Z innej beczki: ku mojemu zaskoczeniu przed seansem Sherlocka Holmesa zobaczyłem ostatni trailer TDKR i stwierdzam, że na dużym ekranie urywa dupę :) RE: The Dark Knight Rises - leMur - 14-01-2012 Nowe zdjęcia się pojawiły: ![]() ![]() ![]() ![]()
RE: The Dark Knight Rises - Mefisto - 14-01-2012 mroczne widmo powstaje RE: The Dark Knight Rises - Albertino - 14-01-2012 Mefisto, nie strasz ;) RE: The Dark Knight Rises - Rinzler - 16-01-2012 Cytat:Z innej beczki: ku mojemu zaskoczeniu przed seansem Sherlocka Holmesa zobaczyłem ostatni trailer TDKR i stwierdzam, że na dużym ekranie urywa dupę :) Widziałem i nie pozostaje mi nic innego jak się zgodzić. Trailer wymiata! RE: The Dark Knight Rises - Lawrence - 18-01-2012 To mnie nie pozostaje nic innego jak się zgodzić z dwójką zgadzających się użytkowników :P |