Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe
Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi (2017) reż. Rian Johnson - Wersja do druku

+- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl)
+-- Dział: Działy tematyczne (https://forumkmf.pl/Forum-Dzia%C5%82y-tematyczne--5)
+--- Dział: Serie filmowe (https://forumkmf.pl/Forum-Serie-filmowe--21)
+---- Dział: GWIEZDNE WOJNY (https://forumkmf.pl/Forum-GWIEZDNE-WOJNY--56)
+---- Wątek: Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi (2017) reż. Rian Johnson (/Thread-Star-Wars-Episode-VIII-The-Last-Jedi-2017-re%C5%BC-Rian-Johnson--3934)

RE: Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi (2017) reż. Rian Johnson - Kuba - 10-10-2017

Jakby zrobili to co opisał zombie to postawiłbym pomnik Rianowi, Abramsowi i LucasFilmowi. Język

Mogliby zamiast skryptow dac najfaniejsze teorie fanowskie (i teraz pisze powaznie), byłoby git.

RE: Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi (2017) reż. Rian Johnson - Danus - 10-10-2017

To prawda, ze wyciekla jedna z waznych informacji o tym czyja corka jest Rey? Mianowicie:
Czy to stare?

RE: Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi (2017) reż. Rian Johnson - Mierzwiak - 10-10-2017

Nie wiem czy stare ale totalnie bezsensowne. Spłodził ją po śmierci?

RE: Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi (2017) reż. Rian Johnson - Grievous - 10-10-2017

Nic takiego nie wyciekło. Jest to fanowska "teoria" oparta na źródle zwanym "z dupy".

Cytat:<czepianie się>Czy Rey czasem nie rozpieprzyła Kylo miecza? Skoro musiał zbudować nowy, to czemu powtórzyli dokładnie ten sam nieprofesjonalny design z kablami na zewnątrz obudowy i niestabilnym ostrzem, zamiast dać mu coś bardziej eleganckiego, świadczącego o wzroście skilla? </czepianie się>

Nie rozpieprzyła.

RE: Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi (2017) reż. Rian Johnson - Proteus - 10-10-2017

Zagadka pochodzenia Snoke'a rozwiązana:

[Obrazek: DLyAUnUUIAED5U0.jpg:large]

(10-10-2017, 17:45)zombie001 napisał(a):

Opcja numer 2, bardzo mi pasi.

RE: Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi (2017) reż. Rian Johnson - Danus - 10-10-2017

RE: Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi (2017) reż. Rian Johnson - Mierzwiak - 10-10-2017

Ukrywanie w spoilerze teorii na które nie mażadnych dowodów a co za tym idzie nie są spoilerami jest dziwne Uśmiech

RE: Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi (2017) reż. Rian Johnson - Snappik - 10-10-2017

Porządny zwiastun, choć przy scenie z AT-AT pomyśłałem "No to dajmy jeszcze śnieg i będzie EV " Uśmiech Wiualnie czochra mosznę, a i wydaje się, że sprzedaje on fałszywe tropy:

Szkoda tylko, że Isaacs znowu wydaje się być bohaterem trzecioplanowym. Taki aktor powinien być jedną z 3 głównych postaci w całej trylogii.

Hamill <3

RE: Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi (2017) reż. Rian Johnson - Grievous - 10-10-2017

Ta scena z Kylo ma raczej wskazywać na jego konflikt, a nie być marketingową zmyłką, która ma jednoznacznie sugerować, że zabije on swoją matkę. Co do Isaacsa, to wydaje mi się, że ze względu na śmierć Fisher, w EIX jego rola będzie znacznie bardziej rozbudowana, gdyż to pewnie on stanie na czele Resistance. No i nie wykluczałbym tego, że manipulujący montaż z końcówki (to są ewidentnie dwie różne sceny), nie ma w sobie ziarna prawdy. Możliwe że "alliance of convenience", będzie szybko zainsynuowany w filmie i nie będzie to żaden wielki fabularny twist.

RE: Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi (2017) reż. Rian Johnson - zombie001 - 10-10-2017

(10-10-2017, 19:00)Mierzwiak napisał(a): Ukrywanie w spoilerze teorii na które nie mażadnych dowodów a co za tym idzie nie są spoilerami jest dziwne Uśmiech

Wiesz, to tak na wszelki wypadek, żeby w grudniu ktoś tutaj nie zarzucił, że mu, przypadkiem, całe życie zniszczono tym czysto-teoretycznym "spoilerem". 

Tak btw. to ja i tak jestem fanem opcji 4

Co do ewentualnej śmierci Lei obstawiam, że Kylo nie będzie miał jaj i zabiją ją off-screen. Po śmierci Fisher trudno coś wymyślić sensownego w tym temacie :/

RE: Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi (2017) reż. Rian Johnson - Gej - 10-10-2017

Leyla moim zdaniem musi zginać. No bo co innego zrobią? Nie wezmą innej aktorki w sequelach, bo będą chcieli oddać hołd aktorce. Poza tym to stare pokolenie nie musi żyć. Ja liczę że stopniowo pozbędą się także Luke'a i SW będą opowiadać tylko o nowych postaciach, a te z klasycznych filmów zostawią na prequele które w ich historii powiedzą nam rzeczy których wcześniej nie wiedzielismy, czyli tak jak z prequelem Hana Solo.

RE: Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi (2017) reż. Rian Johnson - Snuffer - 10-10-2017

Leyla? To musi być ten stażysta und3ra.

RE: Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi (2017) reż. Rian Johnson - Badus - 10-10-2017

(10-10-2017, 20:54)Gej napisał(a): No bo co innego zrobią?

Jak to co? CGI plastusia ;]

RE: Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi (2017) reż. Rian Johnson - Albertino - 10-10-2017

Obiecali, że CGI plastusia nie będzie.

(10-10-2017, 21:03)Snuffer napisał(a): Leyla? To musi być ten stażysta und3ra.
Nie, to coś nnego.

RE: Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi (2017) reż. Rian Johnson - Dr Strangelove - 10-10-2017

(10-10-2017, 20:18)zombie001 napisał(a): Tak btw. to ja i tak jestem fanem opcji 4

RE: Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi (2017) reż. Rian Johnson - zombie001 - 10-10-2017

No ja też tego nie widzę :/
Księgowi Disney'a to rzeczywiście główny głos "przeciw" opcji 4. Choć Rian niby wprowadził do VIII tą Rose, więc zawsze można żyć nadzieją.

RE: Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi (2017) reż. Rian Johnson - Gej - 10-10-2017

O co Wam chodzi panowie? No kropnąłem się w nazwie nie bądźcie takimi purystami.

RE: Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi (2017) reż. Rian Johnson - Arahan - 10-10-2017

Dobra, obejrzałem to na spokojnie, już z 20 razy na dużym ekranie i łapie mnie gorączka. Przede wszystkim zwiastun jest kapitalnie zmontowany i ma świetną muzykę. Idealnie buduje napięcie i wygląda obłędnie. No i wzbudza ciekawość i emocje. Chuj tam, jaram się Duży uśmiech

RE: Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi (2017) reż. Rian Johnson - no_tak - 10-10-2017

Dabing!