Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe
The Dark Knight Rises (2012) - Wersja do druku

+- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl)
+-- Dział: Działy tematyczne (https://forumkmf.pl/Forum-Dzia%C5%82y-tematyczne--5)
+--- Dział: Film a komiks (https://forumkmf.pl/Forum-Film-a-komiks--24)
+--- Wątek: The Dark Knight Rises (2012) (/Thread-The-Dark-Knight-Rises-2012--1845)

RE: The Dark Knight Rises - Turus - 23-01-2012

Spoiler na temat Talii.
http://arkhamcity.co.uk/viewtopic.php?f=75&t=10098

RE: The Dark Knight Rises - Anielski_Pyl - 24-01-2012

Aha, ułożyło się to już w logiczną całość:

RE: The Dark Knight Rises - Gieferg - 25-01-2012

Ułożyło się? Serio?

To już było wiadomo parę dobrych miesięcy temu (albo i pół roku). Fotki z planu z wiadomo kim nie zostawiały żadnych wątpliwości.

RE: The Dark Knight Rises - Anielski_Pyl - 25-01-2012

Cytat:Serio?

Serio.

Cytat:To już było wiadomo parę dobrych miesięcy temu

To trzeba było napisać i zamaskować spoiler, zamiast teraz cwaniakować.

BTW; wyciąg z TDKR już się zaczął.

RE: The Dark Knight Rises - Craven - 27-01-2012

Bardzo sympatyczna robota fanowska, napisy początkowe:

RE: The Dark Knight Rises - Albertino - 27-01-2012

Może jakby Batmana robił Fincher, bo do tych sterylnych filmików Nolana nijak to nie pasuje ;) Niemniej samo w sobie - ok.

RE: The Dark Knight Rises - Anielski_Pyl - 27-01-2012

Robi cholernie pozytywne wrażenie. Jakby w tle pociągnąć całość na muzycznym motywie Bane'a, można śmiało wrzucać do filmu :)

RE: The Dark Knight Rises - SonnyCrockett - 27-01-2012

Tak jak napisał Albertino, czołówka rewelacja ale nie pasują do stylistyki filmów Nolana. Takie napisy zapowiadałby jakiś gęsty film a pseudorealizm Nolana.

Cytat:pseudorealizm Nolana

Trochę to krzywdzące dla trylogii Nolana. Lepiej pasuje tutaj quasi-realizm lub realizm nolanowski ;)

RE: The Dark Knight Rises - Hitch - 27-01-2012

Nie bądź jak Stealth. Nikt ci nie broni lubić Batmanów Nolana, ale nie naginaj rzeczywistości, żeby opis produktu brzmiał ładnie. Nolan stworzył istny teatr pseudorealizmu. Prawdopodobieństwo jego Gotham City kończy się na tym, że ludzie mają parę oczu, uszu, usta, włosy i po dwie nogi i ręce :)

Cytat:Nie bądź jak Stealth. Nikt ci nie broni lubić Batmanów Nolana, ale nie naginaj rzeczywistości, żeby opis produktu brzmiał ładnie.

Przecież to był żart :/

BTW, wie ktoś, czy w końcu C. Murphy będzie w filmie oficjalnie? Bo jeśli tak, to wejdzie do filmu pewien poboczny wątek z Knightfall.

RE: The Dark Knight Rises - Lawrence - 27-01-2012

Filmik OK, ale nijak pasujący do serii Nolana. Chociażby i z tego prostego powodu, że ta seria nie miała do tej pory napisów początkowych.

RE: The Dark Knight Rises - Mierzwiak - 28-01-2012

Tak jak pisze Lawrence, poza tym zachwycać się słabą kopią czołówki Se7en?

RE: The Dark Knight Rises - Huntersky - 10-02-2012

[Obrazek: f3fgwl.jpg]
Już wiem, co mi się w niej nie podoba. Brakuje jej krótkich, kruczoczarnych włosów.

RE: The Dark Knight Rises - military - 10-02-2012

I jeszcze szpilki, dżizas... Mnie się nie podoba to, że wygląda jakby miał ją przewrócić powiew wiatru, że jest sztywna i wygląda na to, że bardzo niewygodnie jej w tym kostiumie, że jest tak wyfotoszopowana, że trudno stwierdzić, czy pozostało tu coś z prawdziwego zdjęcia... i z wielu innych powodów. Jak dla mnie Catwoman na razie zapowiada się tak samo "fajnie", jak zapowiadał się Green Goblin z pierwszego Spidermana.

RE: The Dark Knight Rises - SonnyCrockett - 10-02-2012

Ale zdajesz sobie sprawę że to fota figurki...

Albo lepiej tak...[Obrazek: Facepalm.jpg]

Haha, lol, no nie zdawałem sobie sprawy - myślałem że to jeden z plakatów promocyjnych.:) No to niezła figurka. Tak czy siak - to nie zmienia faktu że ma szpilki i jest grana przez Annę "Mam Za Małą Głowę I Wyglądam Jak ET" Hathaway.

RE: The Dark Knight Rises - SonnyCrockett - 10-02-2012

Musiałem dodać tego jezusa, od taka zemsta ;)

Wiesz, że to oznacza wojnę.:)

RE: The Dark Knight Rises - Huntersky - 10-02-2012

Figurka figurką, ale przecież w filmie będzie wyglądać identycznie. Tzn. jak kiczowata Catwoman z serialu z 1966 z fajnymi goglami.