Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe
Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi (2017) reż. Rian Johnson - Wersja do druku

+- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl)
+-- Dział: Działy tematyczne (https://forumkmf.pl/Forum-Dzia%C5%82y-tematyczne--5)
+--- Dział: Serie filmowe (https://forumkmf.pl/Forum-Serie-filmowe--21)
+---- Dział: GWIEZDNE WOJNY (https://forumkmf.pl/Forum-GWIEZDNE-WOJNY--56)
+---- Wątek: Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi (2017) reż. Rian Johnson (/Thread-Star-Wars-Episode-VIII-The-Last-Jedi-2017-re%C5%BC-Rian-Johnson--3934)

RE: Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi (2017) reż. Rian Johnson - Lawrence - 19-10-2017

Lawrence przyczepia się Gwiezdnych wojen Disney'a Part 1459:

[Obrazek: Nowe-zdjecie-z-Ostatnich-Jedi-zdradza-ro...rticle.png]

Ja wiem, że to Galaktyka i wszystko jest możliwe, ale ten fryz za bardzo mi się z Hunger Games kojarzy :/

RE: Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi (2017) reż. Rian Johnson - Mierzwiak - 19-10-2017

(19-10-2017, 12:20)Lawrence napisał(a): Ja wiem, że to Galaktyka i wszystko jest możliwe, ale
Obcy, inne planety, statki kosmiczne podróżujące szybciej od światła, Moc itd:
[Obrazek: giphy.gif]

Fioletowe włosy:
[Obrazek: 200w.gif]

RE: Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi (2017) reż. Rian Johnson - Arahan - 25-10-2017

Ktoś już ma bilety? ja w nocy z 14 na 15.12 na 1:00 Oczko

RE: Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi (2017) reż. Rian Johnson - Doppelganger - 25-10-2017

14-go o 16.00, Imax. Wszystkie dobre miejsca z dnia poprzedzającego już zajęte. Czyli idę na 4 seans w kolejności.

RE: Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi (2017) reż. Rian Johnson - Arahan - 25-10-2017

A nie, pojebało mi się Uśmiech
idę w nocy z 13 na 14 Duży uśmiech, 3 seans w kolejności. Imax Katowice

RE: Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi (2017) reż. Rian Johnson - al_jarid - 25-10-2017

Obejrzę (może) za dwa lata w Superkinie Tefałenu, godz. 20.00, dokładnej daty jeszcze nie mogę podać.

RE: Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi (2017) reż. Rian Johnson - Corn - 25-10-2017

Ja już siedzę w kinie między fotelami i liczę, że do Grudnia mnie tu nie znajdą. Mam 12 puszek tuńczyka i trochę wody. Postaram się żywić tym co spadnie z foteli i niedopitą colą zostawioną w fotelach. Trzymajcie kciuki

RE: Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi (2017) reż. Rian Johnson - al_jarid - 25-10-2017

Nie wiem, jak jest gdzie indziej, ale w katowickim Cinema City żywiąc się tym, co ludziom spada, spokojnie można by wyżyć, a jak publika dopisze, to nawet pęknąć z przejedzenia.

RE: Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi (2017) reż. Rian Johnson - SonnyCrockett - 25-10-2017

(25-10-2017, 15:54)al_jarid napisał(a): Obejrzę (może) za dwa lata w Superkinie Tefałenu, godz. 20.00, dokładnej daty jeszcze nie mogę podać.

Ja miałem to napisać! Oczko

(25-10-2017, 16:04)Corn napisał(a): Ja już siedzę w kinie między fotelami i liczę, że do Grudnia mnie tu nie znajdą. Mam 12 puszek tuńczyka i trochę wody. Postaram się żywić tym co spadnie z foteli i niedopitą colą zostawioną w fotelach. Trzymajcie kciuki

Widząc ile żarcia dziś ludzie wnoszą na seanse to prawdopodobnie jeszcze się spasiesz. Duży uśmiech

RE: Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi (2017) reż. Rian Johnson - Mierzwiak - 30-10-2017

Podobno internet ma dzisiaj meltdown bo w wywiadzie Driver powiedział o Rey "princess".

Okej.

---

Luke z mieczem <3

[Obrazek: S8cUGfA.jpg]

RE: Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi (2017) reż. Rian Johnson - Huntersky - 31-10-2017

W końcu mięsko. Uśmiech Co ciekawe trzyma miecz Anakina, którego przecież używa w trailerach Rey. Fakt, że niebieski lepiej komponuje się z plakatem. Oczko

RE: Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi (2017) reż. Rian Johnson - Krismeister - 31-10-2017

Może Rey zbuduje sobie własny miecz, w filmach jeszcze tego nie pokazywali. W każdym razie w końcu dali coś porządnego!

RE: Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi (2017) reż. Rian Johnson - shamar - 31-10-2017

Ponoć sa jakieś nowe sceny, ujęcia

RE: Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi (2017) reż. Rian Johnson - Krismeister - 02-11-2017

Ten spot zachęcił mnie bardziej niż dwa poprzednie zwiastuny. Teraz już naprawdę czekam!

RE: Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi (2017) reż. Rian Johnson - shamar - 02-11-2017

Za to ich pazerność - zniechęca

https://naekranie.pl/aktualnosci/ostatni-jedi-niektore-kina-rezygnuja-z-seansow-przez-wymagania-disneya-2535314

RE: Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi (2017) reż. Rian Johnson - Mierzwiak - 02-11-2017

Świetny ten spot, ale mam wrażenie że końcówka to znowu sklejka dwóch różnych scen która ma zasiać kolejne teorie Uśmiech Będę mieć w kinie ubaw widząc te ujęcia w ich oryginalnym kontekście.

Co do Di$neya, co tu komentować? Tak czy inaczej nie zazdroszczę ludziom którzy mieli kupione bilety na premierowe seanse w tych kinach.

RE: Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi (2017) reż. Rian Johnson - Krismeister - 02-11-2017

Btw. ktoś powtarza wszystkie epizody przed premierą? Tym razem u mnie wleci jeszcze "Łotr" przed "Nową Nadzieją".

RE: Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi (2017) reż. Rian Johnson - Kuba - 02-11-2017

Spociki bardzo fajne, klimatyczne. Zniewala mnie oprawa wizualna.

Ja chyba powtórze na pewno TFA, Rogue One, Imperium i Powrót, ale prequele i New Hope...chyba sobie daruje Język

RE: Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi (2017) reż. Rian Johnson - Dr Strangelove - 02-11-2017

W sumie to jest ciekawe z tego linku Szamara:

"Obecnie zaczęliśmy dyskutować nad kolejnymi 10 latami Gwiezdnych Wojen; szukamy sposobu na poprowadzenie narracji – chodzi tu o historie po Części IX, nowe postacie, jak Rey, Finn, Poe, BB-8, ale także o współpracę z osobami, które są zainteresowane wejściem do tego świata i zabraniem nas w rejony, w których jeszcze nie byliśmy. To o tyle ekscytujące, że przecież mamy tu do czynienia z Galaktyką położoną naprawdę daleko stąd. Możliwości są nieograniczone."

Czyli co? Wszystkie te smętne postaci przeżyją i będą nas nimi katować kolejną trylogię?
Czy chodzi o nową Rey, nowego Finna i nowego Poe?
Mój Boże.

RE: Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi (2017) reż. Rian Johnson - zombie001 - 02-11-2017

No przecież nawet jeśli ktoś nie przeżyje VIII/IX, to ona nie może tego powiedzieć, ani dać znać po sobie, że tego typu twist się szykuje.

Mnie niezmiernie bawi to:
Cytat:Możliwości są nieograniczone...
dlatego zrobimy jeszcze '5551818845188412155451' spin-offów, osadzonych między III a IV epizodem. A co tam! Możliwości są nieograniczone!