![]() |
|
Grand Theft Auto (seria) - Wersja do druku +- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl) +-- Dział: Działy tematyczne (https://forumkmf.pl/Forum-Dzia%C5%82y-tematyczne--5) +--- Dział: Film a gry komputerowe (https://forumkmf.pl/Forum-Film-a-gry-komputerowe--27) +--- Wątek: Grand Theft Auto (seria) (/Thread-Grand-Theft-Auto-seria--2644) |
RE: Grand Theft Auto - Joe Chip - 14-11-2013 Ballad of Gay Tony Po kilkumiesięcznej przerwie powrót do czwórki i do jego drugiego dodatku. Cóż, nie będę oryginalny - z trylogii IV ten charakterystyczny klimacik drugiego epizodu udzielił mi się na tyle, że bawiłem się w nim najlepiej. Parę przyjemnych giwer - shotguna z wybuchowym śrutem używałem non stop. Podobną frajdę dają skoki spadochronowe, które zaliczyłem wszystkie. Cieszy powrót do używania czołgu, którego można po skończeniu gry przywołać. Oraz środka lotniczego gdzie znów da się siać pożogę na drodze. Pewnie to sprawa pada ale używanie helikopterów wydało mi się łatwiejsze ( podstawka IV na klawiaturze ) a parę takich misji z używaniem najbardziej irytującego środka lokomocji w serii się tu znajduje. Z misji w pamięć zapadają zadania od Araba, najoryginalniejsze. Jedyne co mi nie wychodzi to bezbłędny taniec, parę razy próbowałem i jeszcze nie miałem tańczenia w grupie. Zawsze gdy gra każe mi trzymać gałkę coś nie tak robię i partnerka ma jakieś fochy. Pora zabrać się za piątkę. W międzyczasie przypominam sobie stare dzieje starszych części pogrywając na PSP w Vice City Stories i Liberty City Stories. RE: Grand Theft Auto - Joe Chip - 19-11-2013 Vice City Stories Wcale tak nie ustępuje pierwotnemu Vice City. Równie doskonały soundtrack i pomysłowe misje, w elemencie zadań nawet przebija pierwowzór. Sterowanie robocikiem, jazda wozem tak by facet nam towarzyszący nie wykitował lub udział w koncercie Phila Collinsa, trudno tu mówić żeby były robione na jedno kopyto i, że nie grzeszą oryginalnością. Brakuje trochę humoru w porównaniu a nasz czarnoskóry kompan to nie to co Vercetti. Gra jest bardzo dobra, przebija GTA 3 bez cienia wątpliwości. Szkoda, że tekstury potrafią się tak wolno doczytywać. Nie raz walnąłem o słup bo ten był niewidoczny by po chwili się doczytać. RE: Grand Theft Auto - Hitch - 21-11-2013
RE: Grand Theft Auto - Mierzwiak - 21-11-2013 Czy tylko mi GTAV już dawno totalnie się znudziło? Nie pamiętam kiedy ostatnio odpalałem grę i nie chce mi się jej włączać nawet żeby sobie pojeździć. RE: Grand Theft Auto - Huntersky - 21-11-2013 Nie tylko. Do Online mnie w ogóle nie ciągnie, zresztą mam teraz dostęp do konsoli maksymalnie 1-2 razy w tygodniu. Zamiast po raz 10 próbować wykraść myśliwiec (bo już praktycznie nie mam nic innego do roboty) poczekam jeszcze jakiś czas i po prostu przejdę całość od nowa. RE: Grand Theft Auto - simek - 21-11-2013 Ja z braku konsoli nie przeszedłem fabuły, ale na dniach skończę. Jakoś szczególnie mi się wcale nie przykrzy bez tej gry, ale tłumaczę to sobie tak, że już nie te lata co przy III, VC, SA gdzie człowiek wracał ze szkoły, nie miał nic ciekawszego do roboty, więc młócił na tym kompie dopóki matka nie zagoniła do spania. RE: Grand Theft Auto - Mierzwiak - 25-12-2013 Chciałby ktoś przygarnąć pełne wydanie GTA IV (podstawka + oba dodatki) na PS3? W zestawie mapa z plakatem na odwrocie, stan idealny. Jak coś pisać na PW. RE: Grand Theft Auto - Gal Anonim - 27-12-2013 Który widział? :) A moje GTA po powrocie z Empiku wciąż niesprawne. Po likendzie ślę grę do Cenegi, obiecali sprawdzić i EWENTUALNIE wymienić. Oby to "ewentualnie" też wymienili na "na pewno". RE: Grand Theft Auto - Gambit - 28-12-2013 Moje już od miesiąca leży nie ruszane. Zrobiłem cały wątek główny, zrobiłem przedostatnią misję dla Lestera, wydałem całą kasę na giełdzie bo akcje miały ruszyć w górę a tu wałek - porobiłem parę pozostałych misji, powłóczyłem się po okolicy, minęło kilka dni i bez zmian, a ja bez grosza przy dupie wypiąłem się na GTA xD RE: Grand Theft Auto - Hitch - 18-05-2014 RE: Grand Theft Auto - Snuffer - 24-05-2014 W 4 odcinku Broad City występuje Trevor : ) ![]() RE: Grand Theft Auto - Huntersky - 10-06-2014 W końcu na PC! I wygląda cudownie. Dwa razy lepiej niz Watch Dogs. http://www.rockstargames.com/newswire/article/52261/Grand-Theft-Auto-V-Coming-this-Fall-to-PlayStation-4-Xbox RE: Grand Theft Auto - Proteus - 10-06-2014
RE: Grand Theft Auto - Grievous - 10-06-2014 Może z tej okazji wersja na PS3 spadnie do jakiejś ludzkiej ceny :P RE: Grand Theft Auto - Juby - 10-06-2014 (10-06-2014, 08:51)Huntersky napisał(a): W końcu na PC! I wygląda cudownie. Dwa razy lepiej niz Watch Dogs. ![]() W końcu zagram! Ale chyba muszę zaopatrzyć się w nowego PC lub ulepszyć obecnego. RE: Grand Theft Auto - Snuffer - 11-06-2014 No to rychło w czas kupiłem PS3... No cóż, przynajmniej The Last of Us nie ruszają :) RE: Grand Theft Auto - simek - 11-06-2014 Pięknie to wygląda, ale i tak nie mam ochoty na powrót do Los Santos, a nawet nie zdążyłem skończyć wątku fabularnego, bo mi się Plejka zjebała :/ Swoją drogą, to pewnie, żeby całość wyglądała tak jak na tym trailerze, to trzeba mieć kompa w obecnej cenie jakichś 4 do 6 sztuk PS3. RE: Grand Theft Auto - Huntersky - 11-06-2014 Sądzę, że jeśli pociągniesz Maxa Payne'a 3 na wysokich detalach, to z V nie powinno być wielkiego problemu. W końcu R* nauczyło się optymalizować gry na PC. RE: Grand Theft Auto - Khet - 11-06-2014 (11-06-2014, 15:13)Huntersky napisał(a): Sądzę, że jeśli pociągniesz Maxa Payne'a 3 na wysokich detalach, to z V nie powinno być wielkiego problemu. W końcu R* nauczyło się optymalizować gry na PC. Nie no, bez przesady. Max, a GTAV to jednak spora przepaść. Nawet jeśli w kwestii ogólnej jakości wizualiów poziom jest zbliżony, to już rozmiary świata i ilość szczegółów to zupełnie inna bajka. Wersja na PS4 wygląda na mocno dopakowaną względem past genowej. Poza tym czy Rockstar sie czegokolwiek nauczyli, to się okaże po premierze GTAV właśnie. Od czasu GTAIV nie wydali żadnej tak dużej gry na PC. RE: Grand Theft Auto - Huntersky - 11-06-2014 Ale sprawa jest jeszcze bardziej ułatwiona, bo next-geny mają architekturę praktycznie jak gamingowe laptopy. |