Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe
Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi (2017) reż. Rian Johnson - Wersja do druku

+- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl)
+-- Dział: Działy tematyczne (https://forumkmf.pl/Forum-Dzia%C5%82y-tematyczne--5)
+--- Dział: Serie filmowe (https://forumkmf.pl/Forum-Serie-filmowe--21)
+---- Dział: GWIEZDNE WOJNY (https://forumkmf.pl/Forum-GWIEZDNE-WOJNY--56)
+---- Wątek: Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi (2017) reż. Rian Johnson (/Thread-Star-Wars-Episode-VIII-The-Last-Jedi-2017-re%C5%BC-Rian-Johnson--3934)

RE: Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi (2017) reż. Rian Johnson - Capt. Nascimento - 02-11-2017

Tam zabrakło jednego znaczka...

"Możliwości $ są nieograniczone"... arogancja i ironia płynąca z tego zdania są oszałamiające...

RE: Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi (2017) reż. Rian Johnson - Dr Strangelove - 08-11-2017

W filmie ma być dość oryginalny pojazd:

RE: Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi (2017) reż. Rian Johnson - al_jarid - 08-11-2017

(08-11-2017, 12:06)Dr Strangelove napisał(a):

Myślałem tak przez jakiś czas podczas seansu "Force Awakens", dopóki nie wyskoczyli z Gwiazdą Śmierci. Obawiam się, że Disneje wiedzą, że jeśli chodzi o "Star Wars", wszystko im ujdzie bezkarnie. Wyniki finansowe Episode VII mogą dawać im to przeświadczenie.

RE: Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi (2017) reż. Rian Johnson - yacajackowski - 08-11-2017

Force Awakens od premiery w kinie obejrzałem chyba z 5 razy. Tyle tylko, że 2 razy w kinie i potem 3 razy powtórka na BD chyba w ciągu 3 miesięcy od premiery na tym nośniku i... Tyle, od roku nie widziałem tego filmu. Co jak na kogoś dla kogo SW jest religią i ma na przedramieniu dziarę z Darthem Vaderem to słabo. A najgorsze w tym wszystkim, że na Last Jedi kompletnie nie czekam. Zwiastuny w ogóle mnie nie grzeją, pewnie obejrzę w kinie bo tak było z wszystkimi częściami od 1999 roku ale żebym miał kupić bilet dwa miesiące na przód jak na EpVII? Ostatnio oglądałem starą i nową trylogie na HBO i czułem ten klimat. Oglądałem Rouge One też na HBO i też czułem że to Star Wars. Do Force Awakens nie chce mi się nawet wstać z fotela, żeby wrzucić płytę do odtwarzacza. Jeżeli zrobią remake ESB to chyba już podziękuję za nowe, disnejowe Star Wars...

PS. Na HBO znowu leci nowa trylogia i na pewno będę oglądał Duży uśmiech

RE: Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi (2017) reż. Rian Johnson - Doppelganger - 08-11-2017

Mam dokładnie takie same odczucia, z tą różnicą że ja na premierę ósmego epizodu jednak bilet kupiłem.

RE: Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi (2017) reż. Rian Johnson - Cator - 08-11-2017

(08-11-2017, 12:06)Dr Strangelove napisał(a): W filmie ma być dość oryginalny pojazd:

Spotkanie Dineyowskiej rady zarządców i producentów od Kennedy:

"What if, what if....and just hear me out. What if....Hoth....but with sand? Eh? Eh?" Uśmiech

RE: Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi (2017) reż. Rian Johnson - Mierzwiak - 08-11-2017

To tylko zestaw klocków, to nie znaczy że ten pojazd znajdzie się w filmie.

RE: Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi (2017) reż. Rian Johnson - Cator - 08-11-2017

Ej, no. Cicho. Przyjemnie jest się brandzlować w nieusprawiedliwionym gniewie Oczko

RE: Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi (2017) reż. Rian Johnson - Badus - 08-11-2017

Top Kek.
Czy ktoś się łudził, że Disney zapłacił Lucasowi kupę kasy tylko po to, by w pewnym momencie powiedzieć "Nie no okej, wystarczy tych filmów. Pozwalamy franczyzie żyć swoim życiem."? Duży uśmiech

Przygotujcie się, że będziecie latać do kina na SW ze swoimi wnukami Oczko

RE: Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi (2017) reż. Rian Johnson - Grievous - 08-11-2017

Nowa trylogia oraz spin offy to był pomysł Lucasa. Sprzedaż Lucasfilmu też.

RE: Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi (2017) reż. Rian Johnson - Gieferg - 08-11-2017

Zamierzam w tym roku zrobić to, co się nie udało w zeszłym - olać SW w kinie. Zwiastuny są tak marne, że sprawa jest ułatwiona i tylko pozytywne opinie tych, którym się nie podobało TFA mogą mi przeszkodzić. Trzymajcie kciuki Oczko

RE: Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi (2017) reż. Rian Johnson - Badus - 08-11-2017

(08-11-2017, 17:33)Grievous napisał(a): Nowa trylogia oraz spin offy to był pomysł Lucasa. Sprzedaż Lucasfilmu też.

No był. I co to zmienia?

RE: Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi (2017) reż. Rian Johnson - Mierzwiak - 13-11-2017

Zaczęło się Uśmiech

[Obrazek: 9EPjNXWr.jpg]

RE: Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi (2017) reż. Rian Johnson - yacajackowski - 13-11-2017

Widziałem, młody już krzyczał na reklamie "Stal Wals!". Chyba będę musiał zacząć robić zakupy w Lidlu...

RE: Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi (2017) reż. Rian Johnson - OGPUEE - 13-11-2017

Przy Smerfach patrząc na kolejki w moim Lidlu, zastanawiało mnie, ile ludzi kupi to faktycznie dla dzieci, a ile dla siebie Uśmiech.

RE: Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi (2017) reż. Rian Johnson - shamar - 13-11-2017

Mnie zastanawia kto zbiera takie gówno. Co to ma w ogóle być? wieszaki?

RE: Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi (2017) reż. Rian Johnson - Badus - 13-11-2017

Ładna antyreklama Oczko

RE: Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi (2017) reż. Rian Johnson - OGPUEE - 13-11-2017

Oj, nie zdziw się jak media powiedzą, że w Lidlu znowu cebula wychodzi, bo tym razem pobili się o Gwiezdne Wojny Uśmiech.

Cytat:Mnie zastanawia kto zbiera takie gówno. Co to ma w ogóle być? wieszaki?

Jak ludzie uganiają się za jakimiś biedronkowymi Świeżakami, które normalnie byłyby jakimiś tanimi maskotkami w nadmorskim sklepiku, to czemu nie. Poza tym mamy czasy, gdy dzieci muszą mieć wszystko, a "madki" będą im w tym pomagać Język.

A te całe skitezy czy jak to się zwie to są jakieś gumowe pionki z przyssawką, którymi gra się na specjalnej planszy. Nie pytaj mnie jak, bo miałem jednego pionka po tych 50 PLN, a i tak byłem zdania, że przy premierze tych nowych "Smerfów" powinni wypuścić nowe Smerfne Hity.

RE: Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi (2017) reż. Rian Johnson - Grievous - 15-11-2017

[Obrazek: DOsKZVYW4AAwXUP.jpg:large]

To powinien być główny plakat :/

RE: Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi (2017) reż. Rian Johnson - OGPUEE - 15-11-2017

Struzan?