![]() |
|
Ciekawe zestawienia plakatów ze strony głównej - Wersja do druku +- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl) +-- Dział: FILM i wszystko co z nim związane (https://forumkmf.pl/Forum-FILM-i-wszystko-co-z-nim-zwi%C4%85zane--3) +--- Dział: Strona KMF (https://forumkmf.pl/Forum-Strona-KMF--10) +--- Wątek: Ciekawe zestawienia plakatów ze strony głównej (/Thread-Ciekawe-zestawienia-plakat%C3%B3w-ze-strony-g%C5%82%C3%B3wnej--166) |
- Mefisto - 11-09-2006 5 lat minęło...
- Mefisto - 28-09-2006 ponieważ już jakiś czas nie było, a teraz mamy zgranie kolorystyczne, toteż:
- Mefisto - 01-11-2006 dawno nie było, a dziś podwójnie: ![]() i bonus w postaci zajebistego zestawienia coverów soundtracków ;)
- Beowulf - 01-11-2006 nie wychwyciłeś podświetlonej twarzy Dravena :P - hops - 01-11-2006 Przegapiłeś świetny pomysł DUXa - Infiltracja vs. Infernal Affairs, zrobiona z plakatów tychże dwóch filmów oraz literki V z "V for Vendetta". To było niezłe, a nie takie duperele... - ALIEEN - 02-11-2006 Jakie duperele? Nazywasz to genialne zestawienie okladek soundtrackow duperelami? Giń! :evil: - hops - 02-11-2006 Nie pisałem o soundtrackach, które są cudne, luzuj :) EDIT: znaczy, nie pisałem o zestawieniu okładek soundtrackowych :) - ALIEEN - 02-11-2006 Zatem nie giń - żyj :oops: - Mefisto - 02-11-2006 Beowulf napisał(a):nie wychwyciłeś podświetlonej twarzy Dravena :P nie moja wina, że sukinkot mrugał :P hops napisał(a):Przegapiłeś świetny pomysł DUXa - Infiltracja vs. Infernal Affairs, zrobiona z plakatów tychże dwóch filmów oraz literki V z "V for Vendetta". To było niezłe, a nie takie duperele... to było do dupy, bo wszystko psuł jeden plakat zawsze :P zresztą teraz mię nie będzie, to Tobie przypadnie zaszczytny cel update'ów :P Tylko niech zobaczę jakiegoś kwarmazona :P - Karol - 04-12-2006 Czy ktoś jeszcze zauważa tu pewną prawidłowość?
- hops - 04-12-2006 Jaką niby? - Karol - 04-12-2006 W centrum każdego plakatu stoi postać (może tylko przy "Jak we śnie" jest trochę inaczej). Mój brat też to zauważył :). - Great Gonzo - 04-12-2006 To akurat nierzadka rzecz na plakatach promocyjnych;) - hops - 04-12-2006 Karol - naciągane i na pewno niezamierzone :) - Karol - 04-12-2006 Na 100% niezamierzone. Po prostu fajnie to wygląda ;). - Jakuzzi - 04-12-2006 Ja zauwazylem jeszcze jedna prawidlowosc. Na kazdym plakacie widnieje tytul filmu. :) - Karol - 04-12-2006 I każdy jest prostokątny i pionowy :roll: . No nic, to smutne, że większość plakatów musi mieć postać główną... ale w sumie to rzecz raczej do topicu PLAKATY. - hops - 13-01-2007 Mefisto napisał(a):zresztą teraz mię nie będzie, to Tobie przypadnie zaszczytny cel update'ów :P Tylko niech zobaczę jakiegoś kwarmazona :PZapomniało mi się, że miałem czuwać :) W każdym razie, czas nadrabiać stracony czas. Oto... ...3 leżące panie. Szkoda, że jedna już nie wstanie :(
- Mefisto - 21-03-2007 wprawdzie dawno nie bylo żadnego "zajebiście ciekawego zestawienia", ale dziś moją uwagę zwrócił brak "Poza kinem", a czegoś takiego nie pamiętam (choć pamiętam brak "w kinach" - patrz wyżej), dlatego też obrazek ;) ![]() a w ogóle to nawet ładnie kolorystycznie to zestawienie :P - DUX - 21-03-2007 Hmm, bez przesady... to jedno z najbardziej zwyczajnych, najbardziej przypadkowych zestawień plakatów w historii strony KMF. Nie wiem czemu się tu znalazło. Chyba dlatego, że w każdym zestawieniu trzech plakatów Mefisto potrafi doszukać się jakiegoś zamysłu - którego tu po prostu nie było ;). A trzy plakaty W KINACH już na stronie bywały, szczególnie ostatnio. |