![]() |
|
Aktorzy, którzy was odrzucają - Wersja do druku +- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl) +-- Dział: FILM i wszystko co z nim związane (https://forumkmf.pl/Forum-FILM-i-wszystko-co-z-nim-zwi%C4%85zane--3) +--- Dział: Ludzie filmu (https://forumkmf.pl/Forum-Ludzie-filmu--14) +--- Wątek: Aktorzy, którzy was odrzucają (/Thread-Aktorzy-kt%C3%B3rzy-was-odrzucaj%C4%85--1963) |
RE: Aktorzy, którzy was odrzucają - Corn - 28-09-2012 ![]() Nie aktorka, chociaż jak znam życie to pewnie niedługo zaliczy jakiś występ) ale nie cierpię jej jak cholera. Nie mogę patrzeć na tę kaczorowato bezmózgą twarz. Talent może i ma, ale piosenki są nudne jak obrady sejmu, a je usilne bycie "vintage" wydaje się być chłodno wykalkulowane pod spedalonych hispterków wydajacych krocie na nowe piosenki na swoje ajfony. RE: Aktorzy, którzy was odrzucają - Bogdan - 28-09-2012 Ale mam nadzieję że nie dodałeś mnie jeszcze do ignorowanych :D RE: Aktorzy, którzy was odrzucają - Bogdan - 28-09-2012 Lana Del Rey. Dość znana :) I zgadzam się, pomimo tego że uważam że to ładna dziewczyna, a to foto z mojego ava w ogóle lubię bardzo, to zdarza jej się wyjść mało korzystnie, tak jak na zdjęciu zapodanym przez Corna. RE: Aktorzy, którzy was odrzucają - Mefisto - 28-09-2012 (28-09-2012, 17:51)Corn napisał(a): Nie aktorka, chociaż jak znam życie to pewnie niedługo zaliczy jakiś występ) ale nie cierpię jej jak cholera. Dołączam się - i bynajmniej nie chodzi o jej wygląd, jak i muzykę oraz głos, którego fenomenu nie pojmuję. Ma coś w sobie co odrzuca, tak po prostu. RE: Aktorzy, którzy was odrzucają - MauZ - 28-09-2012 występ w reklamie już ma na koncie, a od tego już niedaleka droga do filmu ;) RE: Aktorzy, którzy was odrzucają - Phlogiston2 - 28-09-2012 Antoni Pawlicki(jakby ktoś nie wiedział) ![]() Krwawe myśli człowieka nachodzą, jak widzi tę lalusiowo-cwaniaczkowato-pozerską mordę. I hate RE: Aktorzy, którzy was odrzucają - Hitch - 29-09-2012 Jak dobrze, że praktycznie nie oglądam polskich filmów :) RE: Aktorzy, którzy was odrzucają - Gamart - 02-10-2012 (28-09-2012, 10:31)SonnyCrockett napisał(a): Tylko jak poznać czy Gamart robi sobie jaja czy jest zwyczajnie niepoczytalny?Dokładnie. RE: Aktorzy, którzy was odrzucają - Craven - 02-10-2012 (28-09-2012, 20:28)Mefisto napisał(a): Dołączam się - i bynajmniej nie chodzi o jej wygląd, jak i muzykę oraz głos, którego fenomenu nie pojmuję. Ma coś w sobie co odrzuca, tak po prostu.Ja obstawiam, że to jednak ta tępa morda. RE: Aktorzy, którzy was odrzucają - Furia - 02-10-2012 Nie trawię Kirsten Stewart od czasu przypadkowego seansu "W świecie kobiet", nie ma drugiej tak męczącej aktorki, te wiecznie rozchylone usta, ta twarz niezmącona myślą. Drażni mnie też Meg Ryan, to na pewno przez te usta, które zdominowały jej twarz. Pierwsze miejsce ex aequo Keira Knightley i Nicolas Cage. RE: Aktorzy, którzy was odrzucają - Dżasta - 21-02-2013 Kilka lat temu Trey Parker zrobił "Team America" i chyba nigdzie indziej nie spotkałam się z tak genialną parodią Damona i Baldwina. Ten pierwszy to już w ogóle mistrzostwo świata. Dla przypomnienia: Do zestawu dorzuciłabym jeszcze Seagala (bleh), o którym już wspominano, Sandlera (z patrzeniem sobie radzę, ale nie mogę go słuchać. Aktor brzmi prawie jak Senyszyn), Lopez, no i ulubieńca niemieckiej publiczności - Hasselhoffa. Co do naszego polskiego poletka zgadzam się z Phlogiston2, że królem polskiej tandety powinien zostać Pawlicki. RE: Aktorzy, którzy was odrzucają - shamar - 21-02-2013 Tu nie chodzi nawet o brzydotę. Chodzi o coś co nazywam wyglądem Kupy. ![]() ![]() ![]()
RE: Aktorzy, którzy was odrzucają - Dżasta - 21-02-2013 Dobrze nie jest :/ RE: Aktorzy, którzy was odrzucają - Gemini - 30-06-2013 Chris Pine (aż mi wstyd, że takie duże zdjęcie dałem, ale chciałem uchwycić permanentny u niego wyraz twarzy p.t. "Boże, jaki ja jestem zajebisty") ![]() Już samo wyszukiwanie fotki i wpisywanie tu jego nazwiska powoduje, że dostaję nerwowych drgawek. Pewnie wypadałoby go polubić, bo gra w coraz większej liczbie filmów, które trzeba obejrzeć: Star Trek, Jack Ryan (i pewnie będzie jeszcze więcej), a ja po prostu nie mogę zdzierżyć jego widoku na ekranie. I jeszcze ten jego wkur#!@jący uśmieszek. No ja pier&*lę. Nie mogę... RE: Aktorzy, którzy was odrzucają - Tomkiewicz - 03-07-2013 Phlogiston2, masz Oskara za znalezienie wizerunku będącego kwintesencją anty-zajebistości. Czy jest to irracjonalne, płytkie lub nie, niektórych ludzi za mordę nie znoszę. RE: Aktorzy, którzy was odrzucają - Sephiroth - 04-07-2013 Jeżeli już o drgawkach mowa to nie brakuję ich gdy na ekranie pojawia się ten aktor. Just fucking die!!!
RE: Aktorzy, którzy was odrzucają - simek - 04-07-2013 Ja tam do Jack Gleesona nic nie mam i bardzo cenie jego robotę w Grze o Tron - świetna rola, nie wiem czemu za nią nie lubić aktora. RE: Aktorzy, którzy was odrzucają - Red - 05-07-2013 To jest chyba jego największy problem - jest zbyt dobry w graniu złego chujka, jestem ciekaw, jak koleś laski wyrywa:p. RE: Aktorzy, którzy was odrzucają - Hannibal - 05-07-2013 Pewnie tak: Wierzysz w miłość od pierwszego wejrzenia, czy moi gwardziści mają cię przytrzymać? :) RE: Aktorzy, którzy was odrzucają - Snappik - 05-07-2013 Liam Hemsworth: ![]() |