![]() |
|
MasterKadr 2011 - Wersja do druku +- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl) +-- Dział: FILM i wszystko co z nim związane (https://forumkmf.pl/Forum-FILM-i-wszystko-co-z-nim-zwi%C4%85zane--3) +--- Dział: Zagadki (https://forumkmf.pl/Forum-Zagadki--15) +--- Wątek: MasterKadr 2011 (/Thread-MasterKadr-2011--2262) |
RE: MasterKadr 2011 - Craven - 05-09-2011 A to już jesień mamy? RE: MasterKadr 2011 - Rinzler - 07-09-2011 Cytat:A to już jesień mamy? Heheh tak, w tym roku przyszła szybciej:P nie marudź:) Kadry na HORROR i ANIMACJE już gotowe:) Zastanawiam się nad tymi WESTERNAMI bo powiem Wam że dla wielu osób będzie to problem (na każdej fotce facet w kapeluszu, lub facet na koniu, lub facet z rewolwerem:P ewentualnie facet w kapeluszu siedzi na koniu i strzela :P). Ale sami chcieliście:):):) p.s: Patyczak, Nick mam nadzieję że nagrody doszły? RE: MasterKadr 2011 - patyczak - 07-09-2011 No fajnie, że będzie trudniej. A do mnie jeszcze nie doszły:) RE: MasterKadr 2011 - Rinzler - 07-09-2011 W piątek wysyłałem do Nicka do Ciebie dzień wcześniej. Eh cała Poczta Polska:( Mam nadzieje że na dniach dojdzie. RE: MasterKadr 2011 - nick_the_prick - 09-09-2011 STEALTH, bardzo dziekuje za filmy! Oby wiecej takich... wzorowych organizatorow ;) edit: napisze jeszcze raz, zeby nie bylo watliwosci: nagrody dotarly. Elegancki zestaw 3 filmow dvd. To nie byla sciema. Zachecam wiecej osob do wziecia udzialu w najblizszym MK! ;) RE: MasterKadr 2011 - Rinzler - 09-09-2011 Cytat:STEALTH, bardzo dziekuje za filmy! Oby wiecej takich... wzorowych organizatorow ;) Ciesze się że doszły:) Może do Patyczaka też (daj znać jak dojdą). Jeszcze 2 dni i ruszamy z kolejną edycją. WSZYSTKICH CHETNYCH SERDECZNIE ZAPRASZAM RE: MasterKadr 2011 - Rinzler - 11-09-2011 ![]() JESIENNY MASTERKADR 2011
Zaczynamy !!! Dziś PIERWSZY ETAP Jesiennego MasteKadra 2011 : temat etapu - HORRORY. Do odgadnięcia mamy 25 kadrów pochodzących z mrożących krew w żyłach filmów. Za każdy odgadnięty tytuł uczestnik zabawy otrzymuje 2 punkty. Razem w tym etapie można zdobyć od 0 do 50 pkt. Termin nadsyłania odpowiedzi upływa w sobotę 17 września o godzinie 20:00. Kolejny Etap : ETAP DRUGI - ANIMACJA rozpocznie się w niedzielę 18 września. Serdecznie zapraszam do udziału w zabawie. Etap 1 w miarę łatwy żeby Was nie zniechęcać:) każdy kolejny będzie trudniejszy. Na zwycięzców czekają nagrody. JESIENNY MASTERKADR 2011 - ETAP 1 HORRORY POWODZENIA
RE: MasterKadr 2011 - nick_the_prick - 14-09-2011 ale cisza tutaj... czy tak malo osob bierze udzial teraz? Czy moze nikt nie chce przypominac o temacie, zeby za duzej konkurencji nie przywolac? ;P RE: MasterKadr 2011 - patyczak - 14-09-2011 To cisza przed burzą:) RE: MasterKadr 2011 - Gemini - 14-09-2011 Wszyscy siedzieli cicho, żeby Ciebie nie przywołać, ale teraz jak zabrałeś głos już po ptakach;/ Ja się zastanawiam na ile następne etapy będą trudniejsze STEALTH napisał(a):Etap 1 w miarę łatwy żeby Was nie zniechęcać:) każdy kolejny będzie trudniejszy.Bo puki co jest ok, ale jak się STEALTH rozkręci (albo zmieni strategię dot. zamieszczania kadrów), to pewnie polegnę... I przez to nie wiem, czy brać udział, bo się okaże, że skończę na szarym końcu. RE: MasterKadr 2011 - Rinzler - 14-09-2011 Spokojnie, dzis przygotowałem zestaw z ANIMACJAMI i powiem tak: jak by nie patrzeć to bedzie bajecznie prosty wiec spokojnie. Nie bedę wymyslał kadrów z kosmosu, dacie sobie radę. Do dzis mam dwa zgłoszenia z odpowiedziami :( ale pocieszam się że do końca etapu jeszcze kilka dni i może pare osob dośle swoje zestawy... p.s: Patyczaku czy doszła nagroda? Nick juz swoja ma, napisz co i jak. Słowo się rzekło wyslę Ci nową. RE: MasterKadr 2011 - patyczak - 14-09-2011 No jeszcze nie doszła, ale coś ostatnio w ogóle listonosza nie widuję u siebie:/ Ale cierpliwości, na pewno dojdzie:) A co do frekwencji, to dałeś więcej czasu, więc pewnie wszyscy czekają na ostatni moment. Ja teraz się biorę za odgadywanie:) RE: MasterKadr 2011 - Rinzler - 14-09-2011 Faktycznie, możesz miec racje. Sporo czasu do odgadywania bo praktycznie cały tydzień (chyba zbyt dlugo:P). P.S: Wiesz z tą poczta to i tak przesada:/ do Nicka awizo dotarlo 06.09 a wysłałem 01.09, do Ciebie wyslałem dzień wczesniej a dziś mamy 14.09 więc to juz 2 tygodnie. Sprawdź na poczcie czy dotarła (może gdzieś awizo zapodziali a moze pod ladą gdzies leży) jak nie bedzie do piątku, podeslij adres na PW i wysle Ci jeszcze raz. RE: MasterKadr 2011 - Craven - 14-09-2011 Ja pas. Za duże tempo, plus na uczelni muszę ogarnąć się przed nowym semestrem. RE: MasterKadr 2011 - Rinzler - 14-09-2011 Craven... tydzień na etap to duże tempo? Nie przesadzaj:) RE: MasterKadr 2011 - Craven - 14-09-2011 Nie nie :) chodzi o to, że jeden się skończył i od razu nowy konkurs :) RE: MasterKadr 2011 - Berus - 14-09-2011 Cytat:A co do frekwencji, to dałeś więcej czasu, więc pewnie wszyscy czekają na ostatni moment. Ja jestem tego najlepszym przykładem :) RE: MasterKadr 2011 - Rinzler - 15-09-2011 Craven nie marudź. Ostatnio zabrakło Ci 1 pkt do pełnego sukcesu, nie poddawaj się:) Temat się ruszył to i propozycje z odpowiedziami napływają:) Pozostało jeszcze sporo czasu, mam nadzieje że pobijecie frekwencje z letniej edycji. RE: MasterKadr 2011 - nick_the_prick - 15-09-2011 Stealth, a czy niekwestionowany mistrz - Mierzwiak - wystartowal? RE: MasterKadr 2011 - Rinzler - 15-09-2011 Niestety nie mam jeszcze odpowiedzi Mierzwiaka:( a bardzo chciałbym żeby wystartowal w zabawie (może sie jeszcze skusi). Sporo niezalogowanych osob przeglada temat (nie przeglądać:P logowac sie i zgadywać:)). |