Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe
Total Recall - Wersja do druku

+- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl)
+-- Dział: FILM i wszystko co z nim związane (https://forumkmf.pl/Forum-FILM-i-wszystko-co-z-nim-zwi%C4%85zane--3)
+--- Dział: Filmy zagraniczne (https://forumkmf.pl/Forum-Filmy-zagraniczne--12)
+--- Wątek: Total Recall (/Thread-Total-Recall--246)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

RE: Total Recall - Craven - 28-06-2012

Trzy cycki też upchnęli.

RE: Total Recall - military - 28-06-2012

Czyli Marsa nie będzie? To raz. Dwa: wytwórnia Original Films - LOL. Czekam na przeróbki planszy z jej logiem, na których pojawią się dopiski "We don't make" albo "Are Better".

RE: Total Recall - Hitch - 28-06-2012

"21 Jump Street" od nich było akurat fajne :)

RE: Total Recall - military - 28-06-2012

Czyli kolejny sequelo-remake?:) Nazwę sobie dobrali przednią.

RE: Total Recall - Turus - 28-06-2012

3 cycki są. W samym zwiastunie ich co prawda nie widać, ciekawe czy w filmie będzie. A sam zwiastun słabiutki tak samo jak poprzedni. Chyba pora odświeżyć sobie wersję z Arnim.

RE: Total Recall - Gal Anonim - 28-06-2012

(28-06-2012, 08:34)Craven napisał(a): Trzy cycki też upchnęli.
Trzy cycki w PG-13 czyli poza kadrem. :) A 21 Jump Street było dobre (no i to w sumie sequel, na pewno nie remake), bo miało dobrą ekipę. Total Recall wygląda strasznie generycznie i chce mi się obejrzeć tylko dla Nighy'ego i Cranstona.

I jedyne, co mi się podoba to, jak Colin rozwala policjantów, którzy wpadają do Rekall. Tzn. podobałoby mi się bardzo, ale dość mocno śmierdzi kompową interwencją. :( No i podoba mi się oczywiście, że Nighy i Cranston zarobią trochę kasy.

RE: Total Recall - Lawrence - 28-06-2012

RE: Total Recall - Snappik - 28-06-2012

Nie ma Marsa? LOL.

Film wygląda na efekciarski, nic poza tym.

RE: Total Recall - Mierzwiak - 28-06-2012

Nie wiem na jakim etapie rozwoju musiałbym być, by jarać się tym filmem, ale najwyraźniej mam go już za sobą. Tak wtórne i nijakie, że można zapomnieć w trakcie trailera że się go ogląda.

RE: Total Recall - nawrocki - 28-06-2012

Patrząc na ten zwiastun, już wiem, dlaczego nie chcę, by ktokolwiek w Hollywood robił ekranizację "Ubika".

RE: Total Recall - shamar - 28-06-2012

(28-06-2012, 08:34)Craven napisał(a): Trzy cycki też upchnęli.

Ciekawe jakim debilizmem je usprawiedliwią? W oryginale 3 cycki są oczywiste. Tutaj? To będzie to... to... Zapomniałem jak się nazywają te chirurgiczne modyfikacje ciała.

Film wygląda jak sterylny klon.

PS - Rajan Rejnolds chyba już oficjalnie MacLeodem w rimejku "Highlandera"... No to czekam na "Kruka" z jakimś zmierzchowcem.

Nie no tutaj pewnie też będą mutacje bo bogaci ludzie co żyją na górze srają mutagenem na tych na dole. Skoro jest Quato to pewnie wszystko jak w oryginale tyle, że na Ziemi.

Ale to głupie.
I jeszcze mi napisz, że Quato będzie dokładnie tam gdzie oryginalny.
Nie, nie i jeszcze raz nie. Czy to rzeczywiście będzie taka kalka (doskonale wiem, że tak ale staram się nie wierzyć)?

RE: Total Recall - Gal Anonim - 28-06-2012

Shamar, ogarniaj trochę... Quato gra Billy Nighy, jest nawet w zwiąstunie. Wygląda normalnie.

A o tym, że Marsa nie będzie było wiadomo jeszcze za nim było wiadomo, kto zagra i wyreżyseruje - jak tylko pojawiło się info o remake.

Widać jak mocna jest kalka już w poprzednim zwiastunie a w tym dochodzą kolejne motywy - cycki, scena przekonywania że wciąż jest na fotelu w recall, scena w windzie też pewnie skończy się urwaniem rączek PG-13 robota...

(28-06-2012, 20:40)Crov napisał(a): Shamar, ogarniaj trochę... Quato gra Billy Nighy, jest nawet w zwiąstunie. Wygląda normalnie.

To niczego nie dowodzi, że w zwiastunie wygląda normalnie. Myślisz, że odpuściliby sobie jakiś frak-twist z tą postacią? Wątpię przez duże P.

A tak w ogóle to Kuato.
Marshall Bell ... George / Kuato

RE: Total Recall - Gal Anonim - 29-06-2012

To z IMDB? No to nie wiem. Bill Nighy był obsadzony w roli Quato. Może w takim razie coś zmienili, sory.

RE: Total Recall - Gieferg - 29-06-2012

Marshall Bell to ten gość:

[Obrazek: 1276-20175.gif]

RE: Total Recall - Gal Anonim - 29-06-2012

Rzeczywiscie.

Tak czy siak, Bill Nighy na IMDB jest teraz oznaczony jako Matthew Lair.

RE: Total Recall - shamar - 29-06-2012

Tam miałoby być oczywiście freak-twist. Cholera nawet nie wiem czy istnieje takie sformułowanie, jeśli nie to uznajmy, że je stworzyłem.

Podałem oczywiście z oryginalnego filmu żeby podkreślić, że 1 osoba grała te 2 postaci więc i tu jest to możliwe.
A tu zaraz, jakby za potwierdzeniem mych przypuszczeń ,na IMDB dokonano zmian w rimejku.
Widzisz Crov, mówię Ci, że odwalą jakiś numer z Kuato-"mutantem". To była zbyt charakterystyczna postać.

:ninja:

Ja się pytam - Gdzie jest Benny?! Wcale się nie zdziwię, że też tam będzie bo wygląda na to, że za grosz oryginalności.