Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe
The Hunger Games - Wersja do druku

+- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl)
+-- Dział: Działy tematyczne (https://forumkmf.pl/Forum-Dzia%C5%82y-tematyczne--5)
+--- Dział: Serie filmowe (https://forumkmf.pl/Forum-Serie-filmowe--21)
+--- Wątek: The Hunger Games (/Thread-The-Hunger-Games--2620)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

RE: The Hunger Games - Persona non grata - 17-01-2013

(17-01-2013, 23:41)military napisał(a): Na tych zdjęciach wygląda jakby jej tato za złe wyniki w nauce obił twarz i opuchlizna jeszcze nie zeszła.

[Obrazek: tumblr_mgil0cG7cD1qf2zyko12_r1_250.gif]

Chyba nie mówisz o tych dwóch kadrach z "The Beaver"?! O.O
Ona tam wygląda przeuroczo! Nawet pucułowatych policzków nie widać!

EDIT: Poza tym aktorka słaba, a w wieku 23 lat ma Globa i dwie nominacje do Oscarów na koncie.

RE: The Hunger Games - raven.second - 18-01-2013

Dziewięciolatka o imieniu którego nie wymówię ma już nominację do Oscara. Argument nie trafiony :P

RE: The Hunger Games - Perfik - 18-01-2013

O ile zakład, że to jej ostatnia? :)

RE: The Hunger Games - Persona non grata - 18-01-2013

Nie widziałem jeszcze "Silver Linings Playbook", ale kurde, nie powiecie mi chyba, że w "Winter's Bone" była słaba. Ona nawet takie średniaki, jak "The Poker House" ciągnie w pojedynkę.

Taki zakład byłby trochę długoterminowy :)

RE: The Hunger Games - Zły Człowiek - 18-01-2013

(17-01-2013, 23:47)military napisał(a): W takim razie po prostu ma spojrzenie jak Terminator. Przerażające. I sprawia, że wydaje się bardziej drewniana niż drewno.
Na tym zdjęciu wygląda trochę jak młoda Grażyna z warzywniaka, ale na pewno żadną szpetotą nie jest. Poza tym, czytając te Twoje obiekcje mam wrażenie, że piszesz o Kristen Stewart. Naprawdę, obejrzyj Winter's Bone - tam dała popis swoich możliwości i w ogóle jest to dobry film.

RE: The Hunger Games - Mefisto - 18-01-2013

no fakt, fota wojskowego mało trafna, więc dla równowagi we wszechświecie przypomnę jak dziewczę wyglądało w ubiegłym roku:

[Obrazek: 0227-jen-lawerence-credit.jpg]

RE: The Hunger Games - SonnyCrockett - 18-01-2013

Teraz może i być apetyczna ale jej wygląd ma gigantyczny potencjał na psucie z wiekiem :P

RE: The Hunger Games - paj - 18-01-2013

Piszesz z własnego doświadczenia? Zatem współczuję wrodzonej brzydoty, ten krzyż musisz dźwigać sam.

Choć to ttrochę bez sensu wklejać zdjęcia z czerwonego dywanu, w takich okolicznościach aktorki zawsze są mocno podrasowane. Taki animowany photoshop.

RE: The Hunger Games - Mefisto - 18-01-2013

Wiesz, z reguły jak kobieta gdzieś wychodzi, nawet nie gwiazda, a już tym bardziej na jakiś znaczący event, to masz do czynienia z podrasowaniem kosmetycznym. Co nie zmienia faktu, że wtedy na gali bym ją chyba schrupał (niestety, zaproszenie nie doszło na czas :( )

RE: The Hunger Games - paj - 18-01-2013

Jestem świadomy tego faktu, ale zwykłe wyjście, a wyjście na galę oskarową to jednak pewna różnica. W oglądalności.

RE: The Hunger Games - Perfik - 18-01-2013

To trzymajcie casualowe zdjęcia. Drugie z bonusowym Camel Toe.

[Obrazek: c99806rz8xcmzrx8.jpg]

[Obrazek: jennifer-lawrence-picture-816179032.jpg]

Normalna, ładna dziewczyna z fajnymi krągłościami. Przeniósłby ktoś w końcu do odpowiedniego tematu.

RE: The Hunger Games - Lawrence - 06-03-2013

O jakaś nowa aktorka z The Hunger Games:

[Obrazek: Hunger-Games-Catching-Fire-Capitol-Poste...wrence.jpg]

zaraz... przefotoszopowane!

P.S. Radzę przenieść cały ten temat do serii filmowych.

RE: The Hunger Games - Mierzwiak - 07-03-2013

Trzeba było wkleić w jakiejś ludzkiej jakości i rozdzielczości, wtedy wyglądałaby jak JLaw.

RE: The Hunger Games - Gal Anonim - 07-03-2013

Jak Jude Law?

BUAHAHAHAHAHAAHA!!!

Nie.

Nie czaje zupełnie tego skrótu "JLaw", który zrobił się ostatnio taki popularny. Dlaczego nie "Jenlaw" jak już trzeba skracać? "JLaw" kojarzy mi się tylko z Jude'em.

Skoro Jennifer Lopez = JLo to Jennifer Lawrence = JLaw. Hollywoodzka matematyka.

Nie, matma super, ale jakby nie było innego aktora, którego skrót wygląda tak samo. Bo trochę głupio, jak czytam, że "JLaw wygląda uroczo w tej sukience", a przed oczyma mam Juda Law jako drag queen. Nie bądźcie kolejną cegła w murze! Nie dajcie się nieść plotkarskoholiłudzkim prądom! Wymyślajcie lepsze pseudonimy na swoich ulubieńców!

RE: The Hunger Games - Bucho - 07-03-2013

Soczysta Pierdzioszka, tak ja nazywam - moze byc? :)

No to akurat mój nickname na Hugh Jackmana.