Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe
Misyjna Telewizja Polska i programy (w) TV ogolnie - Wersja do druku

+- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl)
+-- Dział: FILM i wszystko co z nim związane (https://forumkmf.pl/Forum-FILM-i-wszystko-co-z-nim-zwi%C4%85zane--3)
+--- Dział: Plakaty, trailery, prasa branżowa, nagrody filmowe (https://forumkmf.pl/Forum-Plakaty-trailery-prasa-bran%C5%BCowa-nagrody-filmowe--17)
+--- Wątek: Misyjna Telewizja Polska i programy (w) TV ogolnie (/Thread-Misyjna-Telewizja-Polska-i-programy-w-TV-ogolnie--312)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Misyjna Telewizja Polska i programy (w) TV ogolnie - Pitero - 23-11-2023

Zazwyczaj biorą na siebie i przyjmują taktykę "do pierwszego błędu". I w tym wypadku skoro znał odpowiedź na każde pytanie to po co miał kogoś innego wyznaczać?

Wysłane z mojego CPH2481 przy użyciu Tapatalka

RE: Misyjna Telewizja Polska i programy (w) TV ogolnie - Spoilerowo - 23-11-2023

Sznuk jaki zachwycony na koniec z rekordu

RE: Misyjna Telewizja Polska i programy (w) TV ogolnie - simek - 23-11-2023

Kryst, czyli ty pewnie z tych, którzy dawali Neymarowi kartki za "ośmieszanie" rywali dryblingiem? ;)
Jak jest dobry, to trzeba orać przeciwników do zera, żadnej litości, to nie są dzieci.

RE: Misyjna Telewizja Polska i programy (w) TV ogolnie - Danus - 23-11-2023

Myślałem ze spadne z krzesla jak to przeczytałem.
Kryst masz pretensje do goscia, ze chcial wykrecic jak najlepszy wynik w teleturnieju? W teleturnieju powtarzam. To nie jest konkurs dobrego serduszka tylko teleturniej, polega na odpowiadaniu na pytania i zdobywaniu punktow. Nie polega na pewno na litowaniu sie nad rywalami.
Jedno wielkie XD

RE: Misyjna Telewizja Polska i programy (w) TV ogolnie - Mefisto - 23-11-2023

Koleś faktycznie ma mega filmową twarz, w dodatku z kamienia. Osobiście widzę go w nowym Bondzie jako villaina, który zawsze bierze "na siebie" :)
Inna sprawa, że na te 30 pytań to może w 5 było naprawdę trudnych, reszta do ogarnięcia albo strzelania (co zresztą wydaje mi się parę razy koleś zrobił - jak z tymi konikami). No i to pytanie muzyczne, które mogło by się odbyć bez muzyki xD Nie wiem, od dawna nie oglądam, ale mam wrażenie, że kiedyś był wyższy poziom wiedzy ogólnej. Co nie zmienia faktu, że i tak szacunek, choćby i za samo pamiętanie tego typu rzeczy jak ilość koni czy imię z powieści - zwłaszcza, że jest przecież limit czasowy na odpowiedź, więc nawet chwila wahania odebrałaby mu maksa. No i jaka przepaść między nim a miejscem drugim.

RE: Misyjna Telewizja Polska i programy (w) TV ogolnie - Derelict Machine - 23-11-2023

Kryst, pożyczysz mi tysiaka?

RE: Misyjna Telewizja Polska i programy (w) TV ogolnie - simek - 23-11-2023

Nie były najtrudniejsze, to prawda, ale pamiętam odcinki sprzed dobrych 15 lat, gdy zdarzały się takie finały, że ja, licealista z kanapy znałem odpowiedzi na 37 z 40 bo wszystko było proste.

RE: Misyjna Telewizja Polska i programy (w) TV ogolnie - Reno - 23-11-2023

Przecież to jest Derelict!

RE: Misyjna Telewizja Polska i programy (w) TV ogolnie - marsgrey21 - 23-11-2023

[Obrazek: f1fff964c18fade5d2e4168905262d913b9ce737...9,w800.png]

A ta fotka to dobry material na mem.

[Obrazek: f9087aacff2d8d0ac98dcd19ae6f16c06017839c...b,w800.png]

RE: Misyjna Telewizja Polska i programy (w) TV ogolnie - Derelict Machine - 23-11-2023

To już nie ma kuferków, tylko jakieś bieda torebecki? Kurski ty chvjv!

RE: Misyjna Telewizja Polska i programy (w) TV ogolnie - Huntersky - 24-11-2023

(23-11-2023, 20:45)Mefisto napisał(a): Koleś faktycznie ma mega filmową twarz, w dodatku z kamienia. Osobiście widzę go w nowym Bondzie jako villaina, który zawsze bierze "na siebie" :)

Już wystąpił :)
[Obrazek: h255E2J.png]

RE: Misyjna Telewizja Polska i programy (w) TV ogolnie - Dr Strangelove - 24-11-2023

Mi się kojarzy z tym fotografem z "Gliny"
https://filmpolski.pl/fp/index.php?fotos=1621552_1&galeria=1438345

Te oczy psychopaty.

RE: Misyjna Telewizja Polska i programy (w) TV ogolnie - nawrocki - 24-11-2023

Gość z Gliny wygląda jak Jeremy Irons.

RE: Misyjna Telewizja Polska i programy (w) TV ogolnie - Dr Strangelove - 24-11-2023

Niestety...
https://wydarzenia.interia.pl/kraj/news-jeden-z-dziesieciu-rekordzista-artur-baranowski-nie-zagra-w-,nId,7169076

RE: Misyjna Telewizja Polska i programy (w) TV ogolnie - Kryst_007 - 24-11-2023

Cholera. Jednego dnia pobijasz rekord w kultowym puszczanym od 30 lat teleturnieju, drugiego psuje ci się auto.

RE: Misyjna Telewizja Polska i programy (w) TV ogolnie - simek - 24-11-2023

Gdybym ja stał przed taką szansą jak on, to byłbym pod studiem nagrań pół dnia wcześniej, a najlepiej to w ogóle nocował w Lublinie, a nie jechał tam na ostatnią chwilę.

RE: Misyjna Telewizja Polska i programy (w) TV ogolnie - al_jarid - 24-11-2023

Pewniak do zwycięstwa i akurat nie dojechał? Wietrzę podstęp ;)

Pewnie znał odpowiedzi na pytania i stąd taki wynik, a teraz się posypała afera.
Polski "Quiz Show". Jeszcze kiedyś o tym film nakręcą. Ciekawe kto zagra Sznuka?

RE: Misyjna Telewizja Polska i programy (w) TV ogolnie - Corn - 24-11-2023

Sthur

Misyjna Telewizja Polska i programy (w) TV ogolnie - zombie001 - 24-11-2023

Popsute auto, ta... Pewnie CIA go dorwało.

Wysłane przy użyciu Tapatalka