![]() |
|
Alien: Isolation - Wersja do druku +- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl) +-- Dział: Działy tematyczne (https://forumkmf.pl/Forum-Dzia%C5%82y-tematyczne--5) +--- Dział: Film a gry komputerowe (https://forumkmf.pl/Forum-Film-a-gry-komputerowe--27) +--- Wątek: Alien: Isolation (/Thread-Alien-Isolation--3756) |
RE: Alien: Isolation - Maćko - 30-12-2021 (24-12-2021, 22:15)shamar napisał(a): Gram z półtorej godziny i jeszcze nie spotkałem Aliena. A ta gra ma chyba z 5 godzin. Skąd Ci się wzięło, że gra ma 5 godzin? Mi to spokojnie zajęło około 20 godzin. :D Świetna gierka dla fanów Aliena, ale nie bez wad, gdzie główne pretensje to:
RE: Alien: Isolation - shamar - 30-12-2021 Porąbało mi się z inną grą ;). Anyway. Jestem już za połową. Gra jest świetna choć niepozbawiona małych wad. Zamknięcie niektórych fragmentów przestrzeni rzeczywiście trochę irytuje. Leży se walizka i UJ - nie przejdziesz. Wkurza mnie też, że nie można zginąć w tej grze (jak i poprzedniej filmowej, którą zaliczyłem - Ghostbusters) np. spadając z wysokości. No chooj - nie da się spaść i koniec. Duże ułatwienie. No i trochę mnie wku***ją sporadyczne błędy: * zdarza mi się, że nie mogę wyjść z panelu sterowania * Czasem komputer jest pusty i trzeba wejść 2gi raz * Nie mogę złożyć danego przedmiotu choć jest 100% części RE: Alien: Isolation - shamar - 01-01-2022 Skończyłem. Jeszcze tylko 2 dodatki z Ripley oryginalną. Ale to chyba króciutkie. RE: Alien: Isolation - Hitch - 22-11-2024 RE: Alien: Isolation - Debryk - 29-04-2025 szukałem tej gry ostatnio na Steam, choć trudno ją wyhaczyć, no ale jest właśnie promka za 35ziko za podstawkę i 30ziko za dodatki, więc spoko opcja. Kupiłem, będzie czas to obadam co i jak. Wstęp na kopii Nostromo zapowiada zacny klimacik. RE: Alien: Isolation - slepy51 - 26-07-2025 RE: Alien: Isolation - Danus - 26-07-2025 To chyba nie jest ten zapowiadany sequel Isolation? RE: Alien: Isolation - slepy51 - 26-07-2025 Nie, to "normalna" wersja gry, którą wypuścili pod koniec grudnia zeszłego roku na VR. Ogólnie z tego co ludzie piszą, oryginał był całkiem niezły. RE: Alien: Isolation - shamar - 26-04-2026 I teraz pytanie do tych, co grali i skończyli. Jak myślicie: Dadzą nową postać czy bohaterem będzie znów Amanda? Przy czym, tu będzie SPOILER z zakończenia O teraz mieliby to zjebać? RE: Alien: Isolation - raven.second - 27-04-2026 Nowa postać, nowe miejsce brzmi najbardziej logicznie i sensownie, ale... RE: Alien: Isolation - slepy51 - 06-06-2026 W końcu. Najlepsza gra na podstawie filmowej franczyzy w historii a przy okazji jedyny słuszny sequel oryginalnego "Obcego - ósmego pasażera Nostromo" Ridleya Scotta (sorry "Aliens") doczeka się swojej własnej kontynuacji. Jaram się w ciul. RE: Alien: Isolation - zdzichon - 06-06-2026 Nie przeszedłem jednynki do końca, byłem za bardzo obsrany. A jest jeszcze vr, tak to nawet pranie fotela by nie pomogło :) RE: Alien: Isolation - raven.second - 06-06-2026 Troszeczkę mnie martwią te otwarte przestrzenie, wolę ciasne, klaustrofobiczne korytarze i wnętrza stacji/statku, chociaż z drugiej strony... w pierwszej Izolacji też łaziło się po niby otwartej przestrzeni w sekwencji retrospekcji i klimacik był tam gęsty jak smoła. RE: Alien: Isolation - slepy51 - 10-06-2026 RE: Alien: Isolation - shamar - 11-06-2026 Jest już pierwszy zgrzyt. Jak to, kurva, nie grasz Amandą? |