![]() |
|
Transformers: The Last Knight 2017, reż. Michael Bay - Wersja do druku +- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl) +-- Dział: Działy tematyczne (https://forumkmf.pl/Forum-Dzia%C5%82y-tematyczne--5) +--- Dział: Film a komiks (https://forumkmf.pl/Forum-Film-a-komiks--24) +---- Dział: TRANSFORMERS UNIVERSE (https://forumkmf.pl/Forum-TRANSFORMERS-UNIVERSE--68) +---- Wątek: Transformers: The Last Knight 2017, reż. Michael Bay (/Thread-Transformers-The-Last-Knight-2017-re%C5%BC-Michael-Bay--4318) |
RE: Transformers: The Last Knight 2017, reż. Michael Bay - Arahan - 03-02-2017 Nie wiem, może przemysl życie czy coś ;) RE: Transformers: The Last Knight 2017, reż. Michael Bay - Juby - 06-02-2017 RE: Transformers: The Last Knight 2017, reż. Michael Bay - Arahan - 06-02-2017 @Juby, ale w tym to chyba nic nowego nie ma? Swoją drogą, no kurwaaaa, przecież kupuje mnie ten zwiastun i ta muzyka. RE: Transformers: The Last Knight 2017, reż. Michael Bay - Proteus - 06-02-2017 Serio? Tzn. nucenie w tle fajne, ale sama zajawka to dokładnie to samo mdłe gówno jakim Bay karmi nas na superbowlach od 2008. Teasery poprzedniego filmu, przynajmniej szpanowały ujęciami Opitmusa ujeżdżającego wielkiego dinozaura, co pozwalało wyczekiwać odrobiny szaleństwa i nowości, a to tutaj to transformerowa sztampa do kwadratu. Znowu jakies wielkie mechaniczne jebadło na niebie, znowu coś odpierdalającego się na księżycu, znowu seledynowe ujęcia tak samo wyglądających samochodowych rozrób na ulicach, które równie dobrze można by zamienić ujeciami z Wyspy i nikt by się nie skapnął. RE: Transformers: The Last Knight 2017, reż. Michael Bay - Mierzwiak - 06-02-2017 (06-02-2017, 12:30)Arahan napisał(a): Swoją drogą, no kurwaaaa, przecież kupuje mnie ten zwiastun i ta muzyka. ![]()
RE: Transformers: The Last Knight 2017, reż. Michael Bay - Super8 - 06-02-2017 Brak nowości? ;) Przecież tu Optimus Prime będzie wilajnem przez jakiś czas. Optimus Prime vs Bumblebee... To też nowość. ;) Jak dla mnie mega trailer. Tak jak ten do T1 i T3. Jest klimat. Może będzie jeszcze do tego jakaś w miarę sensowna historyjka. ;) RE: Transformers: The Last Knight 2017, reż. Michael Bay - Super8 - 07-02-2017 Oczywiście miałem na myśli TF1 i TF3. ;p RE: Transformers: The Last Knight 2017, reż. Michael Bay - Arahan - 12-03-2017 https://naekranie.pl/aktualnosci/transformers-ostatni-rycerz-efektowny-spot-i-fragment-z-kids-choice-awards-1725804 Nope, Nope, nopeee RE: Transformers: The Last Knight 2017, reż. Michael Bay - Gieferg - 12-03-2017 Tylko czemu to wszystko wygląda jak jakaś alternatywna post-apo rzeczywistość? A może po prostu skaczemy kilka lat do przodu do świata, w którym się wszystko zdrowo popieprzyło. I co jest z tymi linkami? RE: Transformers: The Last Knight 2017, reż. Michael Bay - Snappik - 12-03-2017 Dinobot rzygający samochodem - wyższy level Bayowizmu? RE: Transformers: The Last Knight 2017, reż. Michael Bay - Danus - 12-03-2017 Te klipy to niesamowity poziom żenady i totalnego spierdolenia umysłowego Baya. Jedyny plus, wszystko to wygląda niesamowicie dobrze pod względem technicznym. RE: Transformers: The Last Knight 2017, reż. Michael Bay - Mierzwiak - 12-03-2017 Czy w klipie z bachorami tylko ja zauważyłem aż TRZY różne formaty obrazu? Bay, WTF? RE: Transformers: The Last Knight 2017, reż. Michael Bay - Gieferg - 12-03-2017 To jest chyba w ogóle pierwszy film w którym atakują zmiennym AR już na etapie zwiastunów/spotów. Nikt wcześniej tego nie robił i szkoda, że tak nie zostało... W przypadku AoE na BD była normalna wersja, a zmienny AR (Przez cały film, czasami zmieniający się co ujęcie) był tylko w wersji 3D, tutaj coś czuję, że na blu-ray może w ogóle nie być normalnej wersji :/ RE: Transformers: The Last Knight 2017, reż. Michael Bay - Grievous - 12-03-2017 Danus napisał(a):Te klipy to niesamowity poziom żenady i totalnego spierdolenia umysłowego Baya. W sensie? Poza absurdalnym skakaniem AR i monologiem dziewczynki (który jest przecież stworzony na jakieś Kids Awards), to niczego żenującego w tych klipach nie uświadczyłem. Kolejne "Transformers" w wykonaniu Baya i tyle. RE: Transformers: The Last Knight 2017, reż. Michael Bay - SonnyCrockett - 12-03-2017 Smakowita 16-stka w tych trailerach. :P RE: Transformers: The Last Knight 2017, reż. Michael Bay - Arahan - 17-03-2017 Nowy zwiastun. Oczywiście jest Megatron, Bąbel dalej nie mówi, a Grimlock rzyga samochodami ... jeee! RE: Transformers: The Last Knight 2017, reż. Michael Bay - Super8 - 17-03-2017 Zajebiste. ;) Szykuje się totalny odmóżdżacz. :) RE: Transformers: The Last Knight 2017, reż. Michael Bay - Gieferg - 17-03-2017 Naprawi w końcu ktoś to forum? Zwiastun spoko. RE: Transformers: The Last Knight 2017, reż. Michael Bay - Szpeku - 17-03-2017 Ale generyczny ten zwiastun... Wow. RE: Transformers: The Last Knight 2017, reż. Michael Bay - Juby - 17-03-2017 Meh. Dalej stawiam te same warunki - będzie trwać krócej niż 140 minut i dostanie lepsze od poprzednich sequeli recenzje - będę w kinie. Jeśli nie, wolę pomęczyć się gdy trafi do darmowego sklepiku. |