![]() |
|
Filmweb, IMDb, itp. - portale filmowe - Wersja do druku +- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl) +-- Dział: FILM i wszystko co z nim związane (https://forumkmf.pl/Forum-FILM-i-wszystko-co-z-nim-zwi%C4%85zane--3) +--- Dział: Plakaty, trailery, prasa branżowa, nagrody filmowe (https://forumkmf.pl/Forum-Plakaty-trailery-prasa-bran%C5%BCowa-nagrody-filmowe--17) +--- Wątek: Filmweb, IMDb, itp. - portale filmowe (/Thread-Filmweb-IMDb-itp-portale-filmowe--784) |
- Don Vito - 30-09-2010 Strasznie nudny ten program. Brakuje mu pazura i dystansu do siebie, jakie ma choćby filmwebowe Cięcie. Co to za poroniony pomysł, żeby przytaczać trzy losowo wybrane komentarze z forum? To tak jakby wejść do tematu o Heat i wyciągnąć pierwsze lepsze trzy posty. I tak dowiedzielibyśmy się, że Gorączka to ukryte kino gejowskie... Na razie jestem na nie, - Mehtol - 01-10-2010 Don Vito napisał(a):Strasznie nudny ten program. Brakuje mu pazura i dystansu do siebie, jakie ma choćby filmwebowe Cięcie. Co to za poroniony pomysł, żeby przytaczać trzy losowo wybrane komentarze z forum? To tak jakby wejść do tematu o Heat i wyciągnąć pierwsze lepsze trzy posty. I tak dowiedzielibyśmy się, że Gorączka to ukryte kino gejowskie... Na razie jestem na nie, To chyba oglądaliśmy inne programy:). Co do Cięcia, to jak oni tam mają "dystans do siebie i pazur" to chyba oszaleje, przecież redaktorzy wygadują tam takie głupoty, że aż strach to oglądać. Tutaj przynajmniej jest program dla tych co chcą dowiedzieć się coś o premierach i filmie, a nie o słuchać komentarzy na poziomie Pudelka :twisted: - Don Vito - 01-10-2010 I czego się dowiedziałeś o premierach? Bo ja niczego, czego bym się nie dowiedział z Cięcia, które jest połowę krótsze, a narrator nie gada, jakby mu kij w dupę wsadzili. Jeśli filmweb ma żarty na poziomie Pudelka, to chyba zacznę czytać ten portal :D - Perfik - 01-10-2010 Programu stopklatki jeszcze nie oglądałem, ale nie wierzę, że może być gorszy od tego żenującego gówna jakim jest "Cięcie". Słuchanie ich to taka przyjemność jak słuchanie Korwin-Piotrowskiej. - Don Vito - 01-10-2010 Mi się Cięcie podoba. 3 minuty i wiem co nieco o wszystkim, co wchodzi do kin. Nic więcej nie oczekuję. Dużo gorzej robi się w momencie, kiedy w tym samym tonie robią Szpule, czy jakieś inne dłuższe formy, bo tam to już w ogóle treści nie ma, a humor przejada się po dwóch minutach. - shamar - 02-11-2010 WTF ? Już sie pelną mordą NK robi ? bedą łąncuszki itp ?
- piXi - 02-11-2010 A co w tym dziwnego? Serwis odwiedzają miliony ludzi, ktoś musi zapłacić za serwery, administratorów, programistów, redaktorów, itd... Widocznie reklamy w takiej formie jak są teraz nie wystarczają... - Szaman - 03-11-2010 A są jakieś haczyki w tym zaktualizowanym regulaminie? Czytał go ktoś? - shamar - 03-11-2010 Są haczyki ale nie wiem co było w poprzednim więc... Zresztą i tak musialem akceptować, żeby sie dostać do swoich ocen. - Szaman - 03-11-2010 To może go jednak przeczytam potem, bo tak z rana jakieś filmwebowskie wypociny to nie dla mnie. Jak już chcą mi wciskać na maila reklamy, to mogliby chociaż dać mi zgasić tą przeklętą walącą po oczach biel tego serwisu. - Tyler Durden - 03-11-2010 Wygląd strony i kolorystykę od samego początku mogłeś sobie zmienić jeżeli masz założone konto... - Szaman - 03-11-2010 Mam konto. W którym miejscu ustawień można zmienić kolorystykę? - Mefisto - 16-11-2010 dla posiadaczy maca, którzy nie cierpią nowego imdb - phonik - 17-11-2010 Niezależnie od przeglądarki w opcjach konta na imdb można ustawić sobie "stary" wygląd serwisu. pozdr - Mefisto - 17-11-2010 no to jest jednak coś więcej niż "stary" wygląd :P - Szaman - 02-12-2010 Stopklatka wczoraj zmieniła wygląd swojego forum. - Mefisto - 02-12-2010 To tam mają forum? :shock: - Szaman - 02-12-2010 Jeśli nie mają, to wypociłem 1581 postów w nicość :-) - Hannibal - 02-12-2010 No pewnie że w nicość, trzeba było je tutaj napisać :wink: - wujo444 - 03-03-2011 filmweb rozbił dziś bank: http://www.filmweb.pl/news/Diane+Lane+MILF-em+Supermana-70986 :twisted: |