Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe
Filmweb, IMDb, itp. - portale filmowe - Wersja do druku

+- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl)
+-- Dział: FILM i wszystko co z nim związane (https://forumkmf.pl/Forum-FILM-i-wszystko-co-z-nim-zwi%C4%85zane--3)
+--- Dział: Plakaty, trailery, prasa branżowa, nagrody filmowe (https://forumkmf.pl/Forum-Plakaty-trailery-prasa-bran%C5%BCowa-nagrody-filmowe--17)
+--- Wątek: Filmweb, IMDb, itp. - portale filmowe (/Thread-Filmweb-IMDb-itp-portale-filmowe--784)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42

- Don Vito - 30-09-2010

Strasznie nudny ten program. Brakuje mu pazura i dystansu do siebie, jakie ma choćby filmwebowe Cięcie. Co to za poroniony pomysł, żeby przytaczać trzy losowo wybrane komentarze z forum? To tak jakby wejść do tematu o Heat i wyciągnąć pierwsze lepsze trzy posty. I tak dowiedzielibyśmy się, że Gorączka to ukryte kino gejowskie... Na razie jestem na nie,

- Mehtol - 01-10-2010

Don Vito napisał(a):Strasznie nudny ten program. Brakuje mu pazura i dystansu do siebie, jakie ma choćby filmwebowe Cięcie. Co to za poroniony pomysł, żeby przytaczać trzy losowo wybrane komentarze z forum? To tak jakby wejść do tematu o Heat i wyciągnąć pierwsze lepsze trzy posty. I tak dowiedzielibyśmy się, że Gorączka to ukryte kino gejowskie... Na razie jestem na nie,

To chyba oglądaliśmy inne programy:). Co do Cięcia, to jak oni tam mają "dystans do siebie i pazur" to chyba oszaleje, przecież redaktorzy wygadują tam takie głupoty, że aż strach to oglądać. Tutaj przynajmniej jest program dla tych co chcą dowiedzieć się coś o premierach i filmie, a nie o słuchać komentarzy na poziomie Pudelka :twisted:

- Don Vito - 01-10-2010

I czego się dowiedziałeś o premierach? Bo ja niczego, czego bym się nie dowiedział z Cięcia, które jest połowę krótsze, a narrator nie gada, jakby mu kij w dupę wsadzili.
Jeśli filmweb ma żarty na poziomie Pudelka, to chyba zacznę czytać ten portal :D

- Perfik - 01-10-2010

Programu stopklatki jeszcze nie oglądałem, ale nie wierzę, że może być gorszy od tego żenującego gówna jakim jest "Cięcie". Słuchanie ich to taka przyjemność jak słuchanie Korwin-Piotrowskiej.

- Don Vito - 01-10-2010

Mi się Cięcie podoba. 3 minuty i wiem co nieco o wszystkim, co wchodzi do kin. Nic więcej nie oczekuję. Dużo gorzej robi się w momencie, kiedy w tym samym tonie robią Szpule, czy jakieś inne dłuższe formy, bo tam to już w ogóle treści nie ma, a humor przejada się po dwóch minutach.

- shamar - 02-11-2010

WTF ? Już sie pelną mordą NK robi ? bedą łąncuszki itp ?

[Obrazek: capture5pw.jpg]

- piXi - 02-11-2010

A co w tym dziwnego? Serwis odwiedzają miliony ludzi, ktoś musi zapłacić za serwery, administratorów, programistów, redaktorów, itd... Widocznie reklamy w takiej formie jak są teraz nie wystarczają...

- Szaman - 03-11-2010

A są jakieś haczyki w tym zaktualizowanym regulaminie? Czytał go ktoś?

- shamar - 03-11-2010

Są haczyki ale nie wiem co było w poprzednim więc... Zresztą i tak musialem akceptować, żeby sie dostać do swoich ocen.

- Szaman - 03-11-2010

To może go jednak przeczytam potem, bo tak z rana jakieś filmwebowskie wypociny to nie dla mnie. Jak już chcą mi wciskać na maila reklamy, to mogliby chociaż dać mi zgasić tą przeklętą walącą po oczach biel tego serwisu.

- Tyler Durden - 03-11-2010

Wygląd strony i kolorystykę od samego początku mogłeś sobie zmienić jeżeli masz założone konto...

- Szaman - 03-11-2010

Mam konto. W którym miejscu ustawień można zmienić kolorystykę?

- Mefisto - 16-11-2010

dla posiadaczy maca, którzy nie cierpią nowego imdb

- phonik - 17-11-2010

Niezależnie od przeglądarki w opcjach konta na imdb można ustawić sobie "stary" wygląd serwisu.

pozdr

- Mefisto - 17-11-2010

no to jest jednak coś więcej niż "stary" wygląd :P

- Szaman - 02-12-2010

Stopklatka wczoraj zmieniła wygląd swojego forum.

- Mefisto - 02-12-2010

To tam mają forum? :shock:

- Szaman - 02-12-2010

Jeśli nie mają, to wypociłem 1581 postów w nicość :-)

- Hannibal - 02-12-2010

No pewnie że w nicość, trzeba było je tutaj napisać :wink:

- wujo444 - 03-03-2011

filmweb rozbił dziś bank:
http://www.filmweb.pl/news/Diane+Lane+MILF-em+Supermana-70986 :twisted: