Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe
Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi (2017) reż. Rian Johnson - Wersja do druku

+- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl)
+-- Dział: Działy tematyczne (https://forumkmf.pl/Forum-Dzia%C5%82y-tematyczne--5)
+--- Dział: Serie filmowe (https://forumkmf.pl/Forum-Serie-filmowe--21)
+---- Dział: GWIEZDNE WOJNY (https://forumkmf.pl/Forum-GWIEZDNE-WOJNY--56)
+---- Wątek: Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi (2017) reż. Rian Johnson (/Thread-Star-Wars-Episode-VIII-The-Last-Jedi-2017-re%C5%BC-Rian-Johnson--3934)

RE: Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi (2017) reż. Rian Johnson - zombie_sidekick - 12-12-2017

(12-12-2017, 20:14)Gieferg napisał(a): W sumie to wychodzi na to, że
(tak sobie dopowiadam). Po czym
. Za to
Ićta fhooy.

Raczej pudłujesz Uśmiech

RE: Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi (2017) reż. Rian Johnson - Kuba - 12-12-2017

Czytam i mam niezły ubaw. Nie znam spoilerów i nie chce ich poznać, wystarcza mnie informacje o twistach i kontrowersjach?
Hejt na KMF na SW? Jakie zdziwienie Duży uśmiech

Czekam na seans i ocenie. Polecam tak zrobić, niektórzy chyba lubią się negatywnie nastawiać przed seansem mimo, że nie wiedzą czy dane rozwiązania pasuja do filmu, tonu, zmian postaci i jak są umotywowane.

RE: Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi (2017) reż. Rian Johnson - Capt. Nascimento - 12-12-2017

Stuckmann mówi, że "Last Jedi" jest super, ale TFA było lepsze (xD) i wątek Finna z tą azjatką jest strasznie cienki.
Czyli może być niezła kicha...

A Jahns, że jest dużo rzeczy które go wkurzają i są takie se, oczywiście że wątek Finna z azjatką jest beznadziejny.

Na razie wszyscy boją się wystawić ocenę. xDDD

RE: Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi (2017) reż. Rian Johnson - Szaman - 12-12-2017

Dzięki Zombie, trochę mnie pocieszyłeś Uśmiech

RE: Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi (2017) reż. Rian Johnson - Capt. Nascimento - 12-12-2017

Ja mam ogólnie gdzieś te spoilery, jeśli reżyser stworzył z tego dobrą opowieść, z dobrymi relacjami, kuliminacją i character arc, jeśli wplótł emocję i dobrze wyrównał tony... to jestem za.

Cały mój sceptyzm wynika z tego jakim dziadostwem był TFA i RO.

RE: Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi (2017) reż. Rian Johnson - Phlogiston2 - 12-12-2017

Zombie, czy ludzie shipujący Finna z Poe mieli rację?

RE: Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi (2017) reż. Rian Johnson - Mierzwiak - 12-12-2017

(12-12-2017, 20:43)Kuba napisał(a): Czekam na seans i ocenie. Polecam tak zrobić, niektórzy chyba lubią się negatywnie nastawiać przed seansem mimo, że nie wiedzą czy dane rozwiązania pasuja do filmu, tonu, zmian postaci i jak są umotywowane.
Dokładnie.

Poza tym gorzej od TFA na pewno nie będzie :]

RE: Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi (2017) reż. Rian Johnson - Badus - 12-12-2017

Cytat:Poza tym gorzej od TFA na pewno nie będzie :]

Nie trać wiary w Disney'a Język

RE: Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi (2017) reż. Rian Johnson - Kuba - 12-12-2017

Zmotywowany otoczka wokól filmu idę jednka na 14:20 w niedziele Duży uśmiech Obym dotarł.

RE: Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi (2017) reż. Rian Johnson - Gieferg - 12-12-2017

(12-12-2017, 20:57)Capt. Nascimento napisał(a): Cały mój sceptyzm wynika z tego jakim dziadostwem był TFA i RO.

Znów ci się coś pomyliło Uśmiech

Zombie, ehhh, jestem słabym człowiekiem i musze zadać te pytania:

- film naprawde tak wywala świat SW do góry nogami jak niektórzy piszą?

- czy wątek treningu Kylo przez Snoka jest obecny w filmie? Po prostu interesuje mnie czy sa.jakieś sceny koncentrujące się na nich, bez żadnych szczegółów.

RE: Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi (2017) reż. Rian Johnson - Mierzwiak - 12-12-2017

Najważniejsze pytanie:

Jak bardzo ssie Phasma? Duży uśmiech

RE: Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi (2017) reż. Rian Johnson - Badus - 12-12-2017

Najważniejsza kwestia - czy są Rycerze Ren? ;]

^Podbijam!!

RE: Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi (2017) reż. Rian Johnson - Doppelganger - 12-12-2017

Ta recenzja Stuckmana jakaś taka kompletnie... bez wyrazu. Niby daje A-, niby bardzo mu się podobało, ale jakoś nie widziałem u niego podekscytowania.

RE: Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi (2017) reż. Rian Johnson - Pelivaron - 12-12-2017

[Obrazek: E09XJ2p.png]

RE: Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi (2017) reż. Rian Johnson - harlequinade - 12-12-2017

o jezu biedni ci krytycy co dali rotten Język

Przytaczanie oceny z Rottena w momencie okołopremierowym - seems legit...

Też nie mam zielonego pojęcia co miał dowodzić ten screen z RottenTomatoes...

Jutro o 19 oglądam. Obym był mile zaskoczony. A jeśli nie, to niech chociaż to będzie gniot w skali prequeli - nic pośrodku. Uśmiech

No tak, zastanówmy się....czemu na forum filmowym ktoś wrzucił procent (i co ważniejsze, średnią) z popularnego agregatora w temacie bardzo oczekiwanego film. Hmmm...