Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe
Grand Theft Auto (seria) - Wersja do druku

+- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl)
+-- Dział: Działy tematyczne (https://forumkmf.pl/Forum-Dzia%C5%82y-tematyczne--5)
+--- Dział: Film a gry komputerowe (https://forumkmf.pl/Forum-Film-a-gry-komputerowe--27)
+--- Wątek: Grand Theft Auto (seria) (/Thread-Grand-Theft-Auto-seria--2644)

RE: Grand Theft Auto (seria) - shamar - 29-07-2022

Czyli wypadałoby kupić stare części w wersji fizycznej. Tyle, że tanio chyba nie chodzą.

RE: Grand Theft Auto (seria) - Snappik - 18-09-2022

Tona wycieków i materiałów (w tym gameplay) z nowego GTA - We might have our first legitimate screenshots from GTA 6 : GamingLeaksAndRumours (reddit.com)

Do ukończenia prac zostało jeszcze dużo, ale potwierdza się że bohaterami będą kobieta i facet.

RE: Grand Theft Auto (seria) - Mental - 18-09-2022

Cytat:potwierdza się że bohaterami będą kobieta i facet

No i spoko.

RE: Grand Theft Auto (seria) - shamar - 18-09-2022

Gram sobie teraz w "Ballad of Gey Tony". Mnóstwo świetnego, niepoprawnego humoru. Jeśli w remasterach powycinali takie rzeczy, w nowych grach pewnie tego nie będzie.

A w "Lost and damned" jest taki stand-up, że go nagram i wrzucę na YT. Bo pokazuje, że kiedyś nie było hamulców w tych grach.

RE: Grand Theft Auto (seria) - OGPUEE - 25-05-2023

GTA w wersji Tomka i przyjaciół z jego narratorem:

RE: Grand Theft Auto (seria) - shamar - 30-04-2024

Pewnie już pytałem ale kto ma GTA 4 i 5 na PC, na płytach?

RE: Grand Theft Auto (seria) - marsgrey21 - 30-04-2024

Mam na karton-gipsach.

RE: Grand Theft Auto (seria) - simek - 01-05-2024

Ja na VHSie.

RE: Grand Theft Auto (seria) - shamar - 01-05-2024

wypad trolle

RE: Grand Theft Auto (seria) - shamar - 19-07-2024

"Vice City Stories" to chyba najtrudniejsze GTA. Także dzięki gównosterowaniu czyli padem. Nie wiem jak ludzie mogą grać w strzelanki bez myszki. To pierdolony koszmar.

RE: Grand Theft Auto (seria) - French - 19-07-2024

https://libertycity.net/files/gta-vice-city-stories/189401-vice-city-stories-pc-adaption-english.html

Jakiś Rusek zrobił porta na PC. Minusem jest to że chyba nie da się wgrać spolszczenia z PSP

RE: Grand Theft Auto (seria) - shamar - 19-07-2024

Widziałem ale czytałem, tam że się nie da definiować klawiszy więc to olałem.
Pomęczę się na zwykłej emulacji. Choć bez kodów miejscami tego przejść nie sposób. Poziom trudności jest nienormalny.

A spolszczenie to olałem w ogole bo to malo skomplikowana gra.

RE: Grand Theft Auto (seria) - Mefisto - 19-07-2024

(19-07-2024, 20:30)shamar napisał(a): Nie wiem jak ludzie mogą grać w strzelanki bez myszki.

Normalnie. W przypadku GTA masz jeszcze masę ułatwień przyciskowych.

RE: Grand Theft Auto (seria) - shamar - 20-07-2024

W przypadku "VC stories" żadne autocelowniki nie pomagają.

RE: Grand Theft Auto (seria) - Reno - 20-07-2024

A Ty przeszedłeś już Wiedźmina?

:)

Postanowiłem, że wczesniej ogram część zalegających mi krótkich gier. A w międzyczasie wpadłem też na to, że kupię sobie "Wiedzmina 2". No i doszedłem do wniosku, że lepiej będzie jak przejdę wczesniej dwójkę. Ale za nią zabiorę się też jak przerobię te kilka zalegających, krótkich gier ;)

RE: Grand Theft Auto (seria) - Hitch - 20-07-2024

Vice City Stories jest dłuższe niż Wiedźmin 2…

No to lipa. Ale jak już zacząłem, to skończę.

RE: Grand Theft Auto (seria) - shamar - 06-08-2024

VCS skończone.
Grałem na emulatorze i sterowanie jest momentami tak tragiczne, do tego niektóre miske tak kurevsko trudne, że bez kodów nie sposób tego przejść. Dlatego używałem spowalniacza 50%. No i pada. Bo niektórych misji bez pada przejść nie sposób.

Gra jest bardzo dobra ale nie pamiętam VC, żeby móc je porównać. Daję 7/10, byłoby wyżej gdyby nie sterowanie i, właśnie, ekstremalny poziom trudności.

Teraz czas na LCS, które to ogrywałem kiedyś na telefonie. Ale tylko do którejś misji bo jw. sterowanie nie pozwalało na przejście dalej.

RE: Grand Theft Auto (seria) - srebrnik - 09-08-2024

Nie jestem na bieżąco z tym tematem, ale tutaj ktoś ważny potwierdził premierę GTA VI na jesień 2025: