![]() |
|
The Dark Knight Rises (2012) [temat spoilerowy] - Wersja do druku +- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl) +-- Dział: Działy tematyczne (https://forumkmf.pl/Forum-Dzia%C5%82y-tematyczne--5) +--- Dział: Film a komiks (https://forumkmf.pl/Forum-Film-a-komiks--24) +--- Wątek: The Dark Knight Rises (2012) [temat spoilerowy] (/Thread-The-Dark-Knight-Rises-2012-temat-spoilerowy--2747) |
RE: The Dark Knight Rises (2012) [temat spoilerowy] - marsgrey21 - 18-09-2023 (18-09-2023, 22:35)Dr Strangelove napisał(a): W "Hitach Polsatu" leci "Szklana pułapka 2", zmieńcie kanał i obejrzyjcie porządny film :) Jak lubię Renny Harlina tak... Nie znoszę Szklanej Pułapki 2 (przesadzam, mogę obejrzeć i spędzić miło czas), oglądając mam wrażenie jakbym widział jedynkę, taka Szklana Pułapka bis, nic nowego, nic oryginalnego, nic zapadającego w pamięć, trójka jest niesamowita, stoi na równie z jedynką, czwórka moim zdaniem wypada bardzo dobrze na tle poprzednich części, trochę Bayowsko, ale szybko i z bardzo dobrym humorem i stanowi przykład jak zrobić akcyjniak z motywem bohatera nienadążającego za technologią, jak można to spierdolić pokazuje E3. (18-09-2023, 22:45)Spoilerowo napisał(a):(18-09-2023, 22:35)Dr Strangelove napisał(a): W "Hitach Polsatu" leci "Szklana pułapka 2", zmieńcie kanał i obejrzyjcie porządny film :) Dokładnie, nie mam nic przeciwko reklamom, w zasadzie człowiek ma trochę sentyment ze względu na to, że kiedyś nie miało się wyboru, ale z Polsatem to jest jakiś horror, reklamy trwają tyle, że kompletnie wypadasz z rytmu i jak film wraca to już ci całkiem przechodzi ochota na seans. RE: The Dark Knight Rises (2012) [temat spoilerowy] - Rozgdz - 18-09-2023 (18-09-2023, 22:00)Ted napisał(a): jebać hejterów nie umiejących docenić jakim big dick move ze strony Nolana było postawić w finale wypranej z komiksowości serii na - komiksowość. W pierwszej części była banda ninjów która spaliła starożytny Rzym i rajd kilkutonowym czołgiem po dachach Gotham. Jeśli to nie jest czysta "komiksowość" to nie wiem co nią by mogło być :p Seria Nolana jest komiksowa w uj i nigdy nie była inna. Niestety. RE: The Dark Knight Rises (2012) [temat spoilerowy] - Ted - 18-09-2023 Bale to wirtuoz aktorstwa. Dobrego aktora poznasz po tym jak odgrywa banalne sceny. Nawet beztalenciu w trakcie szarżowania i abstrakcji zdarzy się stworzyć coś ciekawego. Potem tacy zawodnicy wykładają się przy podstawach. A zmotywowała mnie do podzielenia się tą uwagą, nie tylko wspomnienia o filmografii Bale'a, ale lecąca przed chwilą zwykła scena jak zrozpaczony patrzy na ekran widząc jak płonie jego miast. Gorycz z jego oczu wylała mi się z telewizora i pociekła na place gdy piszę ten post. W ogóle to fajny motyw, jak w TV leci jakiś film i na gorąco można tu komentować. Trochę jak mecz. Jako ameba sportowa, już rozumiem jak się czujecie gdy omawiacie tu mecze. Przyjemna adrenalinka w warunkach domowych i poczucie przeżywania czegoś wspólnie z forumowiczami. Szopman, musimy gale freak fightowe częściej tu komentować. RE: The Dark Knight Rises (2012) [temat spoilerowy] - Krismeister - 18-09-2023 na wykopie komentują tak za każdym razem Pottera jak leci RE: The Dark Knight Rises (2012) [temat spoilerowy] - Ted - 18-09-2023 Jakby w finale Flasha pojawił się Bale zamiast Clooney'a, byłby dużo większy zonk. Clooney z kiczowatego B&R aż tak się nie gryzł, a Bale tam wywołałby dopiero mętlik w głowie O JEST SCENA UCIECZKI BRUSA Z JAMY RE: The Dark Knight Rises (2012) [temat spoilerowy] - Krismeister - 18-09-2023 Pamiętam jak wyszedł teaser i ludzie nie rozumieli tych okrzyków w tle i nawet pisali, że tam krzyczą: "NOLAN! NOLAN! CHRIS CHRIS NOLAN! NOLAN!" xddd RE: The Dark Knight Rises (2012) [temat spoilerowy] - Ted - 18-09-2023 Zaraz będzie powrót Batka na lodzie, i premiera ognistego loga nietoperza na wieżowcu. Uwielbiam takie proste chwyty z epą. Esencja KINA RE: The Dark Knight Rises (2012) [temat spoilerowy] - Krismeister - 18-09-2023 Policz do 5...tymczasem wybuchło po 5 sekundach xd RE: The Dark Knight Rises (2012) [temat spoilerowy] - Krismeister - 18-09-2023 Chciałbym jeszcze raz zobaczyć Bale'a w takiej roli i dopakowanego. Mój idol nie tylko aktorski ale i motywacyjny w osiągnięciu sylwetki. Jego zdjęcie z "American Psycho" wisiało na mojej ścianie w gimnazjum. RE: The Dark Knight Rises (2012) [temat spoilerowy] - Krismeister - 18-09-2023 Batpod >>>>> Batmobil RE: The Dark Knight Rises (2012) [temat spoilerowy] - Krismeister - 18-09-2023 O Jezu jak ja w kinie jarałem się tym starciem na ulicy i nagłym przylotem Batmana, szkoda, że dzisiaj nie mogę przeoczyć niepodziurawionych ciał i bicia się z powietzem RE: The Dark Knight Rises (2012) [temat spoilerowy] - Krismeister - 18-09-2023 Tak jak Affleck w blasku dnia wyglądał chujowo tak finał w TDKR z tym padającym śniegiem wygląda ślicznie RE: The Dark Knight Rises (2012) [temat spoilerowy] - Krismeister - 18-09-2023 "THEN...YOU HAVE MY PERMISSION TO DIE" RE: The Dark Knight Rises (2012) [temat spoilerowy] - Ted - 18-09-2023 Topka cytatów Batmanowych filmów. A teraz reklama RE: The Dark Knight Rises (2012) [temat spoilerowy] - Ted - 18-09-2023 (18-09-2023, 23:40)Krismeister napisał(a): O Jezu jak ja w kinie jarałem się tym starciem na ulicy i nagłym przylotem Batmana, szkoda, że dzisiaj nie mogę przeoczyć niepodziurawionych ciał i bicia się z powietzem walki niestety były kiepskie w tej trylogii. Nolan nie ma oka do nich RE: The Dark Knight Rises (2012) [temat spoilerowy] - Ted - 18-09-2023 (18-09-2023, 23:42)Krismeister napisał(a): Tak jak Affleck w blasku dnia wyglądał chujowo tak finał w TDKR z tym padającym śniegiem wygląda ślicznie Od stroju Batflecka we Flashu lepiej wygląda nawet Clooneya z B&R RE: The Dark Knight Rises (2012) [temat spoilerowy] - Krismeister - 18-09-2023 (18-09-2023, 23:47)Ted napisał(a):(18-09-2023, 23:40)Krismeister napisał(a): O Jezu jak ja w kinie jarałem się tym starciem na ulicy i nagłym przylotem Batmana, szkoda, że dzisiaj nie mogę przeoczyć niepodziurawionych ciał i bicia się z powietzem No właśnie w "Tenecie" kompletnie nie mam do czego się przyczepić. Ta krótka scena wygląda lepiej niż cała trylogia. RE: The Dark Knight Rises (2012) [temat spoilerowy] - Ted - 18-09-2023 Krótkie te reklamy na TVN7 RE: The Dark Knight Rises (2012) [temat spoilerowy] - Krismeister - 18-09-2023 Hardy wracaj do Nolana nie wygłupiaj się RE: The Dark Knight Rises (2012) [temat spoilerowy] - Ted - 18-09-2023 kurde, nie pamiętałem kompletnie że na sekundę pojawiła się twarz Hardy'ego (w retrospekcjach nim więźniowie go zaciukali) |