Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe
Najgorsze filmy - Wersja do druku

+- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl)
+-- Dział: FILM i wszystko co z nim związane (https://forumkmf.pl/Forum-FILM-i-wszystko-co-z-nim-zwi%C4%85zane--3)
+--- Dział: Ankiety, sondy, plebiscyty, głosowania (https://forumkmf.pl/Forum-Ankiety-sondy-plebiscyty-g%C5%82osowania--26)
+--- Wątek: Najgorsze filmy (/Thread-Najgorsze-filmy--107)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

- Czepo - 30-11-2006

Jeżeli o mnie chodzi to najgorszym filmem jest "Zejście", niech żyją ludzie nietoperze:) (nie chodzi to wcale o kolejną część Batmana:)). Obejrzenie tego chłamu do dzisiaj wywołuje u mnie traumatyczne wspomnienia:). PiS.

- Mierzwiak - 30-11-2006

Czepo napisał(a):Jeżeli o mnie chodzi to najgorszym filmem jest "Zejście",
A może po prostu go nie rozumiesz? Nie zdziwiłbym się. Widziałem mnóstwo opinii w stylu "o co chodziło w tej końcówce? ale syf".
Dla mnie to jeden z najlepszych horrorów ever.

- Great Gonzo - 30-11-2006

Co prawda najgorszym bym tego filmu nie nazwał, ale od najlepszych dzielą go mile świetlne.Przede wszystkim nie sprawdza się jako horror. Zresztą co się będę powtarzał, piszę o tym tutaj .

- Czepo - 01-12-2006

Cytat: A może po prostu go nie rozumiesz?

Nie wydaje mi się żebym czegoś nie zrozumiał:) i nie wiem skąd to wnioskujesz?? Napisałem tylko że uważam go za najgorszy film jaki widziałem Był dla mnie po prostu żenujący i pomysł ludzi nietoperzy ukrytych w jaskiniach bardziej mnie bawił niż przerażał, ale to może też dlatego że nie przepadam za horrorami.

- Mierzwiak - 01-12-2006

Ponieważ większość ludzi którzy wrzucają na "Zejście" go nie rozumieją. Nawet w Ameryce wycięto oryginalne zakończenie - zbyt ambitne dla pożeraczy blockbusterów?

Oglądałem "Zejście" 3 razy i nie widziałem tam żadnych ludzi nietoperzy. ten opis pasuje raczej do filmu "The Cave" ("Jaskinia") bo tam rzeczywiście były latające stwory, więc zdecyduj się o jakim filmie piszesz bo mam wątpliwości.

- Czepo - 02-12-2006

Pisząc że są tam ludzie nietoperze, nie mam na myśli że latają, tylko to że te stwory są praktycznie ślepe a ofiary "dopadają" słuchem. Może i jest w tym filmie jakiś głęboki wątek, ale ja się go nie dopatrzyłem (lub jak wolisz nie zrozumiałem). Po prostu film mi się nie podobał:) tyle. PiS.

- Ktoś - 24-01-2007

"Cmentarz dla zwierząt" DNO DNO DNO
aktorstwo drętwe i sztywne, dialogi rozpaczliwie głupie, i potwornie rażąca naiwność bohaterów.

- MOLQ - 24-01-2007

Ja ogladalem II czesc "Smetarza dla zwierzat" , hehe tez byl niezly :D najlepsza byla scena z zabijaniem bunnies :D oh <placz> :D . I czesci nie widzialem wiec sie nie wymowiem , no ale mysle ze tak samo jak II czesci jest podobnym gniotem . Obejrze kiedys to sie wypowiem :D

- Ktoś - 24-01-2007

Naprawde nie radze oglądać tej sieczki, choć można popodziwiać nienaganną fryzurkę i cere głównego bohatera, ma taką ilosc tapety na sobie że zabronili mu sie usmiechać :lol:

- picek - 24-01-2007

Według mnie wyznacznik kiczu to 'Szkoła uczuć'. Ulubiony film dzieci w gimnazjum..

Ktoś napisał(a):"Cmentarz dla zwierząt" DNO DNO DNO
aktorstwo drętwe i sztywne, dialogi rozpaczliwie głupie, i potwornie rażąca naiwność bohaterów.

Chodzi o ten film? http://www.film.org.pl/prace/smetarz.html
Bo tutaj jest dobrze ocenione..

- Mierzwiak - 24-01-2007

Pierwszą część Smętarza widziałem bardzo dawno i pamiętam że się bałem, dwójkę pamiętam znacznie lepiej i faktycznie jest to GNIOT.

- Ktoś - 25-01-2007

Był jeszcze kiedyś taki film SF stary, z dwoma komputerowymi macha-jaszczurami, prześwitującymi gdzienigdzie, i jeden był ten zły a drugi ten walczący w obronie ludzkości, a wokół nich latały szybowce i strzelały laserami. Tytułu niestety nie pamiętam ale efekty zachwycające a fabuła chyba polegała na tym zeby te jaszczurki zwalczyć. Hehe polecam maniakom kiepskich filmów SF :D

- Mierzwiak - 25-01-2007

Chyba wiem o czym mówisz Ktosiu, ten film jest/był na video w mojej okolicznej wypożyczalni i nawet kiedyś go oglądałem, ale nie jestem pewien czy to konkretnie to, filmów o takiej fabule musi być co najmniej kilka.

- Ktoś - 25-01-2007

niemniej ten był bosky :twisted:

- ziggy89 - 05-02-2007

Kill Bill vol. 1

- romeck - 05-02-2007

Jeśli nie chcesz zostać zjedzonym, to pisz bardziej treściwe uzasadnienia. :)

- Mierzwiak - 05-02-2007

ziggy89 napisał(a):Kill Bill vol. 1
Wow! Powaliłeś mnie swoją retoryką stary.

A skoro jesteśmy w temacie, kiedy będą wyniki Hezekarów? Mierzwiak już się nie może doczekać.

- Jakuzzi - 05-02-2007

Szczerze mowiac tez sie zastanawiam. (?)

- desjudi - 05-02-2007

Hezekary wkrótce, zapewne w najblizszy weekend [wraz z Nagrodami KMF] Alieen sie nimi zajmuje 8)

- apone - 06-02-2007

Właśnie przeżyłem najgorsze półtorej godziny swego życia... Mianowicie obejrzałem "Stigmata"... Kur*a, teraz przez tydzień będę chodził struty :?. Istne celuloidowe gówno. Film poraża swoją beznadziejną głupotą. Żeby chociaż jakiś ironiczny uśmieszek pojawił się u mnie na twarzy podczas seansu, ale gdzie tam...