![]() |
|
MasterKadr 3, 4, 5 - Wersja do druku +- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl) +-- Dział: FILM i wszystko co z nim związane (https://forumkmf.pl/Forum-FILM-i-wszystko-co-z-nim-zwi%C4%85zane--3) +--- Dział: Zagadki (https://forumkmf.pl/Forum-Zagadki--15) +--- Wątek: MasterKadr 3, 4, 5 (/Thread-MasterKadr-3-4-5--2005) |
- Perfik - 20-01-2011 Widzę, że teraz to wszyscy chcą robić następne MK :) Jakby co to ja mam juz przygotowane około 60 kadrów i w sumie na dniach mógłbym zacząć :cool: No chyba, że komuś bardzo zależy to mogę odstąpić kolejkę :) - Mierzwiak - 20-01-2011 Dzięki Cass i gratulacje dla Corna : ) - Perfik - 20-01-2011 To jak są osoby chętne do gry, czy potrzebujecie dłuższej przerwy na zregenerowanie sił? :cool: - Craven - 20-01-2011 Jak dla mnie za wczesnie. - Albertino - 20-01-2011 Ja chętnie. - patyczak - 20-01-2011 Ja jestem chętny i przerwy nie potrzebuję:) - Snappik - 20-01-2011 Dajcie mi się tylko wysikać i możecie robić jeszcze z 3 odcinki :) - Luis Cyfer - 20-01-2011 chętnie pogram! - Cassel - 20-01-2011 Perfik napisał(a):Żeby nie było - wiem, że tam jest [ you ]Zdrajca. Moje pierwsze [ you ] na tym forum i od razu spalone. :twisted: Mefisto napisał(a):Nienawidzę Cię za toŁżesz. :smile: Mefisto napisał(a):Następny mogę spokojnie ja zrobićA czy ty aby nie miałeś robić innego konkursu? :razz: Perfik napisał(a):Widzę, że teraz to wszyscy chcą robić następne MKJa też to widzę. Przez ponad rok od MK Corna była cisza w temacie, a teraz nagle wszyscy sobie przypomnieli, że mają na półkach filmów na metry. :wink: Ja też mogę zagrać już teraz. - Perfik - 20-01-2011 Ok - w trzy osoby można juz sie bawić :) Od razu ostrzegam wszystkich hardcorowców, że moja wersja MK będzie najprawdopodobniej najłatwiejsza ze wszystkich i nie uświadczycie tu przegiętych tytułów (w stylu Hellraiser II ;) ). Po za tym robię to po raz pierwszy więc liczę na wyrozumiałość. W regulaminie jedyną zmianą jest to, że odpowiedzi wysyłacie do mnie, a nie do Cass :) Nie pamiętam poprzednich edycji MK, więc prawdopodobienstwo, że będą powtarzać się filmy jest spore. Przewiduję 3-4 rundy (zależnie od frekwencji), każda po 34 kadry. Pierwszy zestaw wkrótce... - Perfik - 20-01-2011 [shadow=yellow]MasterKadr 4[/shadow] Pierwszy zestaw Termin nadsyłania odpowiedzi - 24.01.2011 godzina 15:00 Jak jest naprawdę za łatwo, to piszcie - postaram się zwiększyć poziom trudności. - patyczak - 20-01-2011 Cytat:Jak jest naprawdę za łatwo, to piszcie - postaram się zwiększyć poziom trudności. To żart?:D Dla mnie jest trudniejsze niż Cassa. - Snappik - 20-01-2011 Aleś ty dowcipny, na razie rozpoznałem 5 :) Ale przynajmniej nie ma fiutów <ok> - Perfik - 20-01-2011 Snappik napisał(a):Ale przynajmniej nie ma fiutów Spokojnie to dopiero pierwsza runda ;) - Albertino - 20-01-2011 Eeee tam, fajne. Chyba mi pójdzie lepiej niż u Cassa, tak na pierwszy rzut oka przynajmniej. Edit: Albo nie, cofam ;p Niemniej to dobrze, lubię trudne. - Snuffer - 20-01-2011 Ja nie uczestniczę, głównie z powodu braku czasu jak i umiejętności ale mogę pochwalić dobór kadrów bo wzbudzają ciekawość i na pewno niektóre pozycje obejrzę gdy się dowiem tytułów :) - Cassel - 20-01-2011 Już lepiej nie kombinuj Perfik z tym stopniem trudności, niech zostanie jak jest. :wink: Aha, skoro nie założyłeś nowego tematu, mogłeś przynajmniej walnąć wielki kolorowy napis MasterKadr 4, żeby było wyraźnie widać, kiedy się zaczyna nowy konkurs. - Mefisto - 20-01-2011 Cass napisał(a):A czy ty aby nie miałeś robić innego konkursu? Będzie i na to cass, spokojnie ;) Na razie nie odpowiedziałeś na moje pytanie o Patriot Games, draniu :P A MK 4 jak dla mnie za wcześnie - miejcie litość - Cassel - 20-01-2011 To chyba było pytanie retoryczne, nie? :) Ale co masz na myśli â że nie poznajesz tej sceny? Ryan po strzelaninie w Anglii wraca do Stanów, a kiedy wykłada w szkole, do klasy wchodzi SLJ i przypina mu ten właśnie order. - Martinipl - 21-01-2011 Biorę udział - a jak. Kurde, macie też tak, że dokladnie znacie scenę, ale za Chiny tytuł się nie chce przyplątać? Ja tak mam z kadrem 24 :( |