Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe
Only God Forgives - Wersja do druku

+- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl)
+-- Dział: FILM i wszystko co z nim związane (https://forumkmf.pl/Forum-FILM-i-wszystko-co-z-nim-zwi%C4%85zane--3)
+--- Dział: Filmy zagraniczne (https://forumkmf.pl/Forum-Filmy-zagraniczne--12)
+---- Dział: Filmy Nicolasa Windinga Refna (https://forumkmf.pl/Forum-Filmy-Nicolasa-Windinga-Refna--85)
+---- Wątek: Only God Forgives (/Thread-Only-God-Forgives--2589)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23

RE: Only God Forgives - Pitero - 20-04-2013

Zwłaszcza ja wiem coś o metodzie na milczka, moja była mnie przez to rzuciła, a uwierzcie jestem ładny, prawie jak Gosling Uśmiech

RE: Only God Forgives - Arahan - 20-04-2013

Metoda na milczka jest beznadziejna. Laski lubią jak facet jest kontaktowy. Zwłaszcza najładniejsze dupy. Każdy się boi zagadać, więc jak już się zdobędziesz na odwagę to połowa sukcesu Oczko trust me

RE: Only God Forgives - Motoduf - 20-04-2013

Żaden ze mnie podrywacz, ale z mojego doświadczenia wynika, że lubią przede wszystkim, jak się ma wyjebane (albo się sugestywnie udaje, że się ma wyjebane) Oczko

A z dwóch ostatnich trailerów przede wszystkim ten z Cannes kopie jajca. Strasznie już chcę ten film.

RE: Only God Forgives - simek - 20-04-2013

Metoda na milczka działa pod dwoma warunkami: jesteś zajebisty, a laska i tak już na ciebie leci Duży uśmiech czyli tak jak to pokazano w Drive.

RE: Only God Forgives - Szaman - 20-04-2013

Jest już Forumowa Siłownia, czas na Forumowy Poradnik Matrymonialny Uśmiech Nie ma jednego sposobu, do każdej trzeba podchodzić indywidualnie.

RE: Only God Forgives - Gal Anonim - 20-04-2013

Do każdej należy podchodzić indywidualnie, najlepiej z chustką nasączoną chloroformem.

To forum nie przestanie mnie zadziwiac Oczko

RE: Only God Forgives - Szaman - 20-04-2013

Nie wiem jak Ty ale ja robię zastrzyk w szyję i wrzucam do bagażnika. Pewniejsze niż Twój sposób Uśmiech

RE: Only God Forgives - Motoduf - 21-04-2013

Crov, widzę, że inspirujesz się poradami niezastąpionego Jimmy'ego Carra Oczko

Let's not turn this rape into a murder!

RE: Only God Forgives - Azgaroth - 21-04-2013

W kwestiach matrymonialnych oddajmy głos ekspertowi
[Obrazek: auyr6yjv4zw0.jpg]
[Obrazek: mw1utytpcoqu.jpg]
[Obrazek: wbyyzd3vns4u.jpg]

RE: Only God Forgives - Lawrence - 21-04-2013

(20-04-2013, 22:55)simek napisał(a): Metoda na milczka działa pod dwoma warunkami: jesteś zajebisty, a laska i tak już na ciebie leci Duży uśmiech czyli tak jak to pokazano w Drive.

Też z autopsji wiem, że i ta metoda nie do końca działa. Znałem taką jedną dziewczynę, podobała mi się, ale postanowiłem być zachowawczy. I po czasie dziewczyna sobie znalazła innego partnera, a mnie kiedyś się nawet zapytała, że przecież wysyłała mi sygnały, a ja nie reagowałem. Metoda na Goslina-Refna to jednak bujda Język

RE: Only God Forgives - Gal Anonim - 21-04-2013

To nie jest metoda na milczka tylko metoda na drzewo. Oglądaj dokładniej filmy o milczących bohaterach Oczko

RE: Only God Forgives - Lawrence - 21-04-2013

Metodę na "drzewo" to ja inaczej rozumiem i zresztą mam z nią doświadczenie: Kiedyś jednej dziewczynie, typ intelektualistki, osoby wrażliwej na sztukę i takie tam, chciałem zaimponować i pokazać, jakie to ja ambitne kino lubię i wybraliśmy się na "Drzewo życia". Niestety ten związek nie wytrzymał tego filmu i dlatego też tak bardzo go nie lubię Oczko

RE: Only God Forgives - Mental - 21-04-2013

Czy moderator mógłby wyczyścić ten wątek? Oczko

RE: Only God Forgives - Gal Anonim - 21-04-2013

Mental, a jak ty podrywasz dziewczyny?

Duży uśmiech

RE: Only God Forgives - Mefisto - 22-04-2013

pewnie na M-16 :>

RE: Only God Forgives - EL-Kal - 22-04-2013

Dziewczyny lubią jeść, rozmawiać, tańczyć i jak się z nimi je i tańczy. Ryan Gosling mówił.

Co do OGF to też mam wrażenie, że Ryan będzie znowu zajebistym milczkiem. Tzn. ja rozumiem fenomen "Drive", bo tam od milczenia ważniejsze intensywne, niespękane spojrzenia i zajebistość, wszak koleś ma świetne auto i nienaganne ciało, ale Gosling na takim emplła na Pudelku długo nie pojedzie.

RE: Only God Forgives - Galadh - 27-04-2013

3 klipy:

http://thefilmstage.com/news/watch-six-minutes-from-nicolas-winding-refn-and-ryan-goslings-only-god-forgives/

RE: Only God Forgives - Albertino - 28-04-2013

Ten film wygląda jak jakaś cholerna reklama Diora <love, love>

Już teraz wiadomo, że Kristin Scott Thomas będzie rządzić i dzielić w każdej scenie, w której się pojawi.

Generalnie zapowiada się imo lepiej i dojrzalej od dobrego, aczkolwiek odrobinę przehajpowanego "Drive".

RE: Only God Forgives - Monika - 28-04-2013

(20-04-2013, 16:10)Lawrence napisał(a): Tym bardziej, że ta metoda na "milczka" wcale nie działa na kobiety. Już parę razy na imprezach i przyjęciach, zachowywałem się jak Gosling z "Drive'a" jeżeli chodzi o kontakty damsko-męskie: czyli nic nie mówiłem i sobie po prostu stałem i żadnych nowych kontaktów nie nawiązałem. Jak się nic nie mówi i nic nie robi, to się kobiety nie znajdzie. Proste Uśmiech

hahaha, pewnie wtedy większość kobiet uznała Cię za faceta, który na imprezach służy jako ten typ co podpiera ściany. Milczenie jest podobno złotem i jest intrygujące, ale jak przy tym zamiast zajebistego spojrzenia masz maślane oczy i uciekasz wzrokiem gdy jakaś kobieta na Ciebie spojrzy to wychodzisz albo na zakompleksionego geeka albo co gorsza na jakiegoś zboczeńca, który szuka ofiary, którą po imprezie zaciągnie w pobliskie krzaki i zgwałci. Oczko Stojąc całą imprezę pod ścianą i milcząc nie uda Ci się poderwać żadnej panienki. Zasada jest taka: łapiąc trzykrotne spojrzenie kobiety - wiesz, że w tym momencie powinieneś podejść i z nią porozmawiać. Jeżeli tego nie zrobisz, nie licz na to, że ona to zrobi. Aha, i jak kobieta zamiast w oczy patrzy Ci za drugim razem gdy złapiesz z nią kontakt wzrokowy na czubek głowy - odpuść. Nigdy nie będzie Twoja. Oczko

RE: Only God Forgives - Azgaroth - 28-04-2013

Forum KMF uczy życia Uśmiech